Ankelstøtte MalleoLITE | Rehaboteket

Ankelstøtte MalleoLITE

  • 379 kr.

MalleoLITE er en ekstremt fleksibel ankelstøtte, der kombinerer kompression og justerbar støtte for øget stabilitet og minimal hævelse

Læs mere

  • Kombinerer støtte og kompression
  • Enkel og praktisk at bruge
  • Bruger minimalt plads i sko
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Ankelstøtte MalleoLITE er en stabiliserende ankelstøtte til hverdagsbrug, der er ekstremt fleksibel, let at bruge, og som har ekstra kompression specielt udviklet til ankelskader.
Justerbar støtte og kompression er normalt den optimale kombination til en smertefuld, ustabil fod. Den rette ankelstøtte minimerer problemer i forbindelse med vridninger. Det øger også sikkerheden ved belastning, og kompressionen omkring anklen modvirker effektivt hævelse, der kan opstå efter skade og under belastning.
 
Ankelstøtten MalleoLITE er et unikt produkt, der kombinerer stabilitet og kompression for det bedst mulige resultat. Støtten er produceret i blød og luftig lycra. Lycra sørger takket være den anatomiske pasform for kompression omkring anklen i kombination med to justerbare båndsystem i en X-konstruktion. Båndsystemet sørger for at give samme grad af støtte over anklens inderside og yderside.
MalleoLITEs runde Lycra-strømpe er produceret i blød og luftig lycra som giver en optimal kombination af kompression og ventilation ved brug. Kompressionen over anklen modvirker både hævelse samt hævelse i udvikling. Ankelstøtten fås i tre størrelser for at sikre, at kompressionsgraden er korrekt uafhængigt af din fodstørrelse. 
For øget grad af stabilitet har MalleoLITE to X-bånd over inder- og ydersiden af anklen. Båndene er lavet i semielastisk mesh med høj grad af kompression i kombination med ekstrem fleksibilitet og ventilation. X-båndene strammes individuelt over inder- og ydersiden af anklen, og de giver samtidig total stabilitet. De justerbare båndsystemer giver på nemmest mulig måde muligheden for at tilpasse støtten til individuelle behov afhængigt af, hvor stramt du strammer båndene.
 
MalleoLITE kombinerer støtte og kompression til en ustabil ankel med ekstremt fleksibelt design samt brugervenlighed.
Tykkelsen på de forskellige materialer i støtten er 3 mm, hvilket gør, at ankelstøtten passer i stort set alle sko, og at den ikke bruger mere plads end en tyndere sok på trods af støttens forskellige funktioner.
Takket være den unikke konstruktion er MalleoLITE virkelig nem at bruge. Ankelstøtten anvendes på samme måde som en almindelig strømpe, og båndene strammes og fæstes enkelt ved hjælp af velcrobånd på ankelstøttens inder- og yderside. MalleoLITE har en åben hælkonstruktion. Dette gør, at den bruger minimal plads under hælen og giver dig en normal oplevelse i skoene.


StørrelseOmkreds mål omkring anklerne cm
Small 24 - 28 cm
Medium 28 - 33 cm
Large33 - 38 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Hvordan justerer jeg støtten på MalleoLITE?
Svar. Justeringen er ekstremt simpel. Det eneste, du skal gøre, er at stramme de to justerbare bånd mere eller mindre for at ændre støtten over anklen.
 
Spørgsmål. Skal støtten bruges direkte mod huden eller over en sok?
Svar. Støtten kan bruges direkte mod huden eller udenpå en tyndere sok. Under træning anbefaler vi at have en sok under for at undgå eventuel irritation.

Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

4

Aflastning

3

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK