Knæbind til springerknæ BOA | Rehaboteket
knaebind_til_springerknae knaebind_til_springerknae knaebind_til_springerknae

Knæbind til springerknæ BOA

  • 799 kr.

Knæbind BOA® er beregnet til springerknæ, og der er tale om en smidig og ganske effektiv knæbeskytter, der aflaster ved springerknæ samt andre knæskalsrelaterede problemer, såsom PFSS.

Læs mere

  • Unik aflastning ved springerknæ
  • Ekstremt lav profil over leddet
  • BOA®-systemet er en helt unik konstruktion
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

BOA®-knæbind til springerknæ er en unik knæbeskytter, der anvendes til behandling af springerknæ og relaterende knæskalsproblemer såsom PFSS, Schlatter og Chondromalacia Patellae. Knæbeskytteren opfylder ikke alene, men overgår også kravene til en ekstra effektiv aflastning. Det sker i kombination med en ekstrem smidighed i samme knæbeskytter. Knæbeskytteren er fremstillet af flere unikke materialer med en ekstremt lav profil, som sikrer, at en minimal påvirkning ved diverse aktiviteter, dog uden at begrænse knæleddets bevægelighed. 

Knæbeskytterens konstruktion med BOA®-systemet muliggør en ret unik aflastning ved springerknæ. BOA®-systemet bidrager til en effektiv og målrettet aflastning direkte mod knæskalssenen, hvilket resulterer i en ekstra effektiv behandling af springerknæ, PFSS og Schlatter. Knæbeskytteren har en unik knæskalspude, som er placeret på fronten, hvilket sikrer en ekstra effektiv aflastning over knæskalsenen. Puden er forsynet med fikserende silikonepunkter, der bidrager til en optimal fiksering og aflastning.

Puden kan frit flyttes over fronten på knæbeskytteren for individuel tilpasning og aflastning ved problemer med springerknæ.
BOA®-systemet er en helt unik konstruktion, som kombineres af en stærk nylonsnor, som løber over fronten på knæbeskytteren. Nylonsnorens spænding justeres nemt ved hjælp af BOA-disken, som er placeret på knæleddets yderside. BOA®-disken er forsynet med et anti-glid-materiale, som sikrer en enkel tilpasning af aflastningsgraden på alle tidspunkter.   

Aflastningen koncentreres over det rette område på knæskalssenen, hvorfor der opnås en ekstra effektiv aflastning takket være BOA®-systemets unikke konstruktion. BOA®-systemets nylonsnor er fastgjort med 4 glidepunkter rundt om knæskalspuden. De 4 glidepunkter sikrer en jævn fordeling af trykket over knæskalspuden, hvilket giver en ekstra effektiv aflastning. De 4 glidepunkter er helt unikke for denne knæbeskytter og sikrer altid samme grad af aflastning og kompression over knæskalssenen.

BOA® systemets unikke konstruktion bidrager til en mere effektiv aflastning over problemområdet, uden risiko for øget cirkulært tryk i knæhasen på grund af knæbeskytterens konstruktion og materiale. Konstruktionen gør produktet ekstra komfortabelt ved anvendelse, uanset aktivitet eller sport.

BOA®-knæbeskytteren til springerknæ er ekstremt nem at anvende. BOA®-disken kan tilpasses, så du opnår en præcis påføring med én hånd. Drej BOA®-disken med uret, og så øges spændingen af nylonsnoren over de 4 glidepunkter og bidrager til en direkte trykforøgelse mod senen i knæskallen. Dette giver en mere effektiv aflastning af springerknæ og PFSS.
BOA®-knæbeskytteren til springerknæ er en ekstremt effektiv knæbeskytter, der er velegnet til behandling og aflastning af springerknæ, PFSS og andre knæskalsrelaterede problemer.

Knæbeskytteren fås i en unik højre- og venstremodel, hvilket sikrer en optimal pasform og funktion. 


Størrelse Omkreds mål omkring knæleddet cm
Small/Medium 28 - 35 cm
Large/X-Large35 - 43 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål: Jeg har en inflammation i knæskallens fastgørelse i senen - (også kaldet springerknæ). Hvilket produkt skal jeg vælge for at behandle denne skade?
Svar: Vores springerknæbeskytter BOA er specialudviklet til at aflaste knæskalsrelaterede problemer, som eksempelvis springerknæ eller PFSS. Knæbeskytteren placeres under knæleddet og påvirker ikke bevægelsen i leddet. 

Spørgsmål: Hvad er en BOA-disk?
Svar: BOA®-disken er en patenteret konstruktion, som giver en eksakt og enkel tilpasning af produktet. Disken vindes op med en cirkulær tråd, som muliggør en eksakt tilpasning og støtte, når man drejer disken med uret.

Spørgsmål: Hvordan vasker jeg min knæbeskytter til springerknæ?
Svar: Knæbeskytteren til springerknæ er fremstillet af et smudsafvisende materiale og kan nemt renses ved hjælp af en fugtig klud. Derefter tørres båndet. Lad knæbeskytteren tørre inden brug.

Egenskaber

Stabilitet

2

Kompression

4

Aflastning

5

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK