Halskrave

199 kr

Halskraven giver støtte og aflastning ved hold i nakken, stivhed og smerter i nakken Læs mere
Anatomisk konstruktion
Fire forskellige højder
Enkel og smidig anvendelse

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Halskrave

Ved hold i nakken, stivhed og ondt i nakken giver en halskrave støtte og aflastning ved effektivt at aflaste hovedet og nakken med en cirkulær støtte rundt om nakken. Halskraven optager støtte fra skuldrene og kæbebenet og aflaster nakkemusklerne effektivt.

Halskraven har en anatomisk konstruktion som sikrer optimal brugerkomfort og som er fremstillet af et formstabilt polyesterskum beklædt med bomuld for at sikre optimal funktionalitet og komfort. Velcro-lukningen på bagsiden muliggør en enkel og smidig anvendelse uden risiko for at velcro-båndene gnaver under anvendelse af produktet.

En halskrave er ideel at anvende når der behøves en let støtte i perioder med smerter pga. f.eks. hold i nakken eller overbelastede nakkemuskler af f.eks. iPad-nakke eller sms-nakke. Halskraven findes i fire forskellige højder: 6, 8, 10 og 12 cm.

Spørgsmål og svar

Svar: Ja, en halskrave hjælper dig med at støtte nakken ved f.eks. problemer med hold i nakken og kan enkelt anvendes for at give ekstra støtte i perioder.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning