Topseller
Ankelstøtte MalleoLITE
Ankelstøtte MalleoLITE
Ankelstøtte MalleoLITE
Ankelstøtte MalleoLITE
Ankelstøtte MalleoLITE

Ankelstøtte MalleoLITE

299 kr

MalleoLITE er en fleksibel ankelstøtte, der kombinerer kompression og justerbar støtte for øget stabilitet og minimal hævelse Læs mere
Kombinerer støtte og kompression
Enkel og praktisk at bruge
Bruger minimalt plads i sko

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Ankelstøtte MalleoLITE

Ankelstøtte MalleoLITE er en stabiliserende ankelstøtte til hverdagsbrug, der er ekstremt fleksibel, let at bruge, og som har ekstra kompression specielt udviklet til ankelskader.
Justerbar støtte og kompression er normalt den optimale kombination til en ustabil fod. Den rette ankelstøtte minimerer problemer i forbindelse med vridninger. Det øger også sikkerheden ved belastning, og kompressionen omkring anklen modvirker effektivt hævelse, der kan opstå efter skade og under belastning.
 
Ankelstøtten MalleoLITE er et unikt produkt, der kombinerer stabilitet og kompression for det bedst mulige resultat. Støtten er produceret i blød og luftig lycra. Lycra sørger takket være den anatomiske pasform for kompression omkring anklen i kombination med to justerbare båndsystem i en X-konstruktion. Båndsystemet sørger for at give samme grad af støtte over anklens inderside og yderside.
MalleoLITEs runde Lycra-strømpe er produceret i blød og luftig lycra som giver en optimal kombination af kompression og ventilation ved brug. Kompressionen over anklen modvirker både hævelse samt hævelse i udvikling. Ankelstøtten fås i tre størrelser for at sikre, at kompressionsgraden er korrekt uafhængigt af din fodstørrelse. 
For øget grad af stabilitet har MalleoLITE to X-bånd over inder- og ydersiden af anklen. Båndene er lavet i semielastisk mesh med høj grad af kompression i kombination med ekstrem fleksibilitet og ventilation. X-båndene strammes individuelt over inder- og ydersiden af anklen, og de giver samtidig total stabilitet. De justerbare båndsystemer giver på nemmest mulig måde muligheden for at tilpasse støtten til individuelle behov afhængigt af, hvor stramt du strammer båndene.
 
MalleoLITE kombinerer støtte og kompression til en ustabil ankel med ekstremt fleksibelt design samt brugervenlighed.
Tykkelsen på de forskellige materialer i støtten er 3 mm, hvilket gør, at ankelstøtten passer i stort set alle sko, og at den ikke bruger mere plads end en tyndere sok på trods af støttens forskellige funktioner.
Takket være den unikke konstruktion er MalleoLITE virkelig nem at bruge. Ankelstøtten anvendes på samme måde som en almindelig strømpe, og båndene strammes og fæstes enkelt ved hjælp af velcrobånd på ankelstøttens inder- og yderside. MalleoLITE har en åben hælkonstruktion. Dette gør, at den bruger minimal plads under hælen og giver dig en normal oplevelse i skoene.

Spørgsmål og svar

Svar. Justeringen er ekstremt simpel. Det eneste, du skal gøre, er at stramme de to justerbare bånd mere eller mindre for at ændre støtten over anklen.
Svar. Støtten kan bruges direkte mod huden eller udenpå en tyndere sok. Under træning anbefaler vi at have en sok under for at undgå eventuel irritation.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning