Kølesystem NovaCool Lår
Kølesystem NovaCool Lår

Kølesystem NovaCool Lår

579 kr

Unikt kuldesystem til kompression- og kuldebehandling af akutte lårskader, fx muskelsprængninger eller idrætsskader. Læs mere
Kuldesystem til akut behandling af lårskade
Erstatter kuldeposer, is og elastiske bind
Ekstremt omkostningseffektivt - kan genanvendes i en idrætsklub

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Helt fantastisk levering! Bestil kl. 8 om morgenen og modtog leveringen kl. 19 samme dag, fremragende!" Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Kølesystem NovaCool Lår

NovaCool kuldesystem er et unikt system som kombinerer kuldebehandling, ligesom en kuldepose, med kompression, ligesom et kompressionsbind, i et og samme system.

Med en unik kompressionsmanchet, som kan anvendes et ubegrænset antal gange, sikrer NovaCool systemet kompression ved akutte muskelskader eller sprængninger i lårregionen. 
I kompressionsmanchetten appliceres et kuldeelement som sikrer kuldebehandlingen af skaden. 
NovaCool kuldesystem til lårskader har et effektivt køleelement som placeres på k'l, når det ikke anvendes. Køleelementet appliceres i NovaCool manchetten som er forsynet med en oppustelig luftpude for på enkleste måde at kombinere kulde med kompression. Kombinationen af kulde og kompression mindsker effektivt hævelsen i lårmusklen samtidig me,d at man opnår effektiv smertelindring. Kompressionsmanchetten er forsynet med en pumpe, som muliggør ekstremt enkel og hurtig kompressionsøgning over knæleddet. Manchetten er også udrustet med en reduceringsventil, som muliggør enkel og hurtig justering af trykket og kompressionen over knæleddet.

NovaCool opfylder alle krav til en akut behandling i overensstemmelse med PRICE metoden og tilfører de vigtige komponenter I (kulde) og C (kompression) på en ekstremt enkel og hurtig måde. 
Med NovaCool lårsystem kan kulden og kompressionen over den skadede kropsdel appliceres i løbet af nogle sekunder efter tilskadekomsten. 
NovaCool kan genanvendes adskillige gange og erstatter helt behovet for at købe dyre isposer og elastiske bind. Med et NovaCool system i idrætsklubben har man den mest effektive, enkle og endda også den billigste løsning til korrekt behandling af en muskelsprængning i låret. 

Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning