Skulderbind SRX

499 kr

Anatomisk designet skulderbind
Varmende NeoTex materiale
Kan bruges både på højre og venstre skulder
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

En anatomisk designet skulderbind udformet for at stabilisere og lokalt varme. Skulderbind SRX dækker hele skulderen, forsiden og bagsiden af skulderen samt overarmen for en totalbehandling af skulderen og dens omgivelser. 
Skulderbinden er fremstillet af SRX. Et varmende og stabiliserende materiale, som giver god stabilisering af en smertende skulder. SRX giver en effektiv kompression af skulderleddet og bidrager til lokalt at øge cirkulationen i skulderleddet.

Skulderbindens unike design gør, at den kan bruges både på højre og venstre skulder. Spændebåndet kan helt enkelt flyttes fæste, hvilket muliggør brug over både venstre og højre skulderled. Det elastiske spændebånd hjælper til med at stabilisere skulderbindet på skulderleddet for en god stabilisering og kompression under aktivitet

Spørgsmål og svar

Svar. Ofta vill man ha en produkt som sitter tight över axelleden och vi rekommenderar att ni väljer den mindre storleken.

Svar. Rekommenderad tvätt är 30* handtvätt för att produkten skall hålla så länge som möjligt. Vid tvätt är det viktigt att kardborrbanden är stängda så att den hårda kardborren inte skadas och får nedsatt funktion.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning