Støttebind Hallux valgus HalluStop
Støttebind Hallux valgus hjaelpemiddel_hallux_valgus hjaelpemiddelhalluxvalgus

Støttebind Hallux valgus HalluStop

  • 419 kr.

Hallustop er et helt unikt hjælpemiddel til hallux valgus. Den unikke konstruktion hjælper med at rette storetåens led op.

Læs mere

  • Effektiv støtte for et mere lige storetåled
  • Kombinerer støtte med aflastning af storetåleddet
  • Fungerer i de fleste sko og kan bruges om dagen
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Hallustop er et unikt hjælpemiddel til daglig behandling af hallux valgus, skrå storetåled. Hallustop kombinerer støtte af storetåen med en justerbar aflastning af hallux valgus i ét enkelt produkt.
Støtten er et effektivt hjælpemiddel, som ved brug effektivt hjælper med at rette storetåleddet op til en mere lige position.
Hallustop er fremstillet af et tyndt elastisk materiale med god formstabilitet for ekstra mulighed for effektivt at støtte storetåens led.
Indersiden af Hallustop er beklædt med et komfortabelt lycra materiale for optimal komfort ved brug af hjælpemidlet til hallux valgus i længere perioder.

Hallustop er specielt designet med et justerbart hylster til storetåen, som effektivt støtter storetåen og gør det muligt for storetåleddet at returnere til en normal position. Justeringsmuligheden giver ekstra effektiv grebformåen rundt om storetåen under brug. Hylstret kan bekvemt justeres med to velcrostrips til at øge eller mindske graden af støtte af storetåen og til at muliggøre en tilbagevenden til en neutral position.
I tilfælde af alvorlig skævhed af storetåens led kan støtten justeres, så den bliver mere effektiv, mens en mindre fejlstilling kræver mindre støtte rundt om storetåen.
Hallustop leveres med en forfodspelotte, som effektivt bidrager til øget aflastning af forfoden og som er en ekstra behandlingsmotode til hallux valgus. Forfodspelotten er udstyret med hård velcro, som nemt fastgøres på hallux valgus støttens underside over forfoden. Forfodspelotten hjælper med at løfte den forreste bue af foden og aflaster dermed storetåen ved belastning.

Hallustop er et hjælpemiddel til hallux valgus, som kan bruges uden begrænsninger. Hjælpemidlet er fremstillet af tyndt materale, så det uden problemer passer ind i de fleste sko.
Start med at bruge Hallustop i en kortere periode på cirka en time de første dage for herefter langsomt at øge anvendelsen.
Hallustop vaskes i hånden med i 30° varmt vand og lufttørres inden brug.


Størrelse Universal Højre / Venstre
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK