Topseller
  • Rygbind med skinner CoTEX Stabil
  • Rygbind med skinner CoTEX Stabil

Rygbind med skinner CoTEX Stabil

1099 kr

Rygbind med skinner har 4 stabiliserende skinner placeret i lænden for lokal stabilitet over det smertefulde område Læs mere
Unikt CoTEX materiale for ekstra høj kompression
Rygbind med skinner med fire stabiliserende skinner
Ekstra stabiliserende stropper

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Rygbind med skinner CoTEX Stabil

Rygbind med skinner CoTEX Stabil er et helt nyt rygbind, der fremstilles af CoTEX, et fladt elastisk stof, som giver optimal kompression til en smertefuld lænd. Rygbind med skinner påføres forpå ved hjælp af et tyndt og fleksibelt velcro, som er svær at få øje på under tøjet. Velcroen kan let tilpasses for at give produktet forskellige niveauer af støtte helt afhængig af behov og situation.

Rygbind med skinner har 4 stabiliserende skinner placeret i lænden for lokal stabilitet over det smertefulde område. Skinnerne er placeret, så der er to på højre side og to på venstre side af rygraden for at opnå den optimale anatomiske stabilitet. Skinnerne bidrager til en effektiv aflastning og lindring af smerter i lænden.

Rygbind med skinner CoTEX Stabil har to ekstra elastiske og stabiliserende stropper til optimal stabilisering af lænden. Stropperne kan spændes individuelt for justerbar støtte fra højre og venstre side af lænden og bidrager effektivt til ekstra støtte til en smertefuld lænd. De ekstra stabiliserende stropper kan endda tilpasses i højden for at øge kompressionen og støtten af den nederste og øverste del af ryggen efter behov. Stropperne fastgøres med velcro på forsiden af produktet.

Rygbind med skinner CoTEX Stabil er fremstillet med fastgørelseshjælp i form af greb, der letter på- og aftagning af rygstøtten. Takket være det tynde CoTEX materiale, er rygbinden mindre synlig, hvilket gør, at man kan anvende produktet under tøjet til enhver tid. CoTEX er et godt ventileret materiale, som bidrager maksimalt til brugerkomfort.

Rygbind med skinner CoTEX Stabil lindrer smerten i lænden effektivt ved f.eks. hold i lænden, iskias eller generelle rygsmerter.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning