Bandage til tennisalbue EpiSYS | Rehaboteket
Bandage til tennisalbue albuestotte_til_tennisalbue tennisalbue_albuestotte tennisalbue_albue_stotte

Bandage til tennisalbue EpiSYS

  • 699 kr.

EpiSYS er et helt unikt system til behandling af tennisalbue. Systemet kombinerer aflastning og kølebehandling ved problemer med en tennisalbue.

Læs mere

  • Kombineret aflastning og kølebehandling
  • Til tennisalbue, golfalbue og musearm
  • Optimal justeringsmulighed for bedste resultat.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Bandagen EpiSYS til tennisalbue er et helt unikt system til behandling af en tennisalbue. EpiSYS er en bandage til tennisalbue, som kombinerer aflastende egenskaber samt en lokal kølebehandling i samme system.
Bandagen er fremstillet af et termoplastisk tennisalbuebånd, som giver ubegrænsede muligheder for at justere størrelsen og aflastningsgraden helt individuelt efter de unikke behov for størrelse, aflastning og positionering af bandagen. 

EpiSYS-systemet består af tre forskellige komponenter; et termoplastisk tennisalbuebånd, to aflastende pelotter samt en pude med kølegel, som frit kan påføres inde i spændet. Ved problemer med tennisalbue og/eller golfalbue placeres spændet med de aflastende PU-pelotter over muskelbugen på underarmens underside, så man minimerer muskelbelastningen fra håndled og fingre op gennem det betændte senefæste i albuen. PU-pelotten kan frit placeres i spændet, så man på bedste vis kan opnå en individuel tilpasningsgrad i forhold til behov og problemer.
For at kunne give en maksimal aflastning og effekt har EpiSYS to aflastende PU-pelotter, som på enkel vis aflaster både tennisarm og golfarm i en og samme bandage.
EpiSYS har for en albuebandage en helt unik funktion for at sikre aflastningsgraden og funktionen ved kraftigere belastninger, såsom når man spiller tennis, som håndværker arbejder med tungere værktøjer eller ved omfattende smerteproblematikker.
EpiSYS til tennisarm har en helt unik funktion for at sikre den rette spænding af båndet, så du opnår en optimal aflastning ved problemer med en tennisalbue. EpiSYS er forsynet med et elastisk båndspænde, som indikerer, når spændingen for aflastningen i en belastet tilstand er den korrekte. Ved en korrekt tilpasning ser man den hvide streg på bandagens yderside mellem båndets D-ring. Når hele stregen er synlig, befinder bandagen sig i det kraftigste niveau for en maksimeret aflastning, hvilket giver en smidig indstilling ved kraftigere belastninger af hånd, håndled og albue. Ønsker du at minimere aflastningen, spænder du blot velcrobåndet, så der forekommer en mindre kompression. SE BILLEDE 3 FOROVEN  

Bandagen EpiSYS produceres i en universel størrelse og kan nemt tilpasses til den eksakte pasform, uanset omkreds rundt om albueleddet. Bandagens velcrobånd er fæstnet længst ude på båndet og kan nemt fjernes, hvis man vil tilpasse båndlængden, hvis båndet f.eks. er for langt. Klip den yderste del af båndet, hvis båndet skal være mindre og mere smidigt til en tyndere underarm.

Albuebandagen EpiSYS leveres med en integreret kølepose, der giver "en på stedet behandling" direkte efter en aktivitet eller som et supplement efter en lang arbejdsdag. Kølebehandlinger ved problemer med tennisalbue fungerer ofte som en direkte smertelindring efter aktiviteten og en øget belastning. EpiSYS muliggør kølebehandling på en enkel og lettilgængelig måde i en og samme tennisalbuebandage. Det medfølgende køleelement ligger i en velcrobeklædt pose for at undgå en direkte kontakt med huden. Elementet i posen påføres på bandagens inderside over muskelbugen, så du opnår en kontinuerlig kølebehandling ved problemer. Placér køleelementet i køleskabet i ca. 1 time for at opnå den ønskede køleeffekt. Køleelementet forbliver koldt i ca. 3 timer.

Anvend bandagen EpiSYS​ ved:
Akut lateral epikondylit - tennisalbue/musearm
Akut medial epikondylit - golfalbue
Kronisk epikondylit - tennisalbue/musearm
Kronisk epikondylit - golfalbue
Forebyggende ved belastningsrelaterede problemer i albuen
Ved problemer med tennisalbue og golfalbue ved fysiske aktiviteter
Kombineret aflastning og kølebehandling

Til tennisalbue, golfalbue og musearm - Optimal justeringsmulighed for bedste resultat.

 


Størrelse Universal

Spørgsmål: Hvordan anvender jeg kølebehandlingen i min bandage?
Svar: Læg kølepuden ind i køleskabet inden træning eller ca. 45 minutter før brug. Efter den pågældende aktivitet kan du placere køleposen inde i bandagen, så du opnår en kølende effekt over problemområdet.

Spørgsmål: Hvad er en PU-pelott?
Svar: En pelott er en blød pude, som er monteret i bandagen, hvilket er med til at øge trykket hen over muskelbugen i forbindelse med tennisalbue, musearm og golfalbue. Pelotten og spændet skal monteres over underarmen ca. 5-7 cm neden for smertepunktet ved tennisalbue, golfalbue eller musearm.

Spørgsmål: Hvor hårdt skal jeg spænde min bandage?
Svar: EpiSYS har en spændingsindikator, som giver dig mulighed for rent visuelt at se, når du har maksimeret aflastningen og spændt båndet tilstrækkeligt hårdt. Hvis du tager et kig på billede 3, kan du se indikatoren på maksimal spænding. Når den hvide streg på albuebandagens yderside ligger helt på linje med spændebåndets D-ring, som vist på billede 3, er bandagen spændt maksimalt ud. Vil du minimere spændets aflastning, skal du blot lukke op for velcrobåndet, så du opnår en mindre kompression.

 

 

Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

2

Aflastning

4

Varme

3

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK