Rygstøtte SpinoQuick | Rehaboteket
rygstøtte rygstøtte rygstøtte

Rygstøtte SpinoQuick

  •  1.649 kr. 

Rygstøtte SpinoQuick™ er en helt unik rygstøtte med bevægelige rygplader for en fuldt tilpasningbar støtte i lænden. 

Læs mere

  • Ekstra stabilitet til en smertende lænd.
  • Unik konstruktion også for personer med nedsat håndstyrke
  • Ekstremt enkel at applicere og tilpasse
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Rygstøtte Spinoquick™ er en helt nyudviklet rygstøtte som giver ekstra støtte og aflastning af lænden på den enkleste mulige måde. Rygstøtten er udrustet med en heldækkende skinne placeret i lænden for på bedste måde at aflaste og stabilisere lænden ved problemer og smerte. Rygstøtte SpinoQuick™ er også udrustet med et dynamisk skinnesystem som muliggør individuel tilpasning af graden af støtte i lænden. De dynamiske skinner kan enkelt justeres ved hjælp af et letglidende nylonbånd, som kan justeres fortil på rygstøtten. Nylonbåndet og det unikke lav-friktionssystem muliggør den enkleste mulige tilpasning af støtten i lænden med minimal håndstyrke.

Rygstøttens lav-friktionssystem gør det muligt selv for personer med nedsat muskelstyrke at på få en ekstra effektiv støtte i lænderyggen uden behov for hjælp for at øge eller mindske graden af støtten som rygstøtten giver over lænderyggen.
Rygstøtte SpinoQuick™ fæstes enkelt med velcro fortil over maven og kan enkelt positioneres højt eller lavt over lænden for at give den rette mængde støtte, hvor det behøves allermest.
Fortil på rygstøtten sidder der to ekstra grebvenlige(?) løkker som gør det muligt at spænde rygstøtten uden at behøve et normalt funktionelt fingergreb, det forenklende bånd mindsker behovet for fingerstyrke for at applicere rygstøtten rigtigt. 

Rygstøtte SpinoQuick's lettilpassede nylonbånd er også udrustet med en større gribevenlig fremstillet af velcro. Løkken er tilstrækkelig stor til at stoppe tommelfingeren ind uden behov for fingerstyrke, båndsystemet gør det ekstremt enkelt at øge eller mindske graden af støtte i lænden gennem at spænde eller løsne på de tynde nylonbånd på rygstøttens forside. 
Rygstøtte SpinoQuick™ giver personer med omfattende rygproblemer et ekstremt enkelt produkt med mulighed for at støtte problemområdet optimalt. Mange rygstøtter kræver god håndstyrke for at kunne anvendes, det forandrer SpinoQuick™ i en enkel men meget stabil rygstøtte.

Anvend rygstøtte SpinoQuick ved problemer med 
- Diskusprolaps i lænderyggen L1 - S1
- Akutte hold i ryggen med behov for ekstra støtte og aflastning
- Slidgigtproblemer i lænden 
- Generelt behov for støtte i lænden i kombination med nedsat håndstyrke. 

Alle materialer i rygstøtten SpinoQuick er fremstillet af luftige og vel-ventilerende materiale for optimal brugerkomfort. 
Anbefalet vaskeråd er 40° håndvask, rygstøtten skal lufttørres efter vask. 


StørrelseMål rundt om taljen cm
Small73 - 81 cm
Medium 81 - 89 cm
Large89 - 97 cm
X-Large97 - 105 cm
XX-Large105 - 113 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg har store rygproblemer og har brug for en ekstra støtte til lænden. Kan rygstøtten SpinoQuick hjælpe mig? 
Svar. Ja, absolut, SpinoQuick kombinerer en stabil rygskinne med dynamiske skinner, hvilket gør rygstøtten ekstra egnet til mere omfattende rygproblemer med behov for støtte og aflastning. 

Spørgsmål. Min mor har ondt i ryggen og samtidig gigt, hvilket påvirker hendes evne til at gribe med fuld kraft. Kan SpinoQuick være et godt alternativ for hende? 
Svar. Ja, SpinoQuick er specielt fremstillet for enkleste applicering uden behov for en mindre stabil rygstøtte. Båndsystemet og de dynamiske skinner er ekstremt enkle at justere ved hjælp af gribevenlige løkker. 

Spørgsmål. Kan rygstøtten vaskes? 
Svar. Ja, rygstøtten vaskes i hånden ved 40° med lukket velcro for at minimere slitagen på den hårde velcro. 

Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret