Ankelbeskytter MaleoGrip

569 kr

Stabil ankelstøtte med justerbar kompression
Ultratyndt design til alle anledninger
Stabile skinner på inder- og ydersiden af anklen
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

MaleoGrip er en ultrafleksibel ankelbeskytter til en ustabil, skadet ankel med mindsket grad af ankelstabilitet. Ankelbeskytteren har flere unikke konstruktioner for en øget grad af stabilitet og kontrol.
Beskytterens konstruktion og materialevalg er alle lavet for at bruge så lidt plads i skoen som muligt. Materialerne er ultratynde uden at gå på kompromis med beskytterens grundstabiliserende funktioner.  Kombinationen af en optimal anatomisk pasform, som på bedst mulig måde følger anklens konturer, gør, at beskytteren føles fleksibel i skoene under aktivitet. MaleoGrip har gennemgående fokuseret på stabilitet kombineret med fleksibilitet.

For at mindske ankelbeskytterens profil og give produktet et så fleksibelt design som muligt er MaleoGrip produceret helt uden sømme. Alle tekstilkomponenter er mikrosvejsede, hvilket giver utrolig god fleksibilitet og mulighed for at forstærke materiale og funktion, hvor der er behov for det.

MaleoGrip er produceret i et helt lydløst hovedmateriale af stærk og stabil nylon. Hovedmaterialet omslutter anklen optimalt og er selve grunden til støttens stabilitet. På overfladen af materialet sidder to sidestabiliserende skinner placeret over inder- og ydersiden af anklen. Skinnerne er produceret med en anatomisk pasform, der sikrer den rette mængde støtte over inder- og ydersiden i samme produkt. Skinnerne i stål følger anklens inder- og yderside. Dette giver yderligere stabilitet og kontrol til forstuvelse på indersiden eller ydersiden af anklen, i én og samme ankelbeskyttelse. Skinnerne kan ved behov tages ud, og de kan også bruges på kun én side. Omkring anklen har MaleoGrip et elastisk, fuldt justerbart båndsystem, der muliggør individuel tilpasning, når det gælder graden af støtte og kompression. Båndsystemet ligner et 8-tal omkring anklen og kan frit placeres over indersiden og ydersiden af anklen ved hjælp af den hårde, påsyede velcro i enderne af båndsystemet.

Følgende hovedfunktioner udgør stabiliteten i MaleoGrip:
- Lydløst, anatomisk basemateriale i stærk nylon
- Laterale stålskinner placeret over anklens inder- og yderside
- Justerbart, elastisk 8-talsbånd
- Snorfiksering af ekstra tynde og stærke snore

Ankelstøtten fikseres omkring anklen med et justerbart snøresystem, der giver mulighed for at øge eller mindske graden af stabilitet omkring anklen.
Hvis båndet strammes, øges kompressionen over basematerialet og skinnerne, hvilket forbedrer graden af stabilitet og kontrol over anklens inder- og yderside. Båndsystemet har en låsefunktion der sikrer ønsket stramning af båndet, og som forenkler fiksering af båndet. 

Spørgsmål og svar

Svar. Ja. MaleoGrip er en af de tyndeste modeller på markedet og bruger minimalt plads i sko uden at miste sine stabiliserende egenskaber.
Svar. Ja, modellen er såkaldt bilateral og fungerer lige så godt på højre som på venstre ankel.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning