TrainTech Mellemhøj Hulfod | Rehaboteket
53bones traintech indersål traintech 52bones Såle traintech traintech 52bones

TrainTech Mellemhøj Hulfod

  •  399 kr. 

TrainTech er en teknisk avanceret indlægssåle til mellemhøj, neutral svang. TrainTech kombinerer en dynamisk støtte samt stødabsorbering af hele foden

Læs mere

  • Dynamisk hulfodsstøtte 33 mm høj
  • Tilpasset fysisk aktivitet, løb, træning og motion
  • Optager en minimal plads i alle sko
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

TrainTech er en teknisk designet indlægssåle med ekstra støtte og stabilitet til en mellemhøj, neutral svang. Takket være en ekstra stabil hæl og hulfodsstøtte i nylon skabes der en dynamisk støtte til foden under belastning i forbindelse med træning og motion. Svanghøjden i den mellemhøje/neutrale model er 33 mm høj  og tilpasset til at støtte og aflaste en medium eller neutral svang.

TrainTech er fremstillet af to-lags EVA-skum, der er et blødere og mere stabilt lag, der sikrer en ekstra kombination af stødabsorbering og stabilitet af hele foden.  EVA er et ekstra stødabsorberende materiale og anvendes ofte som et materiale i mellemsålen på løbesko på grund af dets egenskaber af holdbar stabilitet og stødabsorbering i det samme materiale.

​Det blødere EVA-materiale i TrainTech skaber gode betingelser for stødabsorbering og har en tykkelse på 3 mm. ​Materialet placeres direkte mod foden og dækker hele fodsengens overflade, mens det mere stabile EVA-materiale skaber stabilitet for sålen. Det samlede materiale er på trods de dobbelte materialer kun 5 mm tykt.
Midt under hælknoglen er der en ekstra stødabsorberende indsats, der forbedrer stødabsorberingen lokalt omkring hælen i forbindelse med kraftige hælstød ved en  højintensiv belastning.
TrainTech har også en integreret forfodspude, som er en lav pude designet til at understøtte den forreste svangbue, på samme måde som en svangstøtte understøtter mellemfoden.
Det øverste lag mod foden er fremstillet af bambusviskose af hensyn til komfort og nem rengøring.

Indlægssålen er fremstillet i dobbeltstørrelser og kan nemt justeres foran for at opnå en nøjagtig pasform og længde. Skoens eksisterende indersål fjernes fra skoen og fungerer optimalt som en skabelon for tilpasningen. TrainTech er specielt udviklet til idræt og motion og fungerer lige så godt til løbe- og gåturen som på golfbanen og ved generel idræt og motion.


Skostørrelse
35 - 48
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Kan jeg bruge TrainTech i mine sko til hverdagsbrug? Jeg bruger normale sneakers på arbejdet.
Svar. Ja, helt sikkert. Der er ingen begrænsninger for, hvordan du kan bruge TrainTech, efersom sålen stabiliserer og stødabsorberer foden, uanset om den oplever en belastning med høj eller lav intensitet. 

Spørgsmål. Kan sålen tilpasses efter behov? 
Svar. Ja, sålen kan tilpasses både i længden og bredden over forfoden efter behov. 

Spørgsmål. Hvordan gør jeg sålen ren?
Svar. Den nemmeste måde er at rengøre sålen med en fugtig svamp og vaske overfladelaget af.
 Lad sålen lufttørre inden brug.

Spørgsmål. Fås TrainTech i forskellige svanghøjder til min hulfod?
Svar. Ja TrainTech fås til den lave hulfod (28 mm), mellemhøje hulfod (33 mm) samt den høje hulfod (38 mm) 

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret