Skulderbandage | Rehaboteket

Skulderbandage

Skulderleddet er vores mest bevægelige led med et imponerende bevægelsesomfang, og netop derfor er skulderskade en almindelig skade både i den professionelle verden og ved idræt og træning. Almindelige skader som ofte rammer skulderen, er at den kommer ud af led eller bliver overbelastet i visse arbejdsmiljø eller ved fald og ulykker. Skulderbandager er tilgængelige i flere forskellige modeller med kompression og støtte til skuldrene. Ligesom taping giver stabile skulderbandager samme mulighed for at justere stabiliseringsegenskaberne individuelt over forskellige dele af skulderleddet. Med et komplet udvalg af skulderbeskyttelser og stabiliserende tilbehør vil du altid kunne finde en løsning på dine problemer hos os på Rehaboteket.
Unik Skulderbandage og Skulderbind i rigtig høj kvalitet, vi har altid et stort udvalg af forskellige typer og modeller. Vi har også stort udvalg af Skulderbandage for bl.a. Skulderluxation og Skuldersmerter
Bestiller du inden 16:00, så sender vi varen samme dag.

skulderbind

Skulderbind som stabiliserer og aflaster skulderen effektivt fremstillet af Neo Tex og kan bruges både på højre og venstre skulder.

499 kr.
Skulderbandage Stabil

Skulderbandage til extra stabilisering og aflastning af en smertende skulder, tre bånd kan spændes individuelt for optimal funktion

699 kr.

Acromed er en ny type skulderbeskytter, som giver en ekstra støtte og kompression ved kroniske problemer, såsom slidgigt i skulderen (artrose), frossen skulder, problemer med indeklemning eller instabilitet.

1 499 kr.
SkulderbandageSkulderbandageskulderbandage_erixtwo
Stabilt skulderbandage for beskadigede skuldre. Unikt stabilitetsbånd giver optimal stabilitet og aflastning.
1 399 kr.
Kravebensbandagenoglebensbandage
Stabiliserende kravebensbandage med justerbart spænde
299 kr.

SILVER er en effektiv, blød og velpolstret nøglebensbandage, som giver en ekstra stabilisering og immobilisering af et skadet nøgleben.

389 kr.

NovaCool er et unikt smertelindrende kompressionssystem med kølebehanding til smertelindring af et ømt skulderled ved fx frossen skulder, indeklemningssyndrom eller generel smerte. 

999 kr.
halskrave

Halskraven giver støtte og aflastning ved hold i nakken, stivhed og smerter i nakken

219 kr.
Halskrave Sort

Halskrave sort, blød model som støtter og aflaster nakken ved hold i nakken, stivhed og ondt i nakken.

239 kr.

Opgrader skulder-ortosen ErixTwo til en endnu mere stabil og yderligere funktionel skulder-ortose

499 kr.

Opgrader skulder-ortosen ErixTwo til en endnu mere stabil og yderligere funktionel skulder-ortose - anvendes i kombination med brystbæltet

799 kr.

Opgrader skulderortosen ErixTwo med øget støtte og kontrol af skulderleddet

449 kr.