• Støttestrømper Blå Uld

Støttestrømper Blå Uld

139 kr

Støttestrømper af højeste kvalitet i kompressionsklasse 1. Støttestrømpernes graderede kompression sikrer mindskelsen af hævelse, træthed og forebygger åreknuder i benene. Læs mere
Modvirk træthed i ben og fødder | Bevist effekt
Minimerer effektivt hævelser i fod, ankler og underben
Forbedrer cirkulationen og modvirker åreknuder

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Eleganta stödstrumpor med ull

Bløde støttestrømper med kompressionsklasse I til problemer med hævelse, træthed i ankel og underben. Støttestrømperne er lavet af blød og absorberende bambusfiber med gradueret kompression med højere tryk omkring anklen for at hjælpe med at give den rette mængde støtte og understøtte returstrømmen i foden og underbenet. Støttestrømper i kompressionsklasse 1 har et varieret tryk mellem 15 - 21 mmHg hvilket opleves behageligt og er den direkte årsag til at støttestrømper mindsker hævelser.
Støttestrømper er også en velafprøvet metode til effektivt at forhindre fremkomsten af ​​åreknuder og andre kredsløbsrelaterede problemer i fødder og underben. Brug støttestrømperne dagligt for de bedste resultater.

Anbefalet vaskeråd er 30° maskinvask, sokken må ikke tørretumbles men skal hænges til tørre.

Graderet kompressionsklasse 1 for korrekt trykprofil 15 - 21 mmHg

Medicinske kompressionsstrømper med dokumenteret funktion ved problemer i ankler og underben. Trykprofilen med 21 mmHg i anklen og 15 mmHg under knæet giver et effektivt returløb for at modvirke hævelse og træthed.

Kompressionsklasse I - 15 - 21 mmHG

Medicinske kompressionsstrømper Klasse 1 med dokumenteret funktion ved problemer i ankler og underben. Trykprofilen med 21 mmHg i anklen og 15 mmHg under knæet giver et effektivt returløb for at modvirke hævelse og træthed.

Modvirker hævelse, træthed i ankler og underben

Den unikke konstruktion skaber en høj effekt til at afhjælpe kredsløbsproblemer med hævelse, træthed eller åreknuder i ankler og underben.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning