Knæskinne PP4
Knæskinne PP4
Knæskinne PP4
Knæskinne PP4

Knæskinne PP4

3999 kr

PP4 er en unik knæskinne med en ekstrem stabilitet og kontrol af knæleddet ved korsbånds- og ledbåndsskader.  Læs mere
Unikt innovative ledcentre
Lav vægt 420 g | Ekstrem stabilitet
Optimal anatomisk pasform
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Knæskinne PP4

PP4 en opgraderet variant af vores premiumprodukt PP3 til skader på det forreste og bagerste korsbånd samt indre og ydre ledbåndsskader. Knæskinnen kontrollerer knæleddet og leverer en ekstra stabilitet og kontrol ved et skadet, inhabilt knæled i alle bevægelsesretninger - indad/udad samt fremad og bagud - via avancerede tilpasningsmuligheder i bøjning og stræk, fleksion og ekstension.

PP4 er en funktionel knæskinne, som er den mest stabile løsningen til avancerede knæskader, hvor der er behov for en ekstrem stabilitet og kontrol af knæleddet. Produktet kan med fordel anvendes ved en ekstern stabilitet og kontrol ved individuelle ligamentskader (skader på det forreste korsbånd ACL, skader på det bagerste korsbånd PCL, indvendige ledbåndsskader MCL og udvendige ledbåndsskader LCL), multiple ligamentskader (korsbånd og ledbånd) samt kombinationsskader (korsbånd, ledbånd og meniskskader, også kaldet en triad-skade).
PP4 har også funktioner til en immobilisering af knæleddet efter skade/operation i intervallet 0°-30° med en 10° justering. 

PP4 er designet til at stabilisere knæleddet i henhold til det funktionelle 4-punkts princip, som giver en optimal stabilitet samt kontrol af leddet.   Den stramme metalramme med kontaktpunkter foran på lårbenet og bagsiden af underbenet, i kombinationen med beskytterens bløde båndsystem over bagsiden af låret og foran på underbenet, giver en af markedets mest avancerede og stabiliserende 4-punkts ortose.
PP4 har et såkaldt polycentrisk ledcentrum, som følger knæleddets bevægelsesmønster - en polycentrisk ledbevægelse forbedrer knæleddets smidighed ved bøj- og strækbevægelser - ligesom det minimerer den bevægelse fra ledcenteret, der forplanter sig ud i metalrammen. Det forbedrer knæleddets fiksering over lårben og underben samt minimerer risikoen for rotation og friktion, der er forårsaget af rammens bevægelse. 
Ledcenteret har en total tykkelse på blot 14 mm, hvilket bidrager til beskytterens sublime smidighed, og kan nemt opgraderes med forskellige bevægelsesbegrænsninger, fleksion og ekstensionstop. Dermed forbedrer og forandrer man knæleddets bevægelsesbegrænsninger. PP4 har en helt unik konstruktion, som muliggør ændring af fleksion og ekstensionstop, helt uden værktøj, men blot ved hjælp af håndkraft. Når indstillingen på knæbeskytteren skal ændres, åbnes ledcenteret på letteste vis med håndkraft, hvilket resulterer i en ganske nem justering af leddets indstillinger i fleksion og ekstension. 
De forreste korsbåndsskader forårsager ofte overstrækninger i knæleddet (hyperekstension) som en direkte effekt af skaden, og ved de bagerste korsbåndsskader vil man ofte begrænse overbøjningen i leddet (fleksionskontrol). Knæbeskytteren klarer effektivt at begrænse bevægeligheden i knæleddet og kan modvirke overstrækninger i 0°, 10°, 20°, 30°, 40° ekstension og har også en mulighed til at begrænse bøjninger i knæleddet i 45°, 60°, 75°, 90° fleksion.  
PP4 leveres altid med en komplet opsætning af fleksion og ekstensionstop, som muliggør ubegrænsede muligheder for en individuel tilpasning.

PP4 er forsynet med unikke funktioner, og dermed kan man på bedste vis fastgøre den over knæleddet, hvorfor knæbeskytterens funktion, komfort og stabilitet optimeres.
Fikseringen omfatter 6 forskellige båndsystemer, som er strategisk placeret, så man opnår den bedste funktion. Båndsystemet er helt lydløst og giver en optimal fiksering og stabilitet. Et problem med stabile knæbeskyttere med lydløse bånd er, at båndet ofte kan aktivere bevægelsen i rammen, især når båndet sidder i kontakt med en større muskelgruppe, såsom den forreste lårmuskel. Alle bånd på knæbeskytteren er fastgjort med dynamiske båndspænder, som absorberer ved bevægelser fra muskulaturen. Dermed minimeres risikoen for, at bevægelserne forplanter sig til den stabiliserende metalramme.
Man har tilføjet yderligere en forbedring af fikseringen af knæbeskytteren, da alle beskytterens kontaktpunkter mod leddet har en klæbende gribeoverflade takket være det unikke GRIP-for. GRIP-foret har et tyndt lag af klæbende polymer, hvilket giver foret dets klæbende egenskaber. Et klæbende for mellem metalrammen og huden minimerer risikoen for migrering under en højintensiv aktivitet. Et GRIP-for sikrer endvidere en optimal fiksering ved svedige situationer, såsom ved sport og motion, samt ved anvendelse af knæbeskytteren over et par skiunderbukser om vinteren.
Over indersiden af knæbeskytterens ledcentral sidder der monterede kondylpuder. Puderne øger kompressionen over leddet samt trykaflaster effektivt ved eventuelle tryk fra ledcentralen. 
PP4 leveres altid med tre forskellige typer af kondylpuder, som nemt kan påføres kontaktoverfladen, og på den måde tilpasses ledbredden individuelt. Den mediale kondylpude er en såkaldt centreringspude, som effektivt bidrager til, at ledcenteret centreres i linje med knæleddets bevægelser. Centreringspuden har en forhøjet kontur med et markeret centrumpunkt, som følger knæleddets indvendige kontur. 
Knæbeskytteren er trods sin ekstreme stabilitet uhørt smidig ved bevægelser, og den fungerer godt, uanset om det gælder et job, hvor der er behov for en ekstra støtte, lavintensive aktiviteter eller en højintensiv belastning, eksempelvis ved alpint skiløb eller motocross.  

PP4's metalramme måler blot 3 mm i tykkelsen, hvilket giver knæbeskytteren en helt unik lav profil, hvorfor knæbeskytteren føles at have en større samhørighed med knæet ved diverse aktiviteter.  
Med en vægt på blot 420 gram bliver beskytteren ultralet over knæleddet, og kombinationen af den unikke anatomiske formede metalramme og det ultratynde ledcentrum placerer PP4 i en klasse for sig selv, når det gælder stabilitet, smidighed og lav vægt.  
Knæbeskytteren PP4 er en af markedet mest innovative, tilpasningsdygtige og mest stabile beskyttere til avancerede knæskader, såsom korsbånds- og ledbåndsskader. 
Knæbeskytteren produceres både i en højre- og venstremodel, hvilket giver den bedste anatomiske pasform. Den klarer desuden stabilisering af knæleddet ved ekstreme situationer, såsom ekstremt skiløb, alpint ski, motocross, ishockey og anden kontaktsport.

Tekniske specifikationer PP4
Total vægt 420 gram 
Total længde 40 cm 
Længde fra ledcentrum til overkant på lår 19,5 cm 
Længde fra ledcentrum til det nederste 19,5 cm 
Ekstensionskontrol 0°, 10°, 20° 30°
Fleksionskontrol 45°, 60°, 75°, 90°
Polycentrisk CC-led
Vaskeanvisning
Metalramme – fugtes med en klud og tørres af med halvlunket vand samt en mild sæbeopløsning. Der tørres efter med en tør klud.
Foring – tag foret af og tør efter med en fugtig klud. Lad foret lufttørre inden brug.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning