Artrose | Rehaboteket

Artrose

Artose i knæleddet betyder at glidefladen på knæleddet, brusken, langsomt ændres og nedbrydes. Artrose i knæleddet indebærer ofte kombineret belastnings- og hvilesmerter med hævelse i knæleddet. Siden artrose er et problem som du lever med dagligt, har vi ekstra høje krav til knæbind til artrose. En alt for klodset eller tungt knæbind bliver sjældent brugt, og beskyttelsen skal fungere godt i hverdagssituationer såvel som til træning og ved motion. Alle anbefalinger for effektiv rehabilitering ved artrose inkluderer fysisk træning, så støtten må også tilpasses for at give ekstra støtte under fysisk aktivitet og træning. Rehaboteket har et komplet udvalg af knæstøtter til et artroseramt knæ til alle situationer i hverdagen, under sport eller træning.

KnæbindKnæbind_slidgigtKnæbindKnæbind

Knæbind Pushcare basic giver ekstra støtte og aflastning af knæleddene, knæbindets unikke konstruktion muliggør optimal tilpasning og enkel applicering 

969 kr.
Knæbandage Artrose
Knæbandage artrose for stabilisering af knæleddet ved artrose CoTex materialet giver effektiv aflastning.
599 kr.
knæbind til slidgigtknaebind_slidgigt

Ekstremt smidigt knæbind med en helt unik funktion til ekstra støtte og aflastning af et smertende knæled ved slidgigtsproblemer i leddene. 

1 799 kr.
Knæbindknæbind

Knæbind GenuFit LIGHT er en let aflastende knæbeskytter med dobbelte fleksible skinner og ekstra stabiliserende bånd. GenuFit giver ekstra støtte til et ustabilt knæled. 

1 399 kr.
knaebandage
Knæbandage Genum Basic er et anatomiskt designet knæbandage udviklet for at aflaste, stabilisere og varme et smertende knæled
319 kr.
Knæbandage meniskskade
Knæbandage Menisk er specielt udviklet for meniskskade i knæleddet. Unik kompression og stabilitet ved meniskskade.
799 kr.
Kølesystem NovaCool KnæledKølesystem Knæ

Kuldebehandling og kompression er en bevist måde at mindske smerte og hævelse i et led. NovaCool kombinerer begge egenskaber uanset hvor, du befinder dig. 

899 kr.
Knæbandage menisk med skinner Knæbandage menisk med skinner
Knæbandage Stabil Menisk med skinner til stabilisering af meniskskader. 3D-tex materialet giver effektiv kompression over knæleddet.
1 399 kr.
Knæbandage silikone pelotte
Knæbandage for behandling af knæledssmerte vid artrose og ustabilitet, knæbandagen stabiliserer og aflaster også knæskallen effektivt
639 kr.
Pålægsortose med sideskinnerknæortose med sideskinner
Knæortose for stabilisering af f.eks. knæ med artroseproblem og fungerer for ældre personer med nedsatte bevægelsesmuligheder
1 599 kr.

Stabiliserende og kompressionsgivende knæbeskytter til effektiv lindring og kompression af knæleddet ved knæledssmerter og -problemer.

299 kr.
Knæbind  knæskal stabiliserende
Knæbind med stabiliserende pelotte (pude) for stabilisering af knæleddet og knæskallen i en og samme support.
899 kr.

Let stabiliserende, kompressionsgivende knæbeskytter med hul til knæskallen for effektiv aflastning af knæskallen og let støtte af knæleddet

339 kr.
Stabiliserende knæortoseKnæortose
Knæortose pålægsortose – unik løsning for ældre personer med knæ problemer konstrueret for en enkel anbringelse.
1 299 kr.

Knæbind til let aflastning og støtte omkring et smertefuldt knæled lavet af åndbart AirX-materiale for overlegen komfort og funktion.

699 kr.
Knæortose med skinner
Knæortose med skinner for stabilitet og kompression ved slidgigt i knæet, de to stabiliserende skinner gir extra stabilitet
1 499 kr.

Knæbeskyttelsen Pflexx er et helt unikt koncept til aktiv muskelopbygning af knæ- og lårmusklerne under træning, efter skader, rehabilitering eller ved slidgigt i knæleddet

1 799 kr.
Knæbandage med hul
Anatomisk designet knæbandage udviklet for at aflaste, stabilisere og varme et smertende knæled
369 kr.
Knæbind Knæbind

Knæbind Genulastic Sport giver fuld bevægelsesfrihed til knæleddet takket være det unikke materiale og dets tynde konstruktion.

569 kr.
Knæbind artroseKnæbind knæskalle

Knæstøtte med kombineret støtte for knæled og knæskal i samme produkt 

799 kr.
Knæstøtte med skinnerKnæstøtte metalskinner

Knæstøtte med skinner for ekstra stabilitet og enkel montering

1 879 kr.
Knæskinne artroseknæskinne til meniskskadeknæskinne

Knæskinnen Genufit Artro er en ekstra stabil og samtidig ekstra smidig aflastende knæskinne til daglig brug ved menisk og slidgigtsproblemer. 

2 299 kr.
Knæbind
Knæbind support for stabilitet og varme. Knæbind af NeoTex for den bedste stabilitet og funktion
249 kr.

Knæstøtten SELF er en ultrafleksibel knæstøtte, der giver ekstra kompression og smertelindring til knæet ved betændelse, hævelse og generelle knæsmerter.

339 kr. 379

EMO X knæstøtte er en fuldt justerbar og stabiliserende knæstøtte ved ustabile knæled, meniskskader og til generel stabilisering af knæskallen.

1 099 kr.