Ankelstøtte Recover | Rehaboteket
ankelstotte_recover

Ankelstøtte Recover

  • 489 kr.

Recover er en stabil ankelstøtte til akutte ankelskader samt til en skadet og ustabil ankel med behov for effektiv stabilisering og aflastning.

Læs mere

  • Fuld justeringsmulighed for optimal passform
  • Unikt, trykaflastende for optimal funktion
  • Ekstra stabil ankelstøtte efter skade
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Recover er en enkstra stabil ankelstøtte for akutte ankelskader, til ankler med behov for ekstra effektiv stabilisering efter skade, eller med behov for kompressionsbehandling for at minimere hævelse af anklen.
Ankelstøtten er konstrueret med to stive skinner i plast, der placeres over anklens inder- og yderside for på bedst mulig måde at opnå optimal stabilitet på både indersiden og ydersiden af anklen. Skinnerne er produceret med en anatomisk pasform, der følger anklen og læggens anatomiske forudsætninger. Omkring indre og ydre malleol er skinnerne formet som en skål for at minimere risiko for ekstra tryk mod disse. Under foden er de indre og ydre skinner koblet sammen med en justerbar fodplade. Fodpladen tillader optimal individuel tilpasning af bredden på ankelstøtten. Ved at forlænge eller fortkorte fodpladens båndfæste i skinnen, justeres ankelstøttens størrelse, så den passer alle ankler på bedst mulig måde. 
Båndjusteringen giver også mulighed for individuel tilpasning af kompression omkring anklen. Hvis fodpladen strammes lidt mere end bredden på anklen, øges kompressionen og støtten over anklens nedre region. Fordelen ved en fuldt justerbar fodplade er, at produktet tillader justering i takt med individuelle behov, hvilket gør, at Recover passer til alle.
 
På indersiden af ankelstøttens skinner er et trykaflastende for. Foret er produceret i memory foam - med sejelasticitet - der enkelt former sig efter anklens mål. Det reagerer på kropsvarme og bløder op i takt med, at materialet bliver varmere. Fordelen ved et selvformende memory foam er, at foret fjerner al risiko for tryk og ubehag. Samtidig sikrer det optimal kompression over anklen efter skade. Skumforet ligger indeni et blødt og komfortabelt nylonstof, der giver en behagelig oplevelse over anklen. Kombinationen af skinnernes anatomiske pasform og skummet i foret giver optimal funktion i kombination med komfort.
 
Omkring ankelstøttens stabiliserende skinner er der to elastiske båndsystemer. Båndene binder skinnerne til hinanden og giver mulighed for ekstra effektiv placering i linje med ønsket behov for støtte og kontrol af din ankel. Jo mere båndene strammes, jo mere effektiv er stabiliteten og kompressionen, der opnås lokalt over fodledet.
 
Recover har en universalstørrelse, der fungerer lige så godt på højre som på venstre ankel. Fodpladens justeringsmulighed gør, at produktet fungerer til både kvinder og mænd samt store og små fødder.


Størrelse
Universal Høyre / Venstre

Spørgsmål. Hvordan justerer jeg ankelstøttens størrelse?
Svar. Størrelsen tilpasser du ved hjælp af velcrobåndene på fodpladen. De er fuldt justerbare og kan regulere bredden på støtten helt i linje med dine forudsætninger.
 
Spørgsmål. Kan jeg træne med ankelstøtten Recover?
Svar. Nej. Recover er ikke et træningsprodukt. Det er et produkt til anvendelse lige efter akut skade for at stabilisere en ustabil og smertefuld ankel og samtidig tilføre lokal kompression for at modvirke lokal hævelse i anklen.

Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

5

Aflastning

5

Varme

3

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK