Knæbind AirX | Rehaboteket
knaebind_atrose atrose_knaebeskyttelse

Knæbind AirX

  •  699 kr. 

Knæbind til let aflastning og støtte omkring et smertefuldt knæled lavet af åndbart AirX-materiale for overlegen komfort og funktion.

Læs mere

  • Luftigt ventilerende AirX-materiale
  • Sideaflastende fleksible skinner i rustfrit stål
  • Ekstremt lav vægt, kun 120 gram
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæbind AirX er en unik knæbeskyttelse til let, fleksibel og behagelig aflastning af et smertefuldt, lettere ustabilt knæled. AirX-materialet sikrer optimal komfort takket være dets unikke ventilationsegenskaber i en blød og kompatibel knæbeskyttelse til daglig brug.
 
En fleksibel fjederskinne er placeret over indersiden og ydersiden af knelæddet for at forbedre graden af støtte og aflastning over knæleddet. Skinnen er lavet af rustfrit stål og er en såkaldt fjederskinne, der ikke påvirker knæledets bevægelsesområde, men som samtidig styrker støtten over knæledets inderside og yderside. Skinnen sidder syet ind på knæbeskytterens yderside, hvilket helt fjerner risikoen for irritation og ubehag med skinnen mod knæleddet.
 
AirX har et åbent knæskalsdesign, der frigør knæskallen helt fra tryk ved tilbagevendende belastninger med et bøjet knæled. Omkring knæskallen er to knæskalsstabiliserende puder, hvilket resulterer i yderligere reduceret tryk over knæskallen og samtidig hjælper med at stabilisere knæskallen sidelæns. Omkring indersiden af ​​knæleddet er et blødt og friktionsfrit Lycra-materiale, der minimerer risikoen for irritation og ubehag over knæleddets inderside og yderside. Lycra-materialet fjerner den friktion, der kan opstå i et hævet led, og det giver overlegen komfort ved brug.   Lycra-materialet opleves også som et køligere materiale omkring knæleddet,   hvilket giver AirX-modellen en helt unik komfort, selv når den bruges hele   dagen i flere timer ad gangen. I knæfolden er der et endnu blødere Soft-X-materiale, der sikrer optimal komfort. Et af de mest sårbare områder i   knæleddet er den tynde hud, der ofte gøres endnu mere følsom af fugt mellem knæbeskytteren og huden.  Knæbeskyttelse AirX har en helt unik kompressionsprofil til støtte knelæddet, og den modvirker samtidig lokal hævelse, der ofte påvirker knelæddet i forbindelse med for eksempel artroseproblemer. Kompressionsprofilen i knæbeskyttelsen kommer delvis fra AirX-materialet, der har en tredimensionel forlængelse for bedst at modstå hævelse i kombination med knæbeskyttelsespanelkonstruktionen omkring knæleddet, hvilket sikrer en stram, lednær konstruktion.
 
Begge materialer, AirX og Soft-X, er ÖkoTex-godkendt, hvilket betyder, at de er fremstillet helt uden hudirriterende stoffer, og at de fungerer optimalt for mennesker med følsom hud.
 
Knæbind AirX fungerer godt til et smertefuldt, hævet knæled ved problemer med,
Aflastning knæledsatrose
Hævede knæled
Ved behov for ekstra støtte af et lettere ustabilt knæled
Ustabil knæskal
 
Kombinationen af AirX og Soft-X-materialer giver 100 % ventilation og giver huden under knæbeskyttelsen mulighed for at ånde frit, hvilket minimerer risikoen for hudproblemer, selv ved langvarig brug i løbet af en hel arbejdsdag.
Den tynde profil og det slanke design giver en fleksibel knæbeskyttelse, der fungerer lige så godt i løbet af en arbejdsdag som til sport og træning.
Vaskeråd: knæbeskytteren vaskes ved 30° håndvask og skal lufttørres før brug. Hold knæbeskytteren væk fra varmekilder under tørring


Størrelse Omkredsmål 15 cm over knæleddet
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg vil have en ventilerende beskyttelse af mine knæ. Hvad skal jeg vælge?
Svar. Vores Air-X-modeller er lavet af åndbart materiale, der gør det muligt for huden at trække vejret under beskyttelse. Air-X er et innovativt kompressionsgivende materiale, der kombinerer støtte og kompression i samme løsning.
 
Spørgsmål. Hvorfor fleksible skinner på indersiden og ydersiden af knæleddet?
Svar. De fleksible skinner bidrager til yderligere støtte og aflastning af knæleddet uden at påvirke knæleddets bøjning eller strækning.

Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

3

Aflastning

3

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret