• Kompressionsstrømper Hiking - mørkegrå
  • Kompressionsstrømper Hiking - mørkegrå

Kompressionsstrømper Hiking - mørkegrå

189 kr

Kompressionsstrømper, der er særligt velegnede til vandring og gåture. Kompressionsklasse 1 og lavet af merinould i høj kvalitet for den bedste kombination af en kompressionsstrømpe og en strømpe, der er specielt velegnet til vandring og gåture. Læs mere
Kompressionsstrømpe specielt designet til vandreture
Bekæmper effektivt træthed og hævelse
Udnævnt til "Bedst i test" af Runner's World

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Kompressionsstrømper klasse 1 - Bedst i test af Runner's World

Kompressionsstrømper til vandring, der effektivt modvirker trætte og hævede fødder Kompressionsstrømperne er lavet af merinould, som holder dine fødder og ben tørre, selv under længerevarende vandreture. Merinould varmer i kulden og køler i varmen takket være sine unikke egenskaber. Strømperne er forstærket omkring hælen for at sikre ekstra beskyttelse mod gnavesår og vabler på lange vandreture.

/> Kompressionsstrømper Kompressionsstrømper Hiking er lavet med gradueret kompression klasse 1 (15mm Hg - 21 mmHg) for bedst muligt at øge cirkulationen i foden og underbenet. Gradueret kompression betyder, at kompressionsstrømpens højeste tryk (15-21 mmHg) er koncentreret om anklen for bedst at sikre øget tilbagestrømning. Kompressionen i strømpen aftager hen over underbenet og er lavest under knæleddet, hvor trykket kun er ca. 8-10 mmHg.
Kompressionsstrømper med gradueret kompression Kompressionsstrømper med gradueret kompression sikrer på bedste vis, at strømpens funktion øger blodcirkulationen for effektivt at modvirke hævelse, træthed i fod, ankel og underben og giver dig mere kraft i benene til en mere aktiv hverdag og fritid!

Kompressionsstrømpe i høj kvalitet fra Medisox

Svenskproducerede kompressionsstrømper af højeste kvalitet og funktion. Specielt udviklet til at reducere hævelse og kredsløbsproblemer i ankler og underben ved vandring og trekking.

Fremstillet af merinould - varm om vinteren og kølig om sommeren

Merinould har en unik egenskab, der føles varm, når det er koldt, og kølig, når det er varmt. Merinould har en unik åndbar egenskab, som især værdsættes under vandreture og langvarig brug.

Gradueret kompressionsklasse 1 med 15 - 21 mmHG i trykprofilen

Medicinske kompressionsstrømper klasse 1 med dokumenteret funktion ved problemer i ankler og underben. Trykprofilen med 21 mmHg i anklen og 15 mmHg under knæet giver effektivt tilbageløb for at modvirke hævelse og træthed.

Spørgsmål og svar

Respons. Kompressionsstrømperne er lavet af 56% uld, 30% polyamid og 14% lycra for bedste funktion og komfort.

Svar. Normalt kan du vælge kompressionsstrømper ud fra skostørrelse, da du normalt har samme strømpestørrelse. Kompressionsstrømperne skal også måles omkring anklen og omkring den bredeste del af læggen. Mindre afvigelser mellem de to mål har ingen betydning.

Svar. Nej, kompressionsstrømper er lavet med gradueret kompression, som sikrer den bedste funktion. Hvis du folder strømperne under vandreturen, vil du ændre den graduerede kompression, hvilket direkte påvirker kompressionsstrømpernes optimale funktion.

Svar. Merinould er et bæredygtigt naturprodukt, der effektivt holder huden tør og kølig under brug. Merinould fungerer optimalt som materiale til at genoprette optimal komfort, når man vandrer og går over lange afstande. Kompressionsstrømperne er også forstærket omkring hælen og under foden for bedst muligt at forhindre gnavesår, når du vandrer.

Respons. Støttestrømperne hjælper med at forbedre cirkulationen i foden, anklerne og underbenene, når man går i længere tid. Den øgede cirkulation reducerer hævelse, træthed og får benene til at føles mere energiske

Svar. Vask kompressionsstrømperne dagligt i en 40° maskine, og lad dem lufttørre.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning