Tennisalbue? EFFEKTIV BEHANDLING I DAG | Rehaboteket

Tennisalbue? EFFEKTIV BEHANDLING I DAG

Tennisalbue er en betændelse, hvor musklen er fæstnet på albuens inderside. Tennisalbuen smerter på albuens inderside og forårsages af gentagne ensidige bevægelser i håndleddet. Årsagen til betændelsen skyldes ofte håndleddet og fingrenes bevægelse, men smerten og betændelsen sidder lokalt i fæstningen af musklen på albuens inderside. Årsagen til tennisalbue er ofte gentagne ensidige bevægelser, som medfører en overbelastning hvor musklerne er fæstnet – eks. golfsvinget, som ofte udføres hundrede af gange ved aktivitet og træning. Problemet kan i visse tilfælde optræde pludseligt med smerte og tit en lokal varmeøgning i muskelfæstningen, men kan også komme snigende hen ad vejen med først lokal ømhed som første tegn på tennisalbuen. Hvis de gentagne bevægelser nedsættes, opnås en effektiv aflastning, hvilket hjælper på betændelsestilstanden og helingen.
Et effektivt tennisalbuespænde modvirker bevægelser, som er årsag til problemet og mindsker muskelspændingen fra hånden og op til senens fæstning. I nogle tilfælde med en langvarig tennisalbue fungerer det bedst med at aflaste håndleddet med en håndledsbandage, som effektivt og omgående nedsætter håndleddets bevægelse, hvilket igen fungerer direkte smertelindrende på en øm tennisalbue.

Vores bedst sælgende produkt

Tennisalbuebånd PRO
bånd tennisalbue

Tennisalbuebånd PRO med aflastende silikonepude

Unikt tennisalbuebånd PRO for effektiv aflastning ved tennisalbue, golfalbue og musealbue

399 kr.
Læs mere

Fungerede perfekt!

Jeg har bestilt et specielt knæbind på siden her. Varen blev afsendt stort set med det samme og ankom til min postkasse efter ganske få dage. Beløbet blev først trukket efter, at jeg havde modtaget varen, så jeg følte mig meget tryg ved hele processen. Knæbindet var af høj kvalitet, og størrelsesangivelserne på siden passer. Gratis fragt - både tur og retur. Jeg har lige bestilt pronation-fodindlæg fra siden og glæder mig til at modtage dem.