Knæbind Object | Rehaboteket
knaeskalsstabiliserende_knaebind.jpg knaebind_knaeskal knaebind_knaeskal

Knæbind Object

  •  499 kr. 

Knæbind Object er en meget smidig, knæskalsstabiliserende knæbind med ekstra pelotte, der er særligt egnet til at stabilisere knæskallen ved bevægelse og belastning.

Læs mere

  • C-formet pelotte for ekstra støtte af knæskallen
  • Meget smidig konstruktion til både børn og voksne
  • Innovativt design, så den kan bruges på både højre og venstre knæ
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæbind Object er en såkaldt subluksationortose med unikke funktioner, der stabiliserer din knæskal, hvis den er ustabil og bevæger sig for meget.
Object har en halvcirkelformet C-pelotte, der er en pude som stabiliserer knæskallen og modvirker såkaldt subluksation, det vil sige forhindrer, at knæskallen går af led ved belastning.
Konstruktionen med en halvcirkelformet C-pelotte giver en effektiv og meget smidig støtte i hele knæskallens bevægelsesområde i både bøjet og udstrakt tilstand. Pelotten er lavet af formstabilt polyurethan, der støtter knæskallen uden at gnave eller give andet ubehag.
Knæbind Object er en dobbelsidet knæstøtte, der passer til både højre og venstre knæ, og kan give støtte til henholdsvis knæskallens inder- eller yderside alt efter, hvordan den tages på. Muligheden for tilpasning gør, at produktet kan bruges uden begrænsninger ved de fleste typer af knæskalsproblemer. Størstedelen af subluksationer af knæskallen sker på ydersiden af knæskallen, men produktet er lige så effektivt til at støtte på knæskallens inderside. For at tilpasse knæstøtten til at støtte enten højre eller venstre side af knæskallen, skal du blot vende produktet på vrangen. På denne måde flyttes pelottepuden nemt over i den side, hvor du har brug for den.
Object er en meget smidig og ikke særlig stor knæstøtte med effektiv virkning. Produktet er fremstillet af et slidstærkt neomateriale og har en tykkelse på kun 2,5 mm. Knæstøttens højde er på forsiden 12,5 cm og på bagsiden af knæleddet kun 10 cm, hvilket gør dette til markedets mest smidige knæstøtte til knæskalsstabilisering.
Det tynde materiale i kombination med den lave højde gør, at produktet også er velegnet til børn med knæskalsproblemer. 

Anvend Knæbind Object ved
- Subluksationsproblemer af knæskallen både medialt og lateralt
- Hjælper ved let ustabilitet af knæskallen
- For meget bevægelse af knæskallen ved sport og i dagligdagen
- Behov for lettere fastholdelse af knæskallen
- Generel knæskalsstabilisering og aflastning ved chrondomalacia patellae (nedslidning af brusken under knæskallen)
- Lettere slidgigt bag eller under knæskallen

For at gøre det nemt at tage Object korrekt på har produktet et hul på forsiden ved knæskallen. Hullet gør det nemt at sætte knæstøtten korrekt, da du blot skal placere knæskallen i åbningen. Du er dermed sikker på, at C-pelotten sidder det rigtige sted på enten inder- eller ydersiden af knæskallen og giver den korrekte støtte ved både dagligdagsbrug og ved brug under sport og motion. Hullet i knæstøtten fritlægger knæskallen, og der er dermed ikke noget tryk på hele knæskallens overflade. 
For at placere produktet korrekt skal det tages på, mens du sidder ned og har knæet bøjet i en cirka 20 graders vinkel. Træk knæstøtten henover foden og op til knæet og sørg for, at den C-formede pelottepude sidder korrekt enten ved knæskallens ydre side (lateral stabilisering) eller ved den indre side (medial stabilisering). Hvis den C-formede pelotte ikke sidder tæt nok til ved knæskallens kant, er det nemt at trække knæstøtten på plads, så du får den mest effektive støtte. 
Object håndvaskes ved 30 grader og skal lufttørre inden anvendelse.


StørrelseOmkreds mål omkring knæleddet cm
X-Small30 - 33 cm
Small33 - 36 cm
Medium36 - 39 cm
Large39 - 43 cm
X-Large43 - 48 cm
XX-Large48 - 53 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

3

Aflastning

3

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret