Knæbind PSB Active Plus
knaebind_crossfit knaebind_lobning knaebind_traening knaebind

Knæbind Active Plus

  •  999 kr. 

Knæbind Active Plus er et ekstra tyndt og smidigt knæbind med unikke tilpasningsmuligheder for støtte og kontrol

Læs mere

  • Smidigt knæbind af Tactel® med ekstrem åndbarhedsaktivitet
  • Fleksible skinner for ekstra støtte og kontrol
  • Fuldt ud tilpasningsbart for ret støtte og funktion
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæbind Active Plus er et ultra-tyndt knæbind fremstillet af et slidstærkt Tactel® Aquator materiale for bedst mulig funktion og minimal bevægelsespåvirkning af knæleddet.
Tactel® materialet er 2 mm tyndt, er højelastisk og har en helt unik åndbarhedsaktivitet for på bedste måde at bidrage til en optimal komfort ved brug. Det tynde materiale følger knæleddet optimalt for på bedst mulig måde at forme sig efter knæleddet ved aktivitet og motion. Active Plus har to stykker fleksible sidestabiliserende metalskinner for ekstra støtte og aflastning af knæleddet ved aktivitet.

Skinnerne er specielt konstruerede til ikke at påvirke knæleddets bevægelsesevne i bøj og stræk men støtter og aflaster kun knæleddet sidelæns. Skinnerne sidder godt indkapslet i blødt materiale som sikrer minimal friktion mod knæleddet. 
Knæbind Active Plus er et helt unikt knæbind som muliggør øget støtte over underbenets forside ved hjælp af den tibiale forstærkningszone, zonen dækker hele knæbindets nedre fordel. Den forstærkede zone forbinder også de fleksible skinner på knæbindets forreste del og mindsker dermed graden af elastisk lokalt over knæbindet. Forstærkningszonen bidrager dermed til ekstra støtte og kontrol af underbenet ved kraftigere belastning som fx benbøjning, kraftig flexion eller løb ned af en bakke eller ujævnt terræn. Over læggen har Active Plus et tilpasningsbart elastisk bånd, som enkelt kan justeres på linje med ønsket behov for støtte og kompression. Det ekstra tilpasningsbare bånd forbinder den tibiale forstærkningszone, hvilket muliggør øget eller mindsket støtte på linje med aktiviteten. 

Rundt om hele knæleddet sidder et højelastisk "Powernet" materiale som effektivt støtter knæleddet ved aktivitet. Nettets elastiske egenskaber sikrer ekstra kompression over hele knæleddet og kan tilpasses på linje med ønsket støtte og kompression alt efter aktivitet. Knæbindet har en indsyet blød knæskalspelotte som giver ekstra støtte til knæskallen ved kraftigere belastning af forreste lårmuskel. Pelotten sidder i tilslutning med det elastiske net, og graden af støtte af knæskallen tilpasses enkelt med velcrobånd over lårmusklens forside. 

Knæbind Active Plus har en silikonebeklædt inderside for ekstra effektiv fiksering ved aktivitet. Over lårets forreste og bagerste del samt over lægmusklens bagerste parti sidder indsyede silikonefelter for bedst mulig fiksering. 
Knæbind Active Plus kan anvendes uanset idrætsgren og fungerer lige godt ved cross-fit som løb og anden højintensiv aktivitet. Med tanke på den unikke konstruktion og de tynde materialer muliggør knæbeskytteren fuldt bøj og stræk i knæleddet uden påvirkning, hvilket fungerer lige optimalt til fx dybe benbøjninger til træning, som cross-fit som fodbold, løb og anden idræt. 


StørrelseOmkreds mål omkring knæ
Small 28 - 31 cm
Medium 31 - 36 cm
Large 36 - 41 cm
X-Large41 - 47 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg udøver cross-fit og leder efter et knæbind, som giver mig ekstra støtte ved fx knæbøjninger.
Svar. Vores Active Plus er fuldt ud tilpasningsbart på linje med oplevet støtte over knæleddet. Materialet er ekstremt tyndt og smidigt og egner sig optimalt til fx cross-fit. 

Spørgsmål. Kan jeg løbetræne med Active Plus?
Svar. Helt sikkert, knæbindet kan med fordel anvendes ved højintensiv idræt, fx løb. Bindet har en silikonebeklædt inderside for yderligere at sikre optimal fiksering af knæbindet over knæleddet. 

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

5

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret