Knæbind knæskals-stabiliserende CoTEX Patella
knaebind_knaeskal knæbind  knæskals stabiliserende

Knæskals-stabiliserende knæbind CoTex Patella STAB

  • 1 199 kr.

Knæbind CoTEX Patella Stab giver ekstra kontrol og støtte til en hypermobil, løs knæskal

Læs mere

  • Anatomisk knæbind for optimal pasform og funktion
  • Justerbar knæskals-pude for individuel tilpasning og kontrol
  • Højkompressions-materiale CoTEX for ekstra støtte og stabilitet
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

CoTex Patella STAB er en anatomisk knæbind specielt udviklet til en effektiv stabilisering af knæskallen ved løs eller forvredet knæskal, samt en knæskal der er gået af led. Knæbinden har en anatomisk halvmåneformet knæskalspude, som effektivt griber om knæskallen for at modvirke forvridninger ved aktivitet og dagligdags situationer. Knæskalspuden sidder placeret på knæskallens yderside og har to semi-fleksible bånd, som løber fra pudens øvre og nedre del for at sikre et optimalt greb om knæskallen. Båndet bindes individuelt oppe og nede for optimalt tilpasning af støtteniveauet, og løber gennem to D-ringe på modsat side af knæskallen

Den unikke konstruktion sikrer en særdeles effektiv stabilisering og støtte af en hypermobil knæskal. Knæskalspuden er belagt med hårdt termoplast, som yderligere bidrager til øget stabilitet især ved bøjning af knæleddet under aktivitet

Knæbind CoTex Patella Stab er lavet af det unikke materiale Co-TEX, som effektivt modvirker hævelse i leddet og samtidig giver stabiliserende kompression henover knæleddet. Knæbinden er udført med tre forskellige kompressionszoner henover knæleddet for på optimal vis at stabilisere leddet, samtidig med at zonerne sikrer den bedste anvendelseskomfort. Den højeste kompressionszone henover knæleddet bidrager til en mere effektiv kompression af knæskalspuden, hvilket yderligere bidrager til en effektiv stabilitet af knæskallen. Kompressionen i CoTex Patella Stab aftager jo længere ud fra knæleddets centrum man måler, og har de laveste kompressionsprofiler oppe på låret, samt nede på læggen.

Knæbindens knæ-del er vævet i en porøs struktur for at modvirke ubehag ved anvendelse, uden at miste knæ-ortosens stabiliserende egenskaber. CoTex Patella STAB har to fleksible rustfrie spiralfjedre placeret på inder- og ydersiden for en mere effektiv stabilisering af knæleddet. Spiralfjederen formes effektivt efter knæleddets kontur.

CoTex Patella STAB laves til både højre og venstre knæ, for optimal funktion. Hvis knæskallen behøver støtte fra indersiden, kan man med fordel anvende en ortose beregnet til højre knæ på det venstre.


StørrelseOmkreds mål omkring knæleddet cm
X-Small27 - 29 cm
Small30 - 32 cm
Medium33 - 35 cm
Large35 - 38 cm
X-Large39 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

3

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK