Håndledsbind CTS Stabil | Rehaboteket
handledsbind_karpaltunnelsyndrom bind_karpaltunnelsyndrom handleds_bind

Håndledsbind CTS Stabil

  •  399 kr. 

Håndledsbind CTS Stabil er et modificerbart håndledsbind til aflastning dag og nat ved smerter og problemer i håndleddet, som for eksempel karpaltunnelsyndrom CTS 
 

Læs mere

  • Leveres med ekstra stabiliserende bånd
  • Ekstra høj slidstyrke og komfort
  • Stabil formbar aluminiumskinne
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Håndledsbind CTS stabil er et håndledsbind med støtte, der let kan tilpasses. Håndledsbindet har et bredt anvendelsesområde for at give effektiv aflastning af håndleddet ved problemer med smerte og hævelse ved f.eks. karpaltunnelsyndrom eller inflammatoriske problemer.
Håndledsbindet har en formbar aluminiumskinne placeret på indersiden af ​​håndledet for ekstra stabil støtte og for at reducere håndledets bevægelser for optimal aflastning. Skinnen er præformet og passer til de fleste brugere uden tilpasning, men kan efter behov nemt formes med håndkraft for at skabe en perfekt pasform og give den bedste aflastning og rehabilitering. Håndledsbindet kan anvendes med eller uden skinne for at dække flere behov, i visse situationer er der brug for en ekstra stabiliserende skinne, mens andre situationer kræver fuld bevægelighed. Med skinnen placeret i en åben skinnelomme, kan håndledsbindets stabiliserende egenskaber let tilpasses og justeres efter behov.

CTS Stabil håndledsbind leveres også med et ekstra stabiliserende bånd, som er monteret over håndleddet og giver mulighed for at styrke håndledsstøttens stabiliserende egenskaber. Jo hårdere båndet strammes - jo mere støtte og tilsvarende mindre grad af fastgørelse, når båndet løsnes eller fjernes helt. Uanset om du vælger at bruge bånd eller ej, og hvor stramt du vil have dem, kan bindet tilpasses dine behov og situation. Problemer som karpaltunnelsyndrom eller generelle smerter i håndleddet varierer ofte i omfang, hvilket gør Håndledsstøtte CTS Stabil til en støtte, der muliggør optimal tilpasning, afhængigt af om problemets omfang ændres dag for dag.

Håndledsbindet er fremstillet af et slidstærkt og kompressionsgivende tekstilmateriale med en blandet sammensætning af bomuld og polyamid. Materialesammensætningen giver håndledsbindet en optimal komfort i kombination med ekstra høj slidstyrke og kompression. På håndryggen sidder to justerbare velcrobånd, som regulerer fiksering og graden af kompression i håndledsbindets grundform, hvilket giver en yderst nem tilpasning af støtte og kompression. 
På håndryggen sidder yderligere et velcrobånd, som giver mulighed for at tilpasse støtten efter håndens bredde og skaber yderligere tilpasningsmuligheder til at justere håndledsbindet, så det passer til ens individuelle behov. Den unikke åbne konstruktion på håndryggen gør, at håndledsbindet tillader ubegrænset funktion i hånd og fingre uden påvirkning i et dagligt belastningsmønster. 

Anvend håndledsbind CTS Stabil ved:
Karpaltunnelsyndrom CTS med behov for aflastning og støtte dag og nat.
Overbelastningsrelaterede problemer i håndleddet
Lokale inflammationer i håndleddet
Ved generelle håndledsproblemer med behov for støtte

Håndledsbindet CTS stabil vaskes nemt i hånden ved 30° og skal lufttørre inden anvendelse.
Væn dig til at lukke den hårde velcro mod den bløde, når den ikke anvendes, så holder velcroen bedst.


StørrelseMål omkring håndleddet cm
X-Small< 15 cm
Small16-17 cm
Medium 18-19 cm
Large20-21 cm
X-Large> 21
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Hvorfor det ekstra stabiliserende bånd? 
Svar. Båndet gør det muligt på en enkel måde at ændre håndledsbindets stabiliserende egenskaber for bedre at fiksere skinnen på håndleddet. Da båndet let kan fjernes, fungerer produktet lige godt med og uden bånd.

Spørgsmål. Hvad er skinnen i håndledsbindet fremstillet af?
Svar. Skinnen er fremstillet af aluminium, som kan formes i hånden

Spørgsmål. Er dette en god model til mig, som har problemer med karpaltunnelsyndrom? Hvordan hjælper håndledsbindet på mine problemer?
Svar. Håndledsbindet hjælper med at aflaste håndleddet og mindsker risikoen for regelmæssig bøjning af håndleddet, hvilket kan medføre, at den allerede snævre plads i håndleddet bliver endnu mere trang på grund af håndleddets vinkel. 

Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

5

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret