Ankelbind Safety S2 markedets mest effektive ankelbind
ankelbind_ledbåndsskade Ankelbind ankelbind ankelbind_ledbandsskade

Ankelbind Safety S2

  • 599 kr.

Ankelbind Safety S2 er et helt unikt produkt med markedets mest effektive støtte, optager minimal plads i skoen og påvirker ikke fodleddets bevægelsesfrihed

Læs mere

  • Markedets mest stabile og effektive ankelbind
  • Optager ikke plads i skoen, god til alle former for idræt og alle lejligheder
  • Ankelbindet tillader fuld bevægelighed i fodleddet under aktivitet
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Ankelbind Safety S2 er et helt unikt ankelbind som giver effektiv stabilisering af en skadet ankel efter en ledbåndsskade. Ankelbindet er ekstra stabilt og innovativt konstrueret til optimal kontrol og stabilitet af en skadet ankel. Ankelbindet er et helt unikt produkt, som giver optimal stabilitet for både indre og ydre ledbåndsskader uden at påvirke anklens bevægelighed under bøj og stræk. Ankelbind Safety S2 er fremstilliet efter en unik to-komponents-konstruktion bestående af en ankerkonstruktion rundt om anklen og en stabiliserende ledbåndsplade under hælen med to stærke bånd, der placeres direkte over anklens indre og ydre ledbånd. Forbindelsen mellem ankerkonstruktionen og ledbåndspladen giver ankelstøtten en hel unik støtte, selv når den skal støtte de meste ustabile ankler, naturligvis uanset situation eller aktivitet.

Ankelbindets ankerkonstruktion fikseres rundt om underbenet og fodleddet, konstruktionen bidrager med to ekstremt stabile fastgørelsespunkter for optimal stabilitet for anklens inder- og yderside.
Den medfølgende ledbåndsplade med de indre og ydre stabiliserende ledbånd appliceres i ankerkonstruktionens spænder på indersiden og ydersiden af ankelbindet og fungerer optimalt til den bedst mulige fiksering og stabilisering af en ustabil ankel. Ankelbindet Safety S2 har en unik tilpasningsbar konstruktion, hvilket indebærer, at de to ledbånd på ankelbindets inder- og yderside kan spændes individuelt efter det ønskede behov for støtte og kontrol. En ledbåndsskade i anklen sker normalt på ydersiden af anklen, hvor behovet for støtte derfor er størst. Med ankelbindet Safety S2 kan det ydre bånd spændes helt efter det ønskede behov for individuel tilpasning af støtte og kontrol efter en skade.

Ankelbind Safety S2 optager ingen plads i skoene og kan bruges uanset hvilke sko, du foretrækker. Den medfølgende ledbåndsplade placeres under indlægssålen i skoen, mens det indre og ydre ledbånd hænger udenfor skoen. Ledbåndspladens indre og ydre ledbånd er 0,3 mm tykke og er den eneste del af ankelbindet, som optager plads i skoen. Den totale materialetykkelse for ankelbindet i skoen er 0,6 mm, hvilket gør, at ankelbindet kan bruges uanset valg af sko, selv i de mest trange fodboldsko eller løbesko.

Når ledbåndspladens indre og ydre ledbånd fastgøres op mod ankerkonstruktionen rundt om benet, skabes der en forbindelse mellem anklen og underbenet. Den unikke anatomiske struktur og ledbåndets ekstremt stærke fiberforstærkede nylon sikrer altid den samme ekstremt gode stabilitet af anklen. Ledbåndet sikres med en ekstra låseklemme rundt om velcroen, så det ikke løsnes under ekstreme belastninger.
Ankelbindet kan bruges til alle typer sport eller i hverdagen og kan bruges i alt fra trange fodboldsko til løbesko og til indendørs idræt. Den eneste del, som optager plads i skoen, ligger under indersålen i skoen og er kun 1 mm tyk. Ankelbindet Safety S2 er udviklet af ortopædingeniøren Lars Eghamn, som har over 40 års erfaring med ankelskader, og sælges udelukkende af os på Rehaboteket.


StørrelseSkostørrelseOmkreds mål omkring anklerne cm
Small- 39 < 21 cm
Medium40 - 43 21,5 - 22,5 cm
Large44 - > 23 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg har meget tætsiddende sko på, når jeg dyrker sport. Findes der et ankelbind som ikke optager plads i skoen? Alternativt, hvilken ankelstøtte har I blandt jeres modeller, der optager mindst plads i skoen?
Svar. Ankelbindet Safety S2 optager stort set ingen plads i skoen og kan bruges til al slags sport. Se på billed nr 2 ovenfor, ledbåndspladen i skoen er det eneste, som er placeret nede i selve skoen. Ledbåndspladens tykkelse er kun 0,6 mm.

Spørgsmål. Jeg har det problem, at jeg forstuver min ankel, når jeg løber. Er Safety S2 også god til løb i terræn?
Svar. Ja, absolut. Højintensivt løb i ujævnt terræn er noget af det mest problematiske for en ustabil ankel, og derfor er et ankelbind ekstra vigtigt. Safety S2 ankelbind stabiliserer anklen på en optimal måde uden at påvirke anklens mobiliet, hvilket gør ankelbindet ekstra egnet til løb i skoven og over marker.

Spørgsmål. Hvad er forskellen mellem Safety S2 og et ankelbind med en leddelt fodplade.
Svar. En ledelt fodplade giver statistisk mere stabilitet. Den støtte, som ankelbindet giver, er, hvad man får. Hverken mere eller mindre. Med Safety S2 kan man individuelt tilpasse graden af støtte over anklens inder- og yderside, hvilket gø,r at produktet opfylder hver persons individuelle behov for støtte på en optimal måde. Når det gælder løb på asfalt, er der f.eks. behov for en enklere støtte, og ved løb i skove på ujævne underlag behøver man klart mere støtte. Safety S2 hjælper på en optimal måde under alle forhold.

Spørgsmål. Hvorfor er ankelbindet Safety S2 opdelt i et højre og venstre?
Svar. Ankelstøtten har en helt unik anatomisk pasform for optimal støtte, hvilket gø,r at højre og venstre side er forskellige i konstruktionen præcis ligesom at højre og venstre ankel ikke er identiske.

Spørgsmål. Hvordan fungerer ankelbindet? Hvordan skal jeg applicere produktet for den bedste stabilitet?
Svar. Ankelbindet er meget let at bruge. Der medfølger tydelige instruktioner af, hvordan produktet appliceres i leveringen. Nedenfor forklarer vi også lidt tydeligere, hvordan produktet anvendes.
Ankelbind Safety S2 appliceringsinstruktion.
Ankelbindet består af to komponenter, ankerdelen og ledbåndspladen.
1, Ankerdelen appliceres rundt om den nederste del af underbenet med velcrobånd. Fodleddets anatomi er forskellig på på fodleddets inder- og yderside, da den ydre malleolus (anklen) er placeret en smule tilbage og nedad i forhold til den indre malleolus. Denne anatomiske forskel gør, at ankelbindet Safety S2 er konstrueret som en højre og en venstre model for at kunne give den optimale fiksering af fodledsstøtten rundt om underbenet.
2. Ledbåndspladen består af et helt stift og stærkt fiberforstærket nylonmateriale, som kan modstå de mest ekstreme belastninger. Ledbåndspladen er en 1 mm tyk plastikplade, som sidder indsyet i de indre og ydre ledbånd. Ledbåndspladen placeres under indlægssålen i skoen og fastgøres ved hjælp af den medfølgende velcro. Når ledbåndspladen er fastgjort, lægger man indlægssålen tilbage over pladen. Skoen vil ikke komme til at føles anderledes, men præcis som før. Når pladen er isat, kommer de indre og ydre ledbånd til at stikke op fra skoen og bliver dermed en naturlig del af skoen og beskyttelsesudstyret. Lebbåndspladen kan flyttes mellem forskellige sko, hvis det er nødvendigt.
Når ankerdelen er monteret over underbenet, spænder man skiftevis det indre og ydre ledbånd til, at den ønskede stabilitet er opnået. Luk båndet både ved hjælp af spændens låseanordning og velcro for optimal stabilitet og kontrol uanset aktivitet.

Spørgsmål. Jeg løber i skoven i et ujævnt terræn og har brug for en virkelig god ankelstøtte. Da jeg løber flere kilometer om ugen, ønsker jeg ikke, at ankelbindet skal påvirke min løbestil. Hvad kan I anbefale?
Svar. Ankelbindet Safety S2 er markedets mest stabile produkt til ustabile ankler og takket være ankelbeskyttelsens unikke konstruktion, påvirker ankelstøtten hverken, hvordan dine sko sidder eller din evne til at bøje og strække anklen ved løb.

Spørgsmål. Jeg løber meget, og mine sko bliver meget beskidte efter en løbetur. Hvilket produkt skal jeg vælge, som både giver god støtte og som samtidig er let at rengøre?
Svar. Safety S2 er fremstillet af HDPE, hvilket gør produktet ekstremt let at rengøre samtidig med, at ankelbindet giver en overlegen stabilitet til en instabil ankel.

Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK