Holdningsvest Satin | Rehaboteket

Holdningsvest Satin

  • 619 kr.

Enkel og fleksibel holdningsvest specielt udviklet til kvinder. Vesten giver støtte til overkroppen, skuldrene og ryggen og er ekstremt let at bruge.

Læs mere

  • Optimal konstruktion specielt tilpasset kvinder.
  • Enkel at bruge og justere uten velcrolås
  • Fylder minimalt under tøjet for daglig brug
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

SATIN er en unik og praktisk holdningsvest. Den er specielt udviklet til kvinder med behov for ekstra støtte og aflastning til skuldre og den øvre del af ryggen, noget som også bidrager til at aflaste nakke og hoved.
SATIN er let at tage på, har en minimal profil og optimal komfort. Den fungerer godt som en daglig holdningsstøtte for en naturligt bedre holdning.
Vesten har to tynde og elastiske skulderstropper, der er udstyret med en trykaflastende polstring for optimal komfort og minimal risiko for tryk og ubehag i armhulerne. Skulderstropperne strækker sig i takt med øget støtte, hvilket giver en dynamisk støtte, der fungerer uden at man lægger mærke til det. Den dynamiske støtte gør det muligt at have et normalt aktivitetsniveau uden, at vesten forhindrer eller forstyrrer overkroppen. Den tynde profil på skulderbåndene betyder, at de ikke kan ses på ydersiden af en normal overdel, og derfor er vesten et diskret produkt til alle situationer.

SATIN kan let justeres til den nødvendige støtte man har behov for. Justeringen giver et fuldt fleksibelt produkt, der let kan ændres i forhold til situationen og behovet for støtte. På fronten under busten sidder et justerbart spænde, der giver fuld fleksibilitet og justering uden velcrolås. Stroppernes design og tykkelse gør det muligt at bruge produktet med en bøjle-bh.
Der sidder to fleksible fjederskinner i rygdelen, som er fremstillet af blød og komfortabel bomuld. Skinnerne hjælper med at stabilisere den øverste del, og styrker holdningseffekten. Skinnerne er fremstillet af blødt, fleksibelt metal som nemt former sig efter kroppens konturer.

SATIN er også meget let at tage på for brugere i alle aldre. Den rygsæklignende konstruktion kan åbnes for at gøre det endnu lettere at tage vesten på - selvom du har bevægelsesbegrænsninger eller stive skulderområder.
SATIN holdningsvest er specielt udviklet til kvinder. Den fungerer optimalt til daglig brug i kombination med en bjøle-bh og er lavet af 98% blød og luftig bomuld for optimal komfort og funktion.


StørrelseMål den øvre del af midjen cm (Se billedet nedenunder)
Size 1OUT OF STOCK
Size 2OUT OF STOCK
Size 3OUT OF STOCK
Måleinstruktioner

Spørsmål. Jeg ser etter et produkt som ikke forstyrrer meg når jeg bruker bøyle-BH. Finnes det en modell for det? 
Svar. Ja. SATIN er spesielt utviklet for kvinner, og kan brukes i kombinasjon med BH med eller uten bøyler. Det ekstremt tynne båndet under bysten gir minimalt med trykk og kan justeres. 

Spørsmål. Jeg trenger en holdningsstøtte, men bruker ofte plagg av ull som blir skadet av hard borrelås. FInnes det en modell uten borrelås som fortsatt gir effektiv støtte? 
Svar. Ja. SATIN er utviklet helt uten borrelås, med en fullt justerbar spenne. Fordelen med spennen er både fraværet av borrelås og at man får betydelig mer presise innstillingsmuligheter i forhold til dine behov. 

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK