Knæbeskytter Ice | Rehaboteket

Knæbeskytter Ice

  • 449 kr.

Kraftig modulær knæbeskytter til aflastning af knæsmerter foran, knæskal, bruskoverfladen bag ved knæskallen og knæskalssenen ved eksempelvis schlatter, springerknæet, PFSS

Læs mere

  • Optimal justeringsmulighed
  • Aflastende silikonepude
  • Universel størrelse
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

ICE er en effektiv aflastende knæbeskytter til problemer med knæskal, knæskalssene eller knæskalsenens led i forbindelse med belastning.
Knæbeskytteren er et fuldstændigt modulopbygget system, der muliggør optimal justering og tilpasning for den bedste effekt. Den aflastende virkning af kommer fra den viskoelastiske knæskalspude, der er placeret over knæbeskyttelsesdelen. Puden er designet til kontinuerligt at skubbe mod knæskalssenen under knæskallens nederste kant og over knæskalsscenen seneled på det øverste af underbenet. Puden er lavet af silikone, et blødt, formstabilt og klæbende materiale, der sikrer optimal fiksering af knæbeskytteren over knæleddet uanset aktivitet eller bevægelsesmønster.
 
For at optimere graden af støtte foran på knæleddet har ICE en helt unik modulær funktion, der giver mulighed for optimal tilpasning og justeringsmuligheder i forbindelse med, hvordan knæbeskytteren kan anvendes og justeres. I det forreste fikseringspanel er der indsyet to D-ringe, der forbinder knæbåndet bag på knæleddet. Placeringen af D-ringene på panelets ydrekanter giver en ekstra effektiv centrumspænding, der koncentrerer aflastningen til knæbeskytterens frontpaneler, hvilket i kombination med designet af båndspændingen giver en ekstra effektiv justering for at øge eller mindske aflastningsgraden over knæskalssenen.

Fikseringspanelet er også semi-elastisk, hvilket forbedrer tilpasningsevnen og kompressionsgraden, der kan anvendes på fronten af knæleddet.
Ovenpå fikseringspanelet er en silikonaflastningspude monteret på et fuldt justerbart panel, der muliggør enkel, individuel justering af pudens placering. Puden har en samlet bredde på 60 mm, hvilket giver en universel beskyttelse, der fungerer lige så godt for unge og gamle brugere.
 
Kombinationen af det elastiske fikseringspanel og den justerbare silikonepude giver en knæbeskytter med ubegrænsede justeringsmuligheder for bedste individuel funktion og effekt ved knærelaterede problemer såsom schlatter, chondromalacia patellae, springerknæ og PFSS.
Det bagerste knæbånd er lavet af et blødt og semi-elastisk ventilationsmateriale for optimal komfort og minimal risiko for blå mærker og ubehag. Hele knæbåndet er lavet af blød velcro, som tillader en meget fleksibel tilpasningsevne over båndets overflade.
 
Knæbeskytteren ICE kan suppleres med et tilhørende kølesystem for at give en kombineret kølebehandling i samme knæbeskyttelse. Ved at fjerne det forreste fikseringspanel og udskifte det med kølesystemet ICE, fungerer den samme knæbeskytter som et kølesystem efter træning, ved belastning eller hvile. Klik HER for at læse mere om, hvordan ICE-kølesystemet fungerer.
 
ICE fungerer lige så godt på højre som venstre knæ, og det er i en universelstørrelse. For at justere båndlængden kan du nemt justere båndspændet.
Knæbeskytteren skal vaskes ved 30° håndvask og lufttørres efter vask før brug.


Størrelse Universal

Spørgsmål. Jeg har problemer med springerknæ og er nødt til at aflaste knæskallen ved belastning. Fungerer ICE godt ved springerknæ?
Svar. Ja, ICE har en unik knæskalsaflastningsfunktion med en silikonepude, der effektivt aflaster både knæskallen og knæskalssenen på samme tid.
 
Spørgsmål. Er ICE et schlatterbånd?
Svar. Ja, det er et meget effektivt, fuldt justerbart schlatterbånd, der fungerer lige så godt til børn der vokser, som til voksne med knæskalsproblemer

Egenskaber

Stabilitet

1

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK