Blød dropfodsskinne DORSAL LIFT Rehaboteket
Dropfodsskinne dropfod skinne til dropfod

Dropfodsskinne Dorsal LIFT

  • 999 kr.

Dorsal LIFT dropfodsskinne er et unikt hjælpemiddel til dropfod. Dorsal LIFT løfter effektivt forfoden og modvirker dropfod. Både indendørs uden sko og udendørs med sko.

Læs mere

  • Løfter effektivt forfoden ved problemer med dropfod.
  • Kan bruges indendørs uden sko.
  • Individuel justerbar støtte med to løftende bånd.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Dorsal LIFT er et unikt hjælpemiddel til dropfod, som effektivt løfter foden for at modvirke dropfod. LIFT er fremstillet af et tyndt og blødt materiale for bedste brugerkomfort ved problemer med dropfod og kan bruges både indendørs uden sko og udenfor med sko.
Dorsal LIFT er et meget fleksibelt hjælpemiddel til dropfod og er helt fremstillet af tekstil med forstærkninger over anklens sider for mere effektivt at støtte og løfte foden ved dropfod. Til forskel fra for eksempel dorsalskinner, som er et hjælpemiddel til dropfod fremstillet af plast, er LIFT lavet helt i tekstil for en smidig og  behagelig oplevelse.
Dropfodsskinne Dorsal LIFT har to tilpasningsbare løftende bånd placeret under forfoden, som fastgøres efter individuelle behov på støttens velcrobeklædte del over underbenet. Vinklen af båndet kan indstilles efter hver persons individuelle behov for på den bedste måde at løfte foden ved problemer med dropfod. Dropfodsskinne LIFT kan bruges med eller uden sko og fungerer lige godt både med eller uden sko.

Støtten til dropfod har en silikonebeklædt inderside for på bedste vis at forankre støttens øvre del mod underbenet. Når støtten sidder godt fast, opnår de løftende bånd en bedre effekt, og støtten modvirker dropfod effektivt.
Dorsal LIFT til dropfod er fremstillet af temperatur-regulerende PowerFiT materiale, hvilket giver en kølig og komfortabel oplevelse af produktet. Støtten kan med fordel bruges under en normal strømpe, hvilket gør LIFT til en effektiv men meget diskret støtte til dropfod.

Ved problemer med dropfod oplever man ofte usikkerhed forårsaget af, at dropfoden "slæber" ved normal gang. Dropfod øger også risikoen for at snuble i hjemmet, da stabilitet og kontrol af foden er forringet.
LIFT bidrager også til en mere normal gang, ved problemer med dropfod er fodens normale gangmønster kraftigt påvirket, hvilket LIFT hjælper med at modvirke, så gangen kommer til at ske i et mere naturligt gangmønster.
LIFT fås i 4 størrelser S-XL og er højre eller venstre-venlige. Målet for den rette størrelse skal måles rundt om foden. Fra bunden af hælen hen over vristen og tilbage til samme punkt.
Dropfodsskinnen skal håndvaskes ved 30° og lufttørre inden brug.


StørrelseOmkreds mål omkring anklerne
Small27 - 30 cm
Medium30 - 33 cm
Large33 - 36 cm
X-Large36 - 39 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg har problemer med dropfod og behøver en støtte, når jeg går rundt derhjemme uden sko. Kan LIFT hjælpe mig?
Svar. Ja, LIFT er specielt udviklet til at løfte forfoden ved problemer med dropfod og kan bruges indendørs uden sko og udendørs med sko.

Spørgsmål. Hvordan fungerer LIFT til mit problem med dropfod?
Svar. LIFT har to stykker stabile bånd som er fastsyet under forfoden så langt ude på støtten som muligt. Båndene er spændt skråt opad og tilbage mod anklen for at opnå en optimal løftende effekt og fastgøres med velcro på støttens øvre del. Den unikke vinkel på båndene giver en effektiv løftende effekt ved behov.

Spørgsmål. Hvordan påsætter jeg LIFT? Er det svært at anvende den?
Svar. Nej, LIFT er meget let at anvende. Fortil har støtten en stor åbning, som kan lukkes med velcro. Støtten tager man på som en normal strømpe og spænder hvert bånd separat efter behov.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK