Dropfodsskinne AFO | Rehaboteket
dropfodsskinne dropfodsskinne_ved_dropfod dropfodsskinne_dropfod dropfodskinnen

Dropfodsskinne AFO

  • 3 499 kr.

Dropfodsskinne AFO hjælper dig med at opnå et normalt gangmønster ved dropfod på en sikker og effektiv måde. AFO løfter foden ved belastning og stabiliserer samtidigt fodleddet.

Læs mere

  • Overlegen komfort og optimal funktion
  • Kan anvendes uden sko med sikker fiksering
  • Sikrer et optimalt løft af foden ved dropfod
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

AFO til dropfod er en helt unik dropfodsskinne som effektivt hjælper med at øge støtten og kontrollen af foden ved problemer med dropfod. Dropfodsskinnen AFO kombinerer støtte og kontrol af foden ved normalt gangmønster og letter gangen for personer med dropfod.

Den unikke konstruktion sikrer et optimalt løft af foden i den normale gangfase for på bedste måde at hjælpe med at få et normalt gangmønster. AFO ortosens helt unikke konstruktion kombinerer overlegen komfort med optimal funktion i form af en semi-blød dropfodsskinne. AFO har en tynd plastskal som går fra det nedre underbens bagside ned under foden. Platskallen sikrer den rette støtte og forbedret løftende effekt ved normal gang og belastning. Dropfodsskinnen er endda udrustet med flere tilpasselige båndsystemer som muliggør individuel tilpasning af dropfodsskinnens funktion helt på linje med individuelle behov for støtte og løftende effekt. Sædvanlige dropfodsskinner har burg for en sko for at fikseres mod foden, AFO's helt unikke konstruktion sikrer fiksering af dropfodsskinnen selv uden sko, båndsystemet til fiksering spændes ganske enkelt på bagsiden af dropfodsskinnen og sikrer dermed den bedst mulige fiksering af skinnen - med eller uden sko.

AFO fungerer udmærket til anvendelse i hjemmet i et par sandaler eller om sommeren i åbne sko uden at tabe effekt. AFO har to uelastiske løftende bånd som forbinder dropfodsskinnens forende med skinnens øvre skinne. De løftende bånd kan justeres enkelt for at give mere eller mindre løftende effekt, hvilket på bedste måde giver et unikt og fuldt justerbart hjælpemiddel til dropfod. Hvis der er behov for meget løftende effekt, kan båndene bare strammes for at give mere støtte og kontrol over foden. AFO hjælper til forbedret kontrol af foden i samtlige af skridtets faser og kan justeres helt enkelt efter individuelle behov for at opnå den individuelt optimale funktion ved problemer med dropfod. Den unikke konstruktion giver også en dropfodsstøtte som giver klare fordele ved anvendelse af dropfodsskinnen på ujævnt underlag, når man rejser sig fra siddende stilling og ved trappegang.

Sikkerheden i dropfodsskinnens fiksering på foden giver også ekstra sikkerhed og kontrol ved hverdagsbrug Dropfodsskinnen AFO kan også anvendes som natskinne for dropfod for effektivt at modvirke krampe og drop af foden under søvnen. Ved anvendelse af AFO som natskinne skal skinnens løftende bånd ikke spændes for hårdt da behovet for støtte er betydeligt mindre om natten når man sover i forhold til om dagen ved normal belastning og gang. Skinnens unikke konstruktion giver et vældigt komfortabelt og luftigt produkt til dropfod og bidrager til ekstra sikkerhed og kontrol af foden ved f.eks. gåture på ujævn mark og i bakker og slugter. Med en vægt på 310 gram er AFO en af de klart letteste og smidigste dropfodsskinner der findes på markedet i dag. Den innovative konstruktion og den unikke kombination af egenskaber giver fordele og mange situationer til hverdag og under motion. Dropfodsskinnen laves i tre forskellige størrelser og findes i højre- og venstreudgave. AFO fungerer lige så godt for mænd som for kvinder. Udførlige instruktioner medfølger i leverancen af AFO. 


StørrelseOmkreds mål omkring anklerne Skostørrelse
Small27 - 31 cm 36 - 41
Medium 31 - 34 cm 39 - 44
Large34 - 40 cm42 - 47
Måleinstruktioner

Spørgsmål: Jeg har et mindre problem med dropfod og behøver en enkel, men stadig effektiv støtte til mit dropfodsproblem. Er AFO en god løsning for mig?
Svar: Ja, AFO er ekstremt smidig, men samtidigt vældig effektiv til at støtte foden ved problemer med dropfod. AFO kan anvendes med åbne sko takket være den unikke fiksering over foden.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg tilpasse støtten som AFO giver mig? Jeg behøver forskellig støtte til min dropfod alt efter underlag.
Svar: AFO er præcis så enkel som den ser ud. Fra midten af foden løber to løftende bånd som muliggør individuel tilpasning af graden af den løftende effekt. Beroende på hvor hårdt båndene strammes giver AFO mere eller mindre støtte.

Spørgsmål: Kan jeg anvende AFO i mine sommersandaler?
Svar: Ja, AFO er en af de få støtteskinner der virker lige så godt i sko som i sandaler. AFO's unikke fikseringsbånd bidrager til at skinnen fikseres over foden uden hjælp af skoen, hvilket muliggør anvendelse af skinnen med og uden sko. AFO kan endda bruges indenfor uden sko, men kan da i visse tilfælde opleves som glat på undersiden og skal belastes med forsigtighed.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK