Rygbind med skinner CoTEX Stabil
rygbind rygbind_med_skinner

Rygbind med skinner CoTEX Stabil

  •  1.099 kr. 

Rygbind med skinner har 4 stabiliserende skinner placeret i lænden for lokal stabilitet over det smertefulde område

Læs mere

  • Unikt CoTEX materiale for ekstra høj kompression
  • Rygbind med skinner med fire stabiliserende skinner
  • Ekstra stabiliserende stropper
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Rygbind med skinner CoTEX Stabil er et helt nyt rygbind, der fremstilles af CoTEX, et fladt elastisk stof, som giver optimal kompression til en smertefuld lænd. Rygbind med skinner påføres forpå ved hjælp af et tyndt og fleksibelt velcro, som er svær at få øje på under tøjet. Velcroen kan let tilpasses for at give produktet forskellige niveauer af støtte helt afhængig af behov og situation.

Rygbind med skinner har 4 stabiliserende skinner placeret i lænden for lokal stabilitet over det smertefulde område. Skinnerne er placeret, så der er to på højre side og to på venstre side af rygraden for at opnå den optimale anatomiske stabilitet. Skinnerne bidrager til en effektiv aflastning og lindring af smerter i lænden.

Rygbind med skinner CoTEX Stabil har to ekstra elastiske og stabiliserende stropper til optimal stabilisering af lænden. Stropperne kan spændes individuelt for justerbar støtte fra højre og venstre side af lænden og bidrager effektivt til ekstra støtte til en smertefuld lænd. De ekstra stabiliserende stropper kan endda tilpasses i højden for at øge kompressionen og støtten af den nederste og øverste del af ryggen efter behov. Stropperne fastgøres med velcro på forsiden af produktet.

Rygbind med skinner CoTEX Stabil er fremstillet med fastgørelseshjælp i form af greb, der letter på- og aftagning af rygstøtten. Takket være det tynde CoTEX materiale, er rygbinden mindre synlig, hvilket gør, at man kan anvende produktet under tøjet til enhver tid. CoTEX er et godt ventileret materiale, som bidrager maksimalt til brugerkomfort.

Rygbind med skinner CoTEX Stabil lindrer smerten i lænden effektivt ved f.eks. hold i lænden, iskias eller generelle rygsmerter.


StørrelseMål rundt om taljen cm
Small75 - 83 cm
Medium83 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large115 - 125 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

5

Aflastning

5

Varme

3

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret