Nøglebensbandage Silver | Rehaboteket

Nøglebensbandage Silver

  •  389 kr. 

SILVER er en effektiv, blød og velpolstret nøglebensbandage, som giver en ekstra stabilisering og immobilisering af et skadet nøgleben.

Læs mere

  • Fuldt justerbar, så du opnår en optimal tilpasning
  • Blød, trykaflastende konstruktion
  • Passer både til børn, kvinder og mænd
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

SILVER er en unik nøglebensbandage, der bidrager med en optimal støtte og stabilitet af skulderregionen ved problemer med smerter eller kontrollerede frakturer på nøglebenet. Bandagens unikke design muliggør en fuld tilpasning af støtte til nøglebenet. Den kan nemt justeres, og dermed kan man øge eller minimere graden af stabilitet og kontrol. Båndsystemet stabiliserer skuldrene og muliggør en ekstra støtte med en reduceret bevægelse rundt om problemområdet i forbindelse med skader på nøglebenet. Desto hårdere båndet påføres, desto mere immobilisering giver bandagen, hvilket medfører en minimeret risiko for bevægelse i frakturområdet.
Bandagen er fremstillet af et blødt og trykaflastende tekstil med en forstærket polstring rundt om hele skulderregionen samt på bandagens forbindelsespunkt på ryggen. Polstringen muliggør ekstra stabile indstillinger uden risiko for tryk eller ubehag. 

Skulderbåndet er justeringsbart, hvilket bevirker, at nøglebensbandagen fungerer til både børn, kvinder og mænd. Ved at åbne båndets velcro kan båndet nemt justeres, så man enten øger eller minimerer den stabiliserende evne. Fordelen med en enkel justering, er, at man hele tiden kan justere til den rette støtte, alt efter behov og aktivitet. Båndet kan nemt tages af via velcroen ved vask og rengøring. 
Midt over rygraden på bandagens bagside sidder der en længere forankringsplade. Pladen er velpolstret og fjerner eventuelle tryk mod rygraden, selv ved foroverbøjede positioner. Skulderbåndet løber gennem to D-ringe, som er monteret på rygpladens nederste del, hvilket gør det lettere at justere båndet på nemmeste vis. 

Nøglebensbandagen kan anvendes direkte mod kroppen efter behov, men vi anbefaler, at man bærer en tynd T-shirt mellem bandagen og kroppen - dermed minimerer man behovet for vask. Anbefalet vaskeråd er 30° håndvask. Velcroen lukkes, når produktet ikke anvendes, og dermed vedligeholdes den hårde velcro på bedste vis.  


Størrelse
Universal til børn, kvinder og mænd
Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret