Knæbeskytter Dynamics Ultra | Rehaboteket
Knæbind knaebeskytter

Knæbeskytter Dynamics Ultra

  •  649 kr. 

Knæbeskytteren Dynamics Ultra er en ekstremt tynd kompressionsgivende knæbeskytter, der giver ekstra støtte uden bevægelsespåvirkning i knæleddet uanset belastningsprofil

Læs mere

  • Funktion der stabiliserer knæskallen og giver ekstra støtte
  • ArthroFlex-konstruktion der giver øget lokal cirkulation
  • Fleksible skinner der giver ekstra støtte og forbedret fiksering
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæbeskytteren Dynamics Ultra er en knæbeskytter af høj kvalitet til det ustabile knæ med smerter og en oplevelse af ustabilitet og usikkerhed i knæleddet. Dynamics Ultra er fremstillet med en unik anatomisk pasform, hvilket både sikrer knæbeskytterens funktion samt fikseringen over knæleddet. Den anatomiske pasform former sig optimalt efter knæleddets kontur og skaber en ekstra høj kompression og forbedret fiksering af et bevægeligt knæled uanset intensitet eller aktivitet. Knæbeskytteren er udrustet med en unik  ArthroFlex-zone, der er et ekstremt tyndt materiale, som dækker knæhasen. ArthroFlex, som er en patenteret funktion, skabes ved hjælp af en fremstillingsmetode, der ligner kompressionsprodukter og giver beskytteren en ekstrem smidighed. Konstruktionen mindsker samtidigt markant risikoen for gnavsår og ubehag i knæhasen selv ved brug i ekstreme situationer eller ved langvarig belastning som en heldagsvandretur.

Knæbeskytteren er fremstillet af et ekstra elastisk tekstilmateriale med en høj grad af ventilation og permeabilitet, så du altid er sikret optimal komfort ved brug, uden problemer med at huden bliver varm og fugtig under knæbeskytteren.
Det unikke materiale er det egentlige virkemiddel som giver kompression over leddet, og det skaber en komfortabel, smidig og effektiv knæbeskytter, som giver ekstra støtte og kontrol af ustabile knæled og knæskaller i en og samme konstruktion.

På inder- og ydersiden af knæbeskytteren sider to fleksible fjederskinner, som giver yderligere støtte over knæleddenes inder- og yderside uden at påvirke knæleddets bevægelsesområde og bøje- og strækkebevægelser. Skinnerne er formbare og vil ved brug tage form efter knæleddets kontur, hvilket helt fjerner risikoen for gnavsår og ubehag. Skinnerne er også konstruerede til at modvirke, at knæbeskytterens materiale synker sammen ved brug. Det er ofte et problem ved f.eks. højintensiv og monoton belastning som løb eller vandring i længere tid. Knæbeskytteren har en oval anatomisk silikonepelotte indlejret over knæleddets forside. Silikonepelotten er konstrueret til lokalt at øge kompressionen rundt om knæleddets forreste muskulatur og senetilfæstning ved smerter og problemer. Silikonepelotten øger kompressionen lokalt blandt andet ved knæskalsenens tilfæstning og bidrager til yderligere stabilitet rundt om knæskallen. Den kontrollerer bevægelsesretningen på inder- og ydersiden samt over og under knæskallen. Silikonepelottens konstruktion og blødhed giver en effektivt masserende funktion ved bevægelse og belastning. Den masserende funktion bidrager yderligere til, at området rundt om knæleddets forside, som aktivt komprimeres med en forstærkende effekt, mindsker hævelsen lokalt i knæleddet.

Brug Dynamics knæbeskytter ved problemer med:
-  Smerte og hævelse i knæleddet efter problemer med overbelastning og inflammation
-  Lettere ustabilitet og med en oplevelse af usikkerhed i knæleddets overordnede stabilitet
-  Knæskalsrelaterede problemer med elementer af ustabilitet og hypermobilitet

Dynamics virker både ved højintensiv idræt og motion og i det daglige under en hel arbejdsdag. Knæbeskytteren passer både til højre og venstre knæled og fås i fem forskellige størrelser, hvilket giver en korrekt og effektiv kompressionsprofil over hele knæleddet. Du måler nemt din knæbeskytters rigtige størrelse ved hjælp af tre mål rundt om låret, midt på knæleddet og rundt om underbenet. Knæbeskytteren vaskes på håndvaskprogram ved 30° og skal lufttørres inden brug.


StørrelseMål 1Mål 2 Mål 3
X-Small36-4130-3525-30
Small41-4635-4030-35
Medium46-5140-4535-39
Large51-5645-5039-44
X-Large56-6050-5444-48
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg er ultraløber og har brug for stabiliserende knæbeskyttelse, som bliver siddende over leddet også ved brug i længere tid. Findes der en særlig model?
Svar. Ja! Dynamics giver ekstra støtte og lokal kompression og har flere unikke egenskaber som gør knæbeskytteren ekstra velegnet til højintensiv anvendelse med højere krav til fiksering og støtte.

Spørgsmål. Kan jeg bruge knæbeskytteren gennem en hel arbejdsdag?
Svar. Ja Dynamics materiale og ventilerende konstruktion gør den velegnet til brug gennem en hel arbejdsdag uden begrænsninger.

Spørgsmål. Hvordan skal jeg måle for at finde den rigtige størrelse på min knæbeskytter?
Svar. For at finde den rigtige størrelse skal du måle tre steder: 14 cm over knæet rundt om låret, midt på knæleddet og 12 cm under knæleddet rundt om underbenet.

Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret