Stødabsorberende sål Air-Flow Ultra Dame | Rehaboteket
stødabsorberende sål stødabsorberende såler stødabsorberende sål stødabsorberende sål

Stødabsorberende sål Air-Flow Ultra Dame

  • 279 kr.

Air-Flow Ultra er en ekstra tynd og smidig stødabsorberende sål til hverdagsskoene med den unikke Air-Flow teknologi for ekstra stødabsorbering

Læs mere

  • Forbedrer stødabsorberingen i alle sko
  • Ekstremt tynd og smidig kun 2,5 mm
  • Kombinerer stødabsorbering og støtte i samme sål
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Unikke Air-Flow ULTRA for ekstra stødabsorbering i hverdagssko
Air-Flow Ultra er en videreudviklet sål fra Air-Flow med ekstra stødabsorbering til hæl og mellemfoden takket være sålens 2 indbyggede dynamiske luftpuder. Air-Flow Ultra er en ekstremt smidig stødabsorberende sål, som er specielt udviklet til at give stødabsorbering som en sportssko i hverdagssko med mindre plads. 
Air-Flow Ultra's unikke og patenterede konstruktion af to luftpuder for ekstra stødabsorbering er placeret lokalt i hælpartiet og mellemfoden. Luftzonerne samarbejder for bedste dynamisea stødabsorbering af både hæl og mellemfod i samme produkt. 

Luftpude 1 - hælpuden giver optimal stødabsorbering af hælen ved kraftige isætninger af hælen og er udviklet til en blødere støtte i hverdagssko. 
Luftpude 2 - mellemfodspuden optimerer støtte og stødabsorbering af mellemfoden.
I samme øjeblik som luftpude 1 stødabsorberer under hælbenet komprimeres luften fra luftpude 1 til luftpude 2 i mellemfoden og bidrager til effektiv stødabsorbering og også en ekstra støtte i svangen. 
Denne funktion er helt unik og patenteret af Air-Flow og findes kun i Air-Flow sålerne. 

Air-Flow Ultra Dame er en ekstra tynd og smidig sål til daglig brug, med en total tykkelse på kun 2,5 mm giver Air-Flow Ultra mulighed for at få den bedste stødabsorbering også i hverdagssko. 
Air-Flow Ultra erstatter skoens eksisterende indersål som skal fjernes og erstattes med Air-Flow sålen, hvis det er muligt. 
Sålen kan enkelt klippes ned i forkant med en skarp saks for eksakt pasform, hvis du har taget den eksisterende indersål ud af skoene, er det den bedste skabelon for tilpasning. 

Rengør Air-Flow Ultra med lunkent vand og tør indlægssålen af. Lad sålen lufttørre inden brug og undgå eksterne varmekilde,r som kan ødelægge den unikke stødabsorberende konstruktion.


Skostørrelse
36 - 37,5
38 - 39,5
40 - 41,5
Måleinstruktioner
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK