Topseller
Knæbind Dynamics Plus
Knæbind Dynamics Plus
Knæbind Dynamics Plus

Knæbind Dynamics Plus

899 kr

Dynamics Plus er en avanceret knæbind som giver en ekstra støtte og stabilitet i kombination med forbedret kontrol og egner sig til mange forskellige situationer ved generelle og specifikke knæproblemer. Læs mere
Høj grad af kompression rundt om knæleddet
ArthroFlex®-zonen giver optimal komfort ved brug i højintensive situationer
Plus-pelotten giver ekstra kompression og støttende egenskaber

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Knæbind Dynamics Plus

Knæbind Dynamics Plus er en anatomisk konstrueret knæbinder af absolut højeste kvalitet og med uovertruffen funktion. Beskytterens rundstrikkede konstruktion giver bedre pasform, en højere grad af kompression og mere effekt fra knæbeskytterens stabiliserende konstruktioner som fleksible skinner og støttepelotter. Dynamics Plus' konstruktion giver en mere effektiv støtte, aflastning og kompression af et ustabilt knæ med smerter. Den fungerer både ved højintensiv idræt og motion med høje krav til smidighed og komfort og til anvendelse under en hel arbejdsdag ved behov for ekstra støtte og kompression til f.eks. artroseproblemer i knæleddet. Knæbinden har flere unikke funktioner, som giver forudsætning for en øget grad af såkaldt proprioception og ledpositionssans. Proprioception giver øget fokus på den skadede kropsdel, og dens position påvirker derfor vores indirekte muskelstyring og muskelmotorik. Dynamics Plus er konstrueret med flere specifikke stimulerende funktioner, der forbedrer proprioceptionen med den unikke Plus-pelotte af silikone. Den bidrager direkte til den  proprioceptoriske funktion, der er placeret over knæleddet, i den forreste lårmuskel og ved tilfæstningen af knæskalssenen. Dette giver øget muskelstimulering og en forbedret ledposition.

Plus-pelotten som er placeret foran på knæbeskytteren giver også ekstra stabilitet og kontrol af en ustabil og hypermobil knæskal. Den støtter knæskallen i alle bevægelsesretninger takket være den cirkulære støtte. Pelotten aflaster også effektivt knæskallen mod tryk ovenpå knæskallen, uanset hvor meget knæleddet er bøjet. Knæbind Dynamics Plus er fremstillet af en helt unik materialekomposition, der giver øget elasticitet, en høj grad af kompression, overlegen ventilation og fugtafvisende egenskaber, som altid giver den rigtige grad af støtte og den bedste komfort ved brug. Materialeegenskaberne giver også en helt unik evne til at fiksere, hvilket resulterer i bedst mulig støtte og aflaster knæleddet uanset aktiviteten eller bevægelsesmønstret.

Over inder- og ydersiden af knæleddet sidder de to forstærkede fjederskinner, der er fremstillet af rustfrit stål. Skinnerne har en unik konstruktion i form af "flettede" fleksible metaltråde, som sammen giver ekstra aflastning samtidig med, at konstruktionen minimerer påvirkningen på bøje- og strækfunktionen i knæleddet. I knæhasen sidder en blød og højelastisk ArthroFlex®-zone. Zonen er særligt udviklet til at minimere risikoen for gnavsår og ubehag over knæhasens normalt følsomme hud. ArthroFlex® er ekstremt tynd med en materialetykkelse på kun 1/2 mm og en endnu højere grad af kompression, der giver den bedste komfort ved brug. Da ArthroFlex®-zonen er blød og højelastisk, skaber materialet en jævn kompression, der fungerer optimalt som støtte ved eksempelvis problemer med Bakers cyste i knæhasen.

Brug Dynamics Plus ved smerter og problemer i knæleddet i forbindelse med

Generel knæsmerte med behov for ekstra støtte
Problemer med lokal hævelse og stivhed i knæleddet
Ved degenererende forandringer i forbindelse med artrose
Ved degenererende ledinflammationer i forbindelse med artrit
Lettere ustabilitet og usikkerhed i knæleddet
Knæskalsproblemer med ustabilitet

Knæbinden kan bruges på både højre og venstre knæled og vaskes på håndvaskprogram på 30°, hvilket minimerer vaskemaskinens mekaniske slitage på knæbeskytterens forskellige komponenter. Lad knæbeskytteren lufttørre inden brug.

Spørgsmål og svar

Svar. Ja! Hvis du har brug for ekstra støtte og aflastning og samtidig søger en ekstra smidig knæbeskytter, så er denne model en af de smidigste på markedet.

Svar. Nej, de sidder i lukkede lommer, men skinnerne er på ingen måde forstyrrende for knæleddets bevægelse. De er fuldt fleksible, påvirker ikke knæleddets bevægelse, bøje- eller strækfunktion og giver ikke øget risiko for gnavsår og ubehag.

Svar. Plus-pelotten er en blød silikonepelotte, som kombinerer ekstra støtte til en ustabil knæskal og hele knæskallens bevægelsesområde indad og udad og også op og ned. Pelotten er udrustet med quad-vinger, der yderligere øger kontakten til knæleddets forreste muskulatur, hvilket giver en yderligere forbedret muskelmotorik og såkaldt proprioception.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning