Halluxsan | Rehaboteket

Halluxsan

  • 1 799 kr.

En ganske unik og fuldt ud justerbar skinne til hallux valgus

Læs mere

  • Unik skinne til ekstra støtte og korrigering
  • Kombinerer en konservativ og postoperativ behandling
  • Optimale indstillinger for en individuel tilpasning
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

HalluxSan er en helt unik skinne til problemer med skæve led i storetåen, hallux valgus. 
Skinnens unikke konstruktion muliggør en meget enkel justering og tilpasning af kraften, som skinnen kan give, så der rettes op på leddet i storetåen. Man opnår herigennem den bedst mulige støtte.

HalluxSan har et individuelt justerbart fjederbelastet led, som effektivt hjælper med at støtte leddet i storetåen, og produktet bidrager endvidere til en mere lige position under brug. Skinnen og leddet giver en elastisk spænding, hvilket påvirker storetåens position og bidrager til en mere lige samt mindre smertelige hallux valgus-led. Skinnen placeres nemt på fodryggen ved hjælp af en blød velcro. Båndet kan desuden nemt justeres, så det passer til alle slags fødder. Når båndets længde skal justeres, kan velcroen åbnes i begge ender. Skinnens plastickomponenter er velpolstrede via et blødt PU-skum, som minimerer risikoen for friktion og ubehag. Rundt om leddet i storetåen sidder der et velcrobånd, som er både blødt og komfortabelt. Båndet tillader en optimal justering, som sikrer skinnens fiksering rundt om leddet i storetåen og giver en optimal komfort ved anvendelse.
HalluxSan kan anvendes i flere timer om dagen samt om natten, hvis det er muligt, og bidrager med en konservativ behandling ved:
Støtte og stabilitet til lindring ved en moderat fejlstilling af leddet i storetåen 
Begyndende smerter i storetåen samt irritation af bursitis
Tilbagefald efter operation (efter mindst 1-1 1/2 år, hvis tåen begynder at vende indad på ny) 
Forebyggende behandling ved anlæg for hallux valgus i familien
HalluxSan kan også anvendes postoperativt og bidrager her til et fuldt justerbar støtte for leddet i storetåen, men med følgende restriktioner: Må kun anvendes, når operationssåret er stabiliseret, samt når stingene er fjernet.
Støtten må ikke forårsage trykpunkter eller smerter i leddet

Skinnens justerbare og fjederbelastede led giver mulighed for at justere, hvor kraftfuld støtten skal være. HalluxSan har 5 forskellige kraftindstillinger, som giver forskellige tryk og støtte til leddet i storetåen. 
Kraften i leddet kan nemt justeres ved hjælp af en anordning på ydersiden. Når man drejer anordningen mod +, øges kraften, ligesom den tilsvarende reduceres, når man drejer mod -. 
Den korrigerende kraft i skinnen kan måles i Newton (N) og fordeles således:
Fjederindstilling 1 - 1,1N
Fjederindstilling 2 - 1,6N
Fjederindstilling 3 - 3,1N
Fjederindstilling 4 - 4,9N
Fjederindstilling 5 - 6,8N

Behovet for støtte ved problemer med hallux valgus er ofte helt individuelt, og man kan variere over tid. Takket være den unikke mulighed for at indstille kan skinnen justeres frit via indstillingerne 1-5 (1,1N-6,8N).

Vedligeholdelse af HalluxSan
Alle delene kan nemt vaskes ved 30° håndvask. Efter længere tids brug (mere end 1 år) kan man smøre fjederen på ydersiden af skinnen. Dette kan man gøre ved at dryppe symaskineolie på fjederen, og dermed forlænger man levetiden på produktet. Alle dele i skinnen kan fjernes for at lette vask. Efter vask skal delene lufttørres inden brug. HalluxSan må ikke anvendes ved vævsskader eller problemer med sårheling i leddet på storetåen.


Strørrelse Universal Højre / Venstre
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK