Ankelbeskytter MaleoGrip | Rehaboteket
ankelbeskytter_maleogrip ankelbeskytter

Ankelbeskytter MaleoGrip

  • 599 kr.

Ekstra stabilitet i kombination med en ekstrem fleksibilitet. MaleoGrip til indre og ydre ankelskader passer til al idræt og aktiviteter.

Læs mere

  • Stabil ankelstøtte med justerbar kompression
  • Ultratyndt design til alle anledninger
  • Stabile skinner på inder- og ydersiden af anklen
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

MaleoGrip er en ultrafleksibel ankelbeskytter til en ustabil, skadet ankel med mindsket grad af ankelstabilitet. Ankelbeskytteren har flere unikke konstruktioner for en øget grad af stabilitet og kontrol.
Beskytterens konstruktion og materialevalg er alle lavet for at bruge så lidt plads i skoen som muligt. Materialerne er ultratynde uden at gå på kompromis med beskytterens grundstabiliserende funktioner.  Kombinationen af en optimal anatomisk pasform, som på bedst mulig måde følger anklens konturer, gør, at beskytteren føles fleksibel i skoene under aktivitet. MaleoGrip har gennemgående fokuseret på stabilitet kombineret med fleksibilitet.

For at mindske ankelbeskytterens profil og give produktet et så fleksibelt design som muligt er MaleoGrip produceret helt uden sømme. Alle tekstilkomponenter er mikrosvejsede, hvilket giver utrolig god fleksibilitet og mulighed for at forstærke materiale og funktion, hvor der er behov for det.

MaleoGrip er produceret i et helt lydløst hovedmateriale af stærk og stabil nylon. Hovedmaterialet omslutter anklen optimalt og er selve grunden til støttens stabilitet. På overfladen af materialet sidder to sidestabiliserende skinner placeret over inder- og ydersiden af anklen. Skinnerne er produceret med en anatomisk pasform, der sikrer den rette mængde støtte over inder- og ydersiden i samme produkt. Skinnerne i stål følger anklens inder- og yderside. Dette giver yderligere stabilitet og kontrol til forstuvelse på indersiden eller ydersiden af anklen, i én og samme ankelbeskyttelse. Skinnerne kan ved behov tages ud, og de kan også bruges på kun én side. Omkring anklen har MaleoGrip et elastisk, fuldt justerbart båndsystem, der muliggør individuel tilpasning, når det gælder graden af støtte og kompression. Båndsystemet ligner et 8-tal omkring anklen og kan frit placeres over indersiden og ydersiden af anklen ved hjælp af den hårde, påsyede velcro i enderne af båndsystemet.

Følgende hovedfunktioner udgør stabiliteten i MaleoGrip:
- Lydløst, anatomisk basemateriale i stærk nylon
- Laterale stålskinner placeret over anklens inder- og yderside
- Justerbart, elastisk 8-talsbånd
- Snorfiksering af ekstra tynde og stærke snore

Ankelstøtten fikseres omkring anklen med et justerbart snøresystem, der giver mulighed for at øge eller mindske graden af stabilitet omkring anklen.
Hvis båndet strammes, øges kompressionen over basematerialet og skinnerne, hvilket forbedrer graden af stabilitet og kontrol over anklens inder- og yderside. Båndsystemet har en låsefunktion der sikrer ønsket stramning af båndet, og som forenkler fiksering af båndet. 


StørrelseOmkreds mål omkring anklerne cm
X-Small23 - 27 cm
Small27 - 29 cm
Medium29 - 31 cm
Large31 - 34 cm
X-Large34 - 37 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg leder efter en fleksibel ankelstøtte, som jeg kan have på i trange sko. Kan MaleoGrip være et alternativ for mig?
Svar. Ja. MaleoGrip er en af de tyndeste modeller på markedet og bruger minimalt plads i sko uden at miste sine stabiliserende egenskaber.
 
Spørgsmål. Fungerer ankelstøtten både på højre og venstre ankel?
Svar. Ja, modellen er såkaldt bilateral og fungerer lige så godt på højre som på venstre ankel.

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

3

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK