Rygstøtte-arbejdsbælte med seler | Rehaboteket
rygstotte-arbejdsbaelte

Rygstøtte-arbejdsbælte med seler

  •  999 kr. 

Stabiliserende rygstøtte med seler lavet af et ekstremt åndbart materiale, der fungerer lige så godt i løbet af en arbejdsdag som ved fysisk arbejde derhjemme.

Læs mere

  • Stabilt arbejdsbælte til lændesmerter
  • Optimale justeringsmuligheder med seler
  • Ekstrem smidighed og åndbarhed
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Work er rygstøtten til dig, der har brug for ekstra støtte og aflastning i lænden i løbet af en arbejdsdag, med et varierende behov for støtte og fleksibilitet. Work har en helt unik selekonstruktion, der gør, at rygstøtten følger med dig hele arbejdsdagen, uanset om du har taget den på for støtte eller ej. Work kan nemt tilpasses afhængigt af arbejdsopgave, situation eller behov. Ved behov for aflastning spændes støtten rundt om lænden for optimal virkning, støtte og aflastning i problemområdet. Ved behov for mindre støtte, eller ingen støtte, i kortere perioder åbnes velcroen på rygstøttens forside, og rygstøtten vil hænge i sine seler klar til brug igen ved behov. Selerne kan tages af, og rygstøtten kan bruges uden seler efter behov.
 Justeringsmulighederne møder alle behov for støtte og aflastning i forhold til arbejdssituation- og opgaver, og de muliggøres takket være den unikke selekonstruktion, som rygstøtten sidder på.
Rygstøtten har fire stabiliserende skinner placeret i lænden for effektivt at aflaste lænden ved smerter, problemer i forhold til arbejdssituation og belastning. Skinnerne er lavet af fleksibelt plast, der formes efter og følger lænden, når rygstøtten tages på. Skinnerne er placeret i par, der er to på højre side og to på venstre side af rygraden for at sikre effektiv støtte af hele lænden, uanset hvor problemet er.
 
Work har to elastiske stabiliserende stropper, der giver mulighed for nemmere at øge eller reducere lændestøtten efter behov. Hvis stropperne strammes, øges kompressionen over de stabiliserende skinner på rygstøtten, hvilket giver en mere stabil støtte. I gentagne arbejdssituationer med tungere løft kan støtten let justeres efter behov ved at øge eller reducere båndspændingen.
Work er lavet af et ekstremt luftigt og åndbart lycra-materiale med høj slidstyrke. Fordelen ved ventilationsdesignet betyder, at støtten nemt kan bæres en hel arbejdsdag, uden at rygstøtten opfattes som varm eller svedig. Lycra er ekstremt tyndt og bidrager til rygstøttens ekstreme fleksibilitet.
 
Works inderside er konstrueret med en antislip-overflade, der sikrer fastgørelse af rygstøtten over lænden, fordelen ved antislip-overfladen er, at rygstøtten ikke bevæger sig for meget uanset arbejdssituation eller arbejdsstilling.
 
Rygstøtten påføres enkelt ved hjælp af et bredt velcobånd foran på maven, og den giver mulighed for 10 centimeters justering for optimal pasform samt justering, når det er nødvendigt at bruge rygstøtten direkte mod huden eller uden på arbejdstøj.


StørrelseMål rundt om taljen cm
Small 78 - 83 cm
Medium83 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large115 - 130 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål: Jeg har brug for en rygstøtte, som jeg nemt kan bruge ved behov, når jeg løfter. Jeg har ikke brug for støtte hele dagen, men mere sporadisk. Hvad skal jeg vælge?
Svar. Rygstøtte Work er udviklet til blandt andet sporadisk støtte med seler, som du kan bære hele dagen, men kun bruge ved behov.
 
Spørgsmål. Er rygstøtten fleksibel? Jeg arbejder som elektriker og ofte i ubehagelige arbejdsstillinger, og jeg har brug for en model, der ikke er klodset at bære?
Svar. Work er en af vores mest fleksible rygstøtter, og den er kun XX cm høj i lænden og XX foran på maven for ikke at forstyrre et normalt bevægelsesmønster.

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

5

Aflastning

3

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret