Malleostrong Pro | Rehaboteket
ankelbeskyttelse_akut_skadet_ankel ankelstotte_malleostrong ankelstotten_malleostrong

Malleostrong Pro

  •  489 kr. 

Ekstra stabil ankelbeskyttelse, der støtter funktionel rehabilitering af en akut skadet ankel. Støtten kan bruges lige efter en akut skade under hele rehabiliteringsperioden.

Læs mere

  • Ekstra stabil ankelstøtte til behandling af ankelskader
  • Optimal tilpasning for ekstra stabilitet
  • Tilfredsstiller alle behov for støtte ved akut skade og rehabilitering
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Malleostrong er en alsidig ankelstøtte, der kan anvendes under hele rehabiliteringsperioden efter en omfattende ankelskade. Ankelstøtten er konstrueret med to stive plastskinner, der er placeret over inder- og ydersiden af anklen for på bedst mulig måde at give ekstra stabilitet til anklen samt optimal kompression for at minimere hævelse. Skinnerne er anatomisk placerede for på bedst mulig måde at tilpasse anklens kontur og give ekstra effektiv støtte omkring anklen.
Indersiden af skinnerne er dækket med et ekstra blødt og formbart MPT-skum. MPT-skum er et memory foam, der former sig efter anklens form, og som effektivt trykaflaster anklen fra alt tryk, der kan opstå fra en hård skinne.
Området omkring malleolerne er også anatomisk formede for at sikre modvirkning af tryk mod disse. Dette fungerer selv ved behov for kraftig kompression omkring anklen.
 
Malleostrong har en blød og kompressionsgivende foddel, der forenkler anvendelse af beskytteren, samtidig med at den sikrer optimal komfort ved brug. Foddelen er produceret i BOP, der er et åndbart og slidstærkt materiale med en høj grad af kompression. Den bruges nemt ved at kile ankelstøtten ned bagfra.
Skinnerne fikseres bagpå ved hjælp af et elastisk bånd og kan nemt justeres for respektivt at øge eller reducere graden af kompression. Justeringsmuligheden i beskytteren gør, at man kan justere støtten under hele rehabiliteringen, uanset hvor man er i processen.
 
Da de fleste ankelskader sker på ydersiden af anklen, er der normalt et større behov for såkaldt lateral stabilisering, altså ekstra støtte på ydersiden af anklen. Malleostrong har en unik konstruktion, der muliggør øget støtte over anklens yderside. Ved hjælp af et båndsystem kan graden af støtte over ydersiden nemt justeres for at give mere eller mindre støtte i linje med dine behov. Ved at stramme båndene mere, forbedres støtten, og skinnerne komprimeres nærmere anklen. Fordelen ved et justerbart båndsystem er, at produktet nemt kan justeres for at give mere støtte ved for eksempel belastning på ujævne underlag, der i værste fald kan føre til flere uheld på en allerede skadet fod. Det justerbare bånd kan nemt tilpasses i længden med en saks.
 
Malleostrong er en helt unik ankelstøtte, der kombinerer funktioner fra en akuttortose med en rehabiliteringsortose, og den kan under hele rehabiliteringstiden bruges både som aflastning med kompression og støtte samt i den første tid efter rehabilitering.


Størrelse Skostørrelse
Small 34 - 38
Medium 39 - 42
Large 43 - 47
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg leder efter en beskyttelse, som jeg kan bruge til ekstra støtte omkring anklen. Jeg har en kraftig forstuvning. Passer Malleostrong efter en skade?
Svar. Ja, ankelstøtten er specielt udviklet til at stabilisere anklen fra det akutte skadetilfælde og gennem hele rehabiliteringen. Støtten kan tilpasses for at give optimal støtte helt i linje med individuelle behov.
 
Spørgsmål. Giver Malleostrong kompression omkring anklen?
Svar. Ja, støtten er produceret med en kombination af hårde plastskinner og et blødt og trykaflastende for, der giver optimal kompression både over inder- og ydersiden af anklen.

Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

5

Aflastning

5

Varme

3

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret