Ankelstøtte - næste generation af ankelstøttere
ankelstøtte Stabil Ankelstøtte

Ankelstøtte Wraptor

  •  479 kr. 

Ankelstøtten Wraptor smidighed og optimal stabilitet til en forstuvet ankel Læs mere

  • Modvirke forvridninger/forstuvninger
  • Stabile og fleksible ankelstøtte
  • Speed Lace, muliggør hurtig, præcis tilpasning
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Wraptor ankelsttteren er  specielt udviklet til at fungere optimalt med effektiv stabilisering og enkel anvendelse ved ankelskader som fx ledbåndsskader, forstuvninger og forvridninger.
Ankelbeskytteren har et unikt design, som kombinerer alle produktets egenskaber for bedste stabilitet og smidighed. Ankelbeskytterens to stabiliserende bånd danner en såkaldt hællås, som giver en unik individuel stabilisering af hælen og dermed hele anklen.  De to trækbånd er fremstillet af 100% stumme nylonbånd, som effektivt former sig efter anklen og ved behov tillader kraftig stabilisering af anklens inderside og yderside. Konstruktionen af de stumme bånd giver god stabilitet, der ligner fodens egne ledbånd og nemt kan justeres og tilpasses til at give den rigtige støtte over den rigtige del af anklen. Ankelbeskytterens stabiliserende 8 bånd giver yderligere kontrol og stabilitet. De 8 bånd kopierer tapningens egenskaber, men på en meget enklere måde.
Båndet kan frit anbringes over den ønskede del af anklen for at opnå individuel stabilisering.
8 båndet er en glimrende funktion til stabilisering af fx anklen under fodboldspil, hvor behovet for støtte af og kontrol med anklens forreste del er større.

Kombinationen og placeringen af de ekstra stabiliserende bånd giver en stabile og fleksible ankelbeskyttere i en og samme beskyttelse.

Ankelbeskytteren Wraptor har et unikt design af Shark-Skin-materiale, der er anbragt på indersiden af ankelbeskytteren, lige over området for indre og ydre ledbåndsskader.
Shark-skin er et materiale, der holder på huden eller strømpen og giver en vældig god stabiliserende egenskab. Denne funktion er unik og findes kun på Wraptor. 

Ankelbeskytteren er fremstillet af ekstrem stærk nylon for optimal slidstyrke og formstabilitet. Foret er fremstillet af det såkaldte Spacemesh, som er et luftigt materiale, der fører fugten bort fra huden for at skabe de bedste betingelser for optimal brugerkomfort. Ankelbeskytteren Wraptor er udstyret med det unikke snøringssystem Speed Lace, som muliggør hurtig, præcis tilpasning og justering af ankelbeskytteren.
Speed Lace er opdelt i en nedre og en øvre sektion, som muliggør en individuel tilpasning af forskellige dele af ankelbeskytteren for den bedste individuelle stabilisering. 


Størrelse
X-Small25 - 28 cm
Small28 - 30 cm
Medium30 - 33 cm
Large33 - 36 cm
X-Large36 - 39 cm
Passer både til højre og venstre fod
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret