Halskrave

139 kr

Anatomisk konstruktion
Fire forskellige højder
Enkel og smidig anvendelse
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Ved hold i nakken, stivhed og ondt i nakken giver en halskrave støtte og aflastning ved effektivt at aflaste hovedet og nakken med en cirkulær støtte rundt om nakken. Halskraven optager støtte fra skuldrene og kæbebenet og aflaster nakkemusklerne effektivt.

Halskraven har en anatomisk konstruktion som sikrer optimal brugerkomfort og som er fremstillet af et formstabilt polyesterskum beklædt med bomuld for at sikre optimal funktionalitet og komfort. Velcro-lukningen på bagsiden muliggør en enkel og smidig anvendelse uden risiko for at velcro-båndene gnaver under anvendelse af produktet.

En halskrave er ideel at anvende når der behøves en let støtte i perioder med smerter pga. f.eks. hold i nakken eller overbelastede nakkemuskler af f.eks. iPad-nakke eller sms-nakke. Halskraven findes i fire forskellige højder: 6, 8, 10 og 12 cm.

Spørgsmål og svar

Svar: Ja, en halskrave hjælper dig med at støtte nakken ved f.eks. problemer med hold i nakken og kan enkelt anvendes for at give ekstra støtte i perioder.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning