Massagepistol Qmed Active | Rehaboteket
Massagepistol Massagepistol Massagepistol

Massagepistol Qmed Active

  •  1.999 kr. 

Brugervenlig massagepistol for effektiv bløddelsmassage til sportsudøvere og motionister - uanset hvor du befinder dig. 

 

Læs mere

  • 6 forskellige massageprogrammer og hastigheder
  • Et bredt udvalg af tilbehør medfølger
  • Lavt lydniveau og nem håndtering
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Massagepistol Qmed er en kraftfuld og kompetent vibrationsenhed til forbedret og forenklet muskelmassage af hele kroppens muskelgrupper. Den egner sig især til idrætsudøvere og motionister, som oplever muskelstivhed i hverdagen og efter træning. Enhedens enkle håndtering og brug giver mulighed for en effektiv massageeffekt uanset muskelgruppe og adgang. Håndtaget er udstyret med en gummioverflade for et bedre greb.

Med seks forskellige programmer reguleres enhedens frekvens nemt og effektivt ved hjælp af touch-knapperne på enhedens bagside. Displayet er nemt at anvende og giver mulighed for at ændre program og frekvens med blot et tryk på en knap. Enheden kan massere fra 1200 rpm, hvilket giver en langsom massageeffekt, op til 3200 rpm, som giver en højere intensitet og effekt.

De mange forskellige muligheder for at justere hastigheden gør det muligt at indstille enheden efter ønsket effekt og frekvens i forhold til forskellige muskelgrupper.
Enheden leveres med seks forskellige massagehoveder med forskellige egenskaber og funktioner, som let kan udskiftes afhængigt af den ønskede effekt og muskelgruppe.

Kugleformet hoved - to forskellige størrelser med formstabilt skum. Er specielt velegnet til større muskelgrupper over hele kroppen.
Bølget hoved - af hård plast for overfladisk massage af muskelvævet
Delt hoved - fremstillet af hård plast for at intensivere massagen i dobbelt forstand
Spothoved - af hård plast for triggerpunktsmassage med rettet effekt.
Fladt hoved - fremstillet af hård plast for store eller mindre muskelgrupper. Det flade hoved giver ekstra god kontakt med musklerne for korrekt massage

Massagepistolen leveres med en praktisk taske til apparatet samt de forskellige hoveder og opladere - så kan det hele nemt tages med rundt og opbevares sikkert.
Apparatet bør kun anvendes til muskelmassage, og det anbefales at konsultere en behandlende fysioterapeut eller lignende inden anvendelse ved f.eks. graviditet, diabetes eller andre komplikationer.


Størrelse
40 cm høj
23 cm lang
Håndtag 12 cm

Spørgsmål.  Hvor stor er massagepistolen?
Svar.  Enheden er 40 cm høj og 23 cm lang med et håndtag på 12 cm

Spørgsmål.  Hvordan udskifter man de forskellige massagehoveder?
Svar.  Det gøres nemt ved at trække hovedet lige ud fra beslaget og på samme måde trykke det nye hoved ind med håndkraft

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret