EpiGrip Plus | Rehaboteket
epi_bånd bånd_tennisalbue tennisalbueband_golfalbue_band

EpiGrip Plus

  • 379 kr.

EpiGrip Plus er en ekstra fleksibel og justerbar tennis- og golfalbuebandage til aflastning af smerte i albuen

Læs mere

  • Ultralet aflastende bånd til tennis- og golfalbue
  • Kombinerer fleksibilitet med kraftfuld aflastning
  • EpiPad for optimal aflastning det rigtige sted
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

EpiGrip Plus er et innovativt aflastende bånd til tennis-, golf- og mussearm i én konstruktion. Båndet er designet med en optimal anatomisk pasform for på bedst mulig måde at følge underarmens kontur og dermed give den rette aflastning ved problemer med inflammerede sener i albuen, medial eller lateral epikondylit. 
Konstruktionen sikrer optimal fiksering af båndet selv ved kraftfuld idræt og motion, såsom tennis, golf og andre højintensive belastningsmønstre med kraftfulde bevægelsesmønstre.

EpiGrip Plus er lavet ved hjælp af HF-laminering, hvilket er en moderne teknik til at samle flere materialer uden søm. Fordelen ved HF er, at produktet trods sin enormt tynde konstruktion ikke mister sine trykaflastende egenskaber. EpiGrip kombinerer blødt og luftigt tekstil med en forstærket kerne af holdbar plast med fuld formbarhed. Kombinationen af bløde og hårde materialer giver produktet en ekstra effektiv kompression over musklerne i forbindelse med tennis- og golfalbue. Den stabile kerne bidrager også til en jævn trykfordeling og forbedrer yderligere cirkulær kompression omkring hele underarmen. Konstruktionen er helt unik og giver effektiv aflastning af hele underarmens muskulatur. 

Epibåndet spændes og åbnes nemt ved hjælp af velcro. Ved påtagning kan velcroen sættes fast over hele spændets overflade, hvilket giver ubegrænset mulighed for at tilpasse produktet i forhold til forskellige behov. I mange tilfælde opleves en forstærket støtte som positivt ved kraftig belastning af hånd og arm, noget som EpiGrip effektivt muliggør ved hjælp af justeringmulighederne. Spændebåndet er monteret i et elastisk båndparti, der automatisk giver yderlig øget kompression og aflastning af spændning ved normal påsætning. 

På indersiden af EpiGrip sidder en viskoelastisk aflastende pude, EpiPad. Puden er lavet af blødt og trykaflastende materiale for yderligere at forstærke aflastningen ved enten tennis- eller golfalbue. EpiPad kan frit placeres på indersiden af båndet for på bedst mulig måde at opnå en individuel tilpasning af den rette aflastning. EpiPad er også dækket med et non-slip materiale, der yderligere bidrager til, at spændet er fikseret under alle forhold og situationer.


Størrelse Universal

Spørgsmål. Jeg spiller tennis flere gange om ugen, og jeg har brug for en fleksibel bandage, som jeg kan bruge. Er EpiGrip velegnet til tennis? 
Svar. Ja, absolut! EpiGrip kan med fordel anvendes til aflastning af tennis- eller golfarm ved kraftfuld idræt og motion, da den har flere funktioner til at optimere fiksering over underarmen

Spørgsmål. Jeg har musearm, kan produktet også anvendes til det?
Svar. Ja, musearm er samme problem som tennisarm (lateral epikondylit), og EpiGrip fungerer udmærket til at aflaste de inflammerede seneled på albuens yderside. 
Spørgsmål. Hvor skal jeg placere den aflastende pude, EpiPad, for at få maksimal effekt af min bandage? 

Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK