Om os

Rehaboteket.dk – Ledende Rehab Apotek på nettet.

Rehaboteket.dk tilbyder et komplet sortiment af ortoser og beskyttelser til markedets bedste priser. Vort unike produktsortiment består af udvalgte ortoser af bedste kvalitet og med optimal funktion. Rehaboteket.dk er et resultat af mange års erfaring indenfor ortopædisk teknik, idræt og ortose behandling af skader. Vores virksomhed begyndte i januar 2012, og vi har allerede tilgodeset 100.000 vis af kunder på det nordiske marked med unike produkter for vore kunders velbefindende.
Vi, på Rehaboteket.dk, har et velvalgt produktsortiment for at dække et bredt spektrum af skader. I dag har vi cirka 200 forskellige produkter på vort lager i Stockholm.

Rehaboteket.dk er handelspladsen for dig, som kunde, hvor valget er enklere og slutresultatet bedre. Vi vil altid tilgodese vore kunders ønske om at opnå eksempelvis smertefrihed, stabilitet og aflastning for aktuelle skader.

Føl dig tryg, når du handler på Rehaboteket.dk 

Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker når du handler hos os. E-mærket opgave er at beskytte dig  som bruger, og kun stabile og seriøse e-butikker kan blive godkendte. For at læse mere om e-mærket og dine rettigheder som kunde kan du besøge: www.emaerket.dk  Rehabotekets certifikat findes på: Certifikat Rehaboteket.dk

Produktsikkerhed og E-handel sikkerhed.
Rehaboteket vil tilbyde dig de sikreste produkter og betalingsløsninger som findes på markedet.

Produktsikkerhed
Alle vores produkter er CE mærket efter EU standard. CE mærkning sikrer funktionalitet og kvalitet af produktet.

E-handel sikkerhed
Vi ønsker at du som kunde skal kunde købe varer på en sikker og forsvarlig måden, uden den mindste bekymring. 

Kundeservice
Som en komplet service organisation hjælper vi gerne med vores kunders spørgsmål og problemer. Vi stræber efter at tilbyde en professionel kundeservice som du altid kan nå!  Den nemmeste måde er at sende os en e-mail med eventuelle spørgsmål. Inkludér gerne dit telefonnummer og vi vil ringe til dig om nødvendigt.

Du kan kontakte os på tlf: 089888098 (mån 9-16, tis-fre 9-13) eller på mail kundeservice@rehaboteket.dk som vi besvarer indenfor 2
timer i hverdagen.

Email os på kundservice@rehaboteket.se
Dine spørgsmål er vigtige for os!

Velkommen som kunde hos Rehaboteket
Firma oplysninger:
Navn: Svensk Rehaboteket AB
Corporate Identity Number: SE556882329701
CVR/SE: 12 78 65 65
Adresse CVR-Register:
Svenska Rehaboteket AB
Pionér Allé 1
6270 Tønder
Adresse:
Postadresse:
Staffansväg 6 B
192 78 Sollentuna
Sverige