Nøglebensbandage Silver

389 kr

Fuldt justerbar, så du opnår en optimal tilpasning
Blød, trykaflastende konstruktion
Passer både til børn, kvinder og mænd
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse

SILVER er en unik nøglebensbandage, der bidrager med en optimal støtte og stabilitet af skulderregionen ved problemer med smerter eller kontrollerede frakturer på nøglebenet. Bandagens unikke design muliggør en fuld tilpasning af støtte til nøglebenet. Den kan nemt justeres, og dermed kan man øge eller minimere graden af stabilitet og kontrol. Båndsystemet stabiliserer skuldrene og muliggør en ekstra støtte med en reduceret bevægelse rundt om problemområdet i forbindelse med skader på nøglebenet. Desto hårdere båndet påføres, desto mere immobilisering giver bandagen, hvilket medfører en minimeret risiko for bevægelse i frakturområdet.
Bandagen er fremstillet af et blødt og trykaflastende tekstil med en forstærket polstring rundt om hele skulderregionen samt på bandagens forbindelsespunkt på ryggen. Polstringen muliggør ekstra stabile indstillinger uden risiko for tryk eller ubehag. 

Skulderbåndet er justeringsbart, hvilket bevirker, at nøglebensbandagen fungerer til både børn, kvinder og mænd. Ved at åbne båndets velcro kan båndet nemt justeres, så man enten øger eller minimerer den stabiliserende evne. Fordelen med en enkel justering, er, at man hele tiden kan justere til den rette støtte, alt efter behov og aktivitet. Båndet kan nemt tages af via velcroen ved vask og rengøring. 
Midt over rygraden på bandagens bagside sidder der en længere forankringsplade. Pladen er velpolstret og fjerner eventuelle tryk mod rygraden, selv ved foroverbøjede positioner. Skulderbåndet løber gennem to D-ringe, som er monteret på rygpladens nederste del, hvilket gør det lettere at justere båndet på nemmeste vis. 

Nøglebensbandagen kan anvendes direkte mod kroppen efter behov, men vi anbefaler, at man bærer en tynd T-shirt mellem bandagen og kroppen - dermed minimerer man behovet for vask. Anbefalet vaskeråd er 30° håndvask. Velcroen lukkes, når produktet ikke anvendes, og dermed vedligeholdes den hårde velcro på bedste vis.  

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning