Lumback High | Rehaboteket
rygstotte_osteoporose rygbind_osteoporose

Lumback High

  • 2 599 kr.

Rygstøtten Lumback High kombinerer en kropsstøtte til ekstra støtte af skuldre og brystryg med en rygstøtte til lænden i et enkelt og luftigt design

Læs mere

  • Ekstra dækning til ryg og skuldre
  • Stabiliserer skuldre, brystryg og lænd
  • Optimal til at modvirke en foroverbøjet kropsposition
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Lumback High er en heldækkende rygstøtte til støtte af lænd, brystryg og skuldre i ét produkt. Modellen er en ekstra høj model, der stabiliserer og aflaster lænden, brystryggen og skuldrene i samme konstruktion. Designet kombinerer en blød og luftig lændestøtte med et justerbart stroppesystem, der stabiliserer skuldrene og brystryggen i ét produkt. For at rygstøtten er i stand til at stabilisere lænden, brystryggen og skuldrene, er produktet ekstra højt og dækker problemområdet helt over ryggen med fire stabiliserende skinner.
 
Skinnerne er placeret i lænden med to skinner på højre side og to på venstre side af rygsøjlen. Skinnerne tættest på rygraden, direkte på højre og venstre side, er ekstra lange og går også op over brystryggen op mellem skulderbladene. Kombinationen af korte og lange skinner giver ekstra effektiv støtte op over brystryggen. Skinnerne er lavet af fleksibelt rustfrit stål, hvilket bidrager til ekstra effektiv støtte, mens skinnerne former sig efter ryggens kontur for at minimere risikoen for irritation og ubehag forårsaget af, at skinnerne skraber mod huden. For yderligere at minimere risikoen for ubehag er skinnerne placeret væk fra rygsøjlen og kommer ikke i kontakt med rygsøjlen i nogen stilling.
 
Rygstøttten Lumback er designet til nem anvendelse og tages nemt på ved hjælp af velcrostropper rundt om taljen for at fastlægge rygstøtten over lænden. Anvendelsen er yderligere forenklet ved hjælp af to løkker, der bidrager til en grebsfri påsætning på trods af reduceret styrke i hånd og fingre. Øverst på bagsiden af rygpladen er to fastgjorte skulderstropper, der let kan påføres omkring højre og venstre skulder for at give støtte til skuldre og bryst. Stropperne er individuelt spændt oven på lændeholderen for optimal og individuel støtte af brystet, helt uden at det påvirker graden af lændestøtte. Stropperne justeres over højre og venstre skulder helt uafhængigt, og giver mulighed for mere støtte over den ene side om nødvendigt. Når båndspændingen øges, forbedres graden af støtte, og rygsøtten hjælper med at rette brystet og skuldrene effektivt op.
 
Rygstøttens kombinationen af et fastgørelsespunkt over lænden i kombination med de justerbare stropper over brystet giver en ekstra effektiv, heldækkende rygstøtte til kombinerede problemer i lænden, brystryggen og skuldrene i ét produkt. Rygstøtten fungerer optimalt for et omfattende behov for rygstøtte, og den modvirker effektivt en foroverbøjet position, der ofte rammer ældre mennesker med osteoporotiske lidelser eller problemer med en alderforandret rygsøjle med behov for ekstra støtte og stabilitet.
Brug Lumback High ved,
Kombinerede problemer med behov for ekstra støtte i lænden og brystryggen på samme tid
Behov for ekstra støtte til skuldre og brystryg, eksempelvis ved et foroverbøjet belastningsmønster
Osteoporose eller aldersændringer i ryggen med behov for ekstra støtte
Kombinerede smerter i lænden og brystryggen
Ekstra stabilitet og kontrol af brystryg og skuldre
Problemer med fremadroteret skulder, der påvirker brystryggens belastning
Generelle smerter i lænden, der kræver ekstra stabilitet

 
Rygstøtten Lumback High er lavet af en blød og elastisk mikrofiber, mikrofiberen har en unik ventilationsfunktion og et blødt børstet ydre lag for den bedst mulige komfort og funktion. Jo hårdere mikrofiberen strækkes over lænden / skuldrene, desto mere støtte opnås. For at forenkle justering og tilpasning af støttegraden har rygstøtten flere forskellige løkker, der bidrager til forenklet justering på trods af reduceret håndkraft eller gribeevne.
Rygstøttens aflastende skinner er placeret i lukkede lommer over lænden, og rygstøtten kan vaskes med skinnerne i.
 
Den anbefalede vaskeråd er 30° håndvask, produktet skal lufttørre før brug. Vi anbefaler, at rygstøtten bruges oven på en tyndere t-shirt eller top, så behovet for vask reduceres, da tøjet vaskes dagligt.


StørrelseMål rundt om taljen cm
Small79 - 85 cm
Medium85 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large115 - 126 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Min mor har en foroverbøjet kropsholdning og har brug for ekstra støtte. Kan denne model være noget for hende?
Svar. Ja, Lumback High er specielt udviklet til at understøtte brystryg og skuldre i kombination med lænden, hvilket hjælper med at modvirke den foroverbøjede holdning.
 
Spørgsmål. Er der nogen risiko for, at skinnerne gnider mod rygsøjlen?
Svar. Nej, skinnerne kommer ikke i kontakt med rygsøjlen, men er placeret på højre og venstre side af rygsøjlens benfremspring. Skinnerne er også fleksible, så de former sig efter ryggenes kontur for at minimere risikoen for ubehag.
 
Spørgsmål. Kan en ældre, muskelsvag person bruge Lumback?
Svar. Ja, Lumback er designet til at hjælpe med let at anvende og tilpasse produktet i overensstemmelse med unikke behov. Træk- og justeringsfunktioner har gribevenlige løkker for at gøre det lettere at anvende produktet.

Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

4

Aflastning

5

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK