Topseller
  • Knæbind Active Plus
  • Knæbind Active Plus
  • Knæbind Active Plus
  • Knæbind Active Plus

Knæbind Active Plus

999 kr

Knæbind Active Plus er et ekstra tyndt og smidigt knæbind med unikke tilpasningsmuligheder for støtte og kontrol Læs mere
Smidigt knæbind af Tactel® med ekstrem åndbarhedsaktivitet
Fleksible skinner for ekstra støtte og kontrol
Fuldt ud tilpasningsbart for ret støtte og funktion

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Knæbind Active Plus

Knæbind Active Plus er et ultra-tyndt knæbind fremstillet af et slidstærkt Tactel® Aquator materiale for bedst mulig funktion og minimal bevægelsespåvirkning af knæleddet.
Tactel® materialet er 2 mm tyndt, er højelastisk og har en helt unik åndbarhedsaktivitet for på bedste måde at bidrage til en optimal komfort ved brug. Det tynde materiale følger knæleddet optimalt for på bedst mulig måde at forme sig efter knæleddet ved aktivitet og motion. Active Plus har to stykker fleksible sidestabiliserende metalskinner for ekstra støtte og aflastning af knæleddet ved aktivitet.

Skinnerne er specielt konstruerede til ikke at påvirke knæleddets bevægelsesevne i bøj og stræk men støtter og aflaster kun knæleddet sidelæns. Skinnerne sidder godt indkapslet i blødt materiale som sikrer minimal friktion mod knæleddet. 
Knæbind Active Plus er et helt unikt knæbind som muliggør øget støtte over underbenets forside ved hjælp af den tibiale forstærkningszone, zonen dækker hele knæbindets nedre fordel. Den forstærkede zone forbinder også de fleksible skinner på knæbindets forreste del og mindsker dermed graden af elastisk lokalt over knæbindet. Forstærkningszonen bidrager dermed til ekstra støtte og kontrol af underbenet ved kraftigere belastning som fx benbøjning, kraftig flexion eller løb ned af en bakke eller ujævnt terræn. Over læggen har Active Plus et tilpasningsbart elastisk bånd, som enkelt kan justeres på linje med ønsket behov for støtte og kompression. Det ekstra tilpasningsbare bånd forbinder den tibiale forstærkningszone, hvilket muliggør øget eller mindsket støtte på linje med aktiviteten. 

Rundt om hele knæleddet sidder et højelastisk "Powernet" materiale som effektivt støtter knæleddet ved aktivitet. Nettets elastiske egenskaber sikrer ekstra kompression over hele knæleddet og kan tilpasses på linje med ønsket støtte og kompression alt efter aktivitet. Knæbindet har en indsyet blød knæskalspelotte som giver ekstra støtte til knæskallen ved kraftigere belastning af forreste lårmuskel. Pelotten sidder i tilslutning med det elastiske net, og graden af støtte af knæskallen tilpasses enkelt med velcrobånd over lårmusklens forside. 

Knæbind Active Plus har en silikonebeklædt inderside for ekstra effektiv fiksering ved aktivitet. Over lårets forreste og bagerste del samt over lægmusklens bagerste parti sidder indsyede silikonefelter for bedst mulig fiksering. 
Knæbind Active Plus kan anvendes uanset idrætsgren og fungerer lige godt ved cross-fit som løb og anden højintensiv aktivitet. Med tanke på den unikke konstruktion og de tynde materialer muliggør knæbeskytteren fuldt bøj og stræk i knæleddet uden påvirkning, hvilket fungerer lige optimalt til fx dybe benbøjninger til træning, som cross-fit som fodbold, løb og anden idræt. 

Spørgsmål og svar

Svar. Vores Active Plus er fuldt ud tilpasningsbart på linje med oplevet støtte over knæleddet. Materialet er ekstremt tyndt og smidigt og egner sig optimalt til fx cross-fit.
Svar. Helt sikkert, knæbindet kan med fordel anvendes ved højintensiv idræt, fx løb. Bindet har en silikonebeklædt inderside for yderligere at sikre optimal fiksering af knæbindet over knæleddet.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning