Knæbind GENUFIT
Knæbind ledbåndsskade Knæbind Knæbindledbåndsskade knaebind_med_skinner

Knæbind GENUFIT

  •  2.499 kr. 

Knæbind Genufit, ekstra stabilitet og kontrol ved indre ledbåndsskader (MCL) og ydre ledbåndsskader (LCL) i knæleddet.

Læs mere

  • Ekstra stabilt knæbind
  • PreFix for præcis positionering af knæbindets skinner.
  • Fleksions- og ekstentionskontrol.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæbindet GenuFit er et anatomisk knæbind til ledbåndsskader i knæleddet. GenuFit er lavet med en unik anatomisk pasform, som giver knæbindet en ekstra lav profil over knæleddet. Den lave profil sikrer en smidig men meget stabil knæbeskyttelse uanset om der er tale om hverdag eller en særlig aktivitet. Knæbindet er fremstillet med en frontåbning, som gør det muligt optimalt at tilpasse graden af støtte og kompression. Knæbindets frontåbning indebærer, at knæbindet individuelt kan spændes rundt om lår og læg for at opnå en optimal pasform og komfort. Knæbindet GenuFit er også udstyret med PreFix, en unik funktion, som gør appliceringen af knæbindet lettere over leddet samtidig med, at PreFix sikrer knæbindets ledfunktion. PreFix funtionen sikrer på en nem måde optimal synkronisering mellem knæleddet og knæbindets ledcentre.

Knæbindets skinner er fremstillet af stærk aluminium, som nemt kan tilpasses efter knæleddets anatomiske form. Knæbindet er udstyret med et polycentrisk ledcenter som på en optimal måde følger knæleddets anatomiske ledbevægelse. Den polycentriske ledbevægelse i knæbindets skinne minimerer bevægelsen i knæbindet og giver ekstra støtte og kontrol af knæleddet ved ledbåndsskade i knæleddet.
Knæbindet GenuFit er udstyret med fire stumme ekstra stabiliserende bånd, to bånd er placeret over læggen og to bånd over låret. Båndene har en halvcirkulær tilpasning, hvilket gør, at båndets bagerste del kan fastgøres individuelt over bagsiden af knæbindet i forhold til knæbindets forside. Ved applicering af båndene stabiliseres skinnen over knæleddet for ekstra effektiv støtte.

Knæbindets skinner kan indstilles for at begrænse bevægelsesfriheden i knædelen, fleksion og ekstention. Der leveres altid fleksionsstop 45°, 60°, 75° og 90° samt ekstensionsstop 0°, 10°, 20° og 30° sammen med knæbindet, hvilket giver mulighed for individuel tilpasning af knæleddets ledbevægelighed, ROM ved behov. Knæbindets skinner er i alt 41 cm lange og sikrer optimal kontakt med lår og læg for ekstra effektiv stabilitet af knæleddet ved både indre og ydre ledbåndsskader. Knæbindet er fremstillet af AIR, et formstabilt kompressionsgivende materiale med ekstra effektiv ventilation for optimal brugerkomfort. Det følsomme knæ er helt dækket med Soft-X materiale for at minimere risikoen for, at knæbindet gnaver selv under ekstreme belastninger.
Knæbindet GenuFit  giver ekstra støtte og kontrol af knæleddet ved indre ledbåndsskader, ydre ledbåndsskader, medial/lateral instabilitet og er godt at anvende både i dagligdagen og ved sport og idræt.


StørrelseOmkreds mål omkring låret cm
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium - UTGÅTT45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg har et problem med en indre ledbåndsskade i knæet og har derfor brug for stabil støtte for at kunne dyrke sport. Er knæbindet GenuFit en god løsning for mig?
Svar. Ja, GenuFit er et af vores mest stabile knæbind for ekstra stabilitet og kontrol ved indre og ydre ledbåndsskader. Knæbindet har to stabile sidestabiliserende skinner, som effektivt giver støtte over knæleddet.

Spørgsmål. Hvordan indstiller jeg knæbindet, så jeg begrænser min mulighed for at strække knæleddet ud?
Svar. Knæbindets skinner kan let tilpasses til at begrænse bøj og stræk i knæet. Med i leveringen af knæbindet medfølger der ekstentionsstop og fleksionsstop, som nemt monteres i leddet efter ens ønske for bevægelsesbegrænsning og kontrol. Ekstentionsstoppet fås med  0°, 10°, 20° og 30° ekstention og fleksionsstoppet fås i 45°, 60°, 75° og 90°. Ved behov for begrænsning af både fleksion og ekstension kan leddet begrænses i begge dele samtidig.

Spørgsmål. Hvad er PREFIX?
Svar. PreFix er en unik funktion som forenkler appliceringen og positioneringen af leddet i knæbindet.

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret