Knæbind Patella Track | Rehaboteket
knæbind Patella Knæbind Knæbind knæskal

Knæbind Patella Track

  • 1 599 kr.

Knæbind Patella Track giver dig en ekstra stabilitet og kontrol af hele knæskallens bevægelsesområde

Læs mere

  • Optimal "Patella Tracking" som en ekstra effektiv støtte
  • To spændebånd til en optimal indstilling
  • Modvirker et overfleks samt instabilitet af knæskallen
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Knæbind Patella Track er et ekstra stabilt og fuldt ud justerbart knæbind, der stabiliserer knæskallen. Ved problemer med for megen bevægelse i knæskallen, subluxation eller total luxation af knæskallen bidrager knæbindet med en ekstra stabilitet ved aktiviteter med såvel en lav intensitet som en høj intensitet.

Knæbind Patella Track er udstyret med et unikt rørformet J-system, der giver en ekstra stabilitet og kontrol af knæskallen ved bevægelser under diverse aktiviteter. Rørsystemet udgøres af et J-formet polyuretanrør, som sidder placeret mod knæskallens ydre kant, hvilket dermed sikrer en god kontakt med knæskallen i hele knæskallens bevægelsesområde, både ved flexion og extension. Det J-formede rør er fremstillet af et blødt, men formstabilt PU, som sikrer en optimal støtte om knæskallen i fuld bevægelse. J-formen leverer også en ekstra støtte til knæskallen ved kraftfulde bøjninger af knæleddet, der ofte er en udløsende årsag til, at knæskallen går af led. 
J-rørs-konstruktionen sikrer en såkaldt "patella tracking", hvilket ofte medfører en komplet støtte af knæskallen i hele knæleddets bevægelsesområde.
Uden for det rørformede rør, som støtter knæskallen, sidder der to semielastiske båndsystemer, som nemt kan justeres, så man på effektiv vis kan øge eller mindske graden af støtte over knæskallen. 

De to bånd udgør en to-segments-støtte, hvilket giver et knæbind med optimale indstillingsmuligheder, helt efter de individuelle behov for støtte til en lav og høj stabilisering af knæskallen i samme konstruktion. Når det nederste bånd spændes hårdere for en større kompression, forstærkes støtten af knæskallen i en position med strakt eller letbøjet knæ. Øges spændingen på det nederste bånd, forstærkes støtten af knæskallen i en bøjet position. Fordelen med de to spændebånd er, at knæbindet giver dig helt unikke muligheder for individuelt at tilpasse knæbindets knæskalsstabiliserende egenskaber, helt efter dine individuelle behov. Båndet fastgøres med velcro, så du opnår en enkel og sikker anvendelse af støtten om knæskallen.

Knæskallen er fremstillet af AirX, som er et elastisk kompressionsgivende materiale med en god åndbarhed. På bagsiden af knæbindet er der placeret et endnu blødere TriTex-materiale, som sikrer en optimal komfort i det normalt følsomme område. Knæbindet har to fleksible fjederskinner, der er syet ind i de individuelle lommer over knæleddets inder- og yderside, så knæleddet støttes ved belastninger. 


StørrelseOmkredsmål 15 cm over knæleddet
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

4

Aflastning

5

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK