VIVA SPORT
VIVA SPORT
VIVA SPORT

VIVA SPORT

379 kr

VIVA Sport er en alsidig indlægssål til ekstra støtte og stødabsorbering ved alle former for sport og motion Læs mere
Stabilitet og stødabsorbering til sport og motion
Indbygget forfodspude til at støtte den forreste bue i svangen
Forstærket svangstøtte og hælstøtte med ekstra støddæmpning

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

VIVA Sport giver ekstra støtte og stødabsorbering

VIVA Sport er en teknisk udviklet sportssål, der kombinerer ekstra stødabsorbering med stabil støtte til hæl og mellemfod. Støtten er præformet, så den følger fodens kontur. I midten af hælen er der en blødere, ekstra stødabsorberende PU-indsats. PU-indlægget, som er indkapslet i den ekstra stabile hælstøtte, har den funktion, at det skaber bedre forudsætninger for dæmpning lokalt under hælen og reducerer det stød, der opstår i forbindelse med et kraftigt hælafsæt.

Under forfoden ved den forreste fodbue er der monteret en forfodspude, en pude, der har den funktion at støtte den forreste fodbue og derved aflaste den forreste pude Kombinationen af hæl-, mellemfods- og forfodsstøtte giver VIVA Sport et bredt anvendelsesområde til alle former for sport og motion med behov for ekstra støtte og stødabsorbering.

Det øverste lag mod er lavet af et stødabsorberende og trykaflastende materiale, der reducerer risikoen for at udvikle gnavesår og ubehag mod foden i kombination med ekstra effektiv stødabsorbering. På foden er der en absorberende funktionsfiber, som sikrer nem rengøring og tørrer hurtigt, så sålen altid er frisk til næste træningspas.

VIVA Sport er en teknisk udviklet sål med flere funktioner, som giver et blødere, mere komfortabelt og stabilt fodfæste til alle former for motion, gang eller sport og træning.

Målrettet forbedret stødabsorbering lokalt under hælbenet

Stødabsorberende PU-zone lokaliseret under hælen skaber effektiv ekstra stødabsorbering ved kraftige hælslag

Målrettet forbedret stødabsorbering lokalt under hælbenet

Pude til ekstra støtte af den forreste fodbue

Integreret forfodspelotte giver ekstra støtte til forfoden og forfodsbuen

Pude til ekstra støtte af den forreste fodbue

Plastforstærkning til kontrolleret støtte af hæl, mellemfod og forfod

Den stabile plastbakke skaber en ekstra stabil fodseng med skræddersyet støtte til hele foden på en afbalanceret måde

Plastforstærkning til kontrolleret støtte af hæl, mellemfod og forfod

Spørgsmål og svar

Ja, sålen kan nemt justeres til en præcis pasform ved at skære den forreste kant ned. Vi anbefaler at måle med skoens eksisterende indersål for præcis tilpasning.

Normalt tager du udgangspunkt i din "almindelige" størrelse, som vi ved kan variere mellem forskellige skoproducenter. Vi angiver altid det maksimale mål i mm for hver størrelse, så du kan tjekke størrelsen på din eksisterende sål eller sko. Det letter og sikrer, at du får den rigtige størrelse hjem med det samme.

Det indbyggede skaft (den sorte del af sålen) er lavet af et formstabilt plastmateriale, der er formstøbt til at støtte både hælen og fodbuen i samme konstruktion.

Ja, sålen har en opbygget forfodspude (pad), som har den funktion, at den løfter svangen og dermed aflaster forfoden.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning