Albuestøtte Pushmed
Albuestøtte Pushmed
Albuestøtte Pushmed

Albuestøtte Pushmed

1699 kr

Albuestøtte Pushmed giver en effektiv støtte til en overstrukket albue. Albuestøttens unikke justerbare konstruktion giver en optimal individuel tilpasning på den enkleste måde.  Læs mere
Smidigt albuebind til overstrækning
Fuldt justerbar støtte og kontrol af albuen
Luftigt åndbart materiale
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse Spørgsmål

Albuestøtte Pushmed

Albuestøtten Pushmed er en ekstremt smidig og let albuestøtte specielt konstrueret for at modvirke overstrækning af albuen uden at påvirke det øvrige bevægelsesmønster. 

Med en vægt på blot 110 gram er albuestøtten markedets overlegent smidigste albuestøtte, som kan modvirke overstrækning af albuen. 
Albuestøtten er udstyret med et justerbart båndsystem, som effektivt kontrollerer muligheden for at strække albuen. Det trinløse båndsystem er fremstillet med ikke-elastiske nylonbånd, som hindrer albueleddet i at gå ud over et naturligt bevægelsesomfang og modvirker eventuel overstrækning af albuen. Båndsystemet tillader tidlig eller sen kontrol af albueleddet alt efter individuelle behov for støtte. 

Tilpasningen af båndsystemet gøres enkelt ved hjælp af en hånd med albuestøtten lagt over leddet. Graden af støtte kan enkelt øges eller reduceres alt efter behov og aktivitet. 
Pushmed albuestøtte har to fleksible fjedrende skinner fremstillet af rustfrit stål. De fjedrende skinner er godt indkapslede og bløde, hvilket giver optimal bevægelighedspåvirkning af albueleddet. 

Albuestøtten har en innovativ fastgørelsesløsning, hvor støtten fikseres optimalt over albueleddet ved hjælp af en glidelås. Glidelåsen kan enkelt lukkes med blot en hånd og bidrager til optimal fiksering af støtten over albueleddet. For endnu mere fiksering og kompression har albuestøtten en silikonedækket inderside. Silikonen bidrager til en optimal fiksering af støtten over albueleddet og modvirker bevægelse i støtten selv ved højintensive aktiviteter og kraftige bevægelser som fleksion og ekstension af albueleddet. 

Pushmed albuestøtte er fremstillet af Sympress™, et ekstremt tyndt og smidigt materiale, som aktivt bidrager til en køligere følelse, når den bruges. Sympress™ mikrofiber er blødt og behageligt med en ekstremt tynd profil, som giver dig en særligt smidig albuestøtte. 

Spørgsmål og svar

Svar. Pushmed armbågen är ett extremt smidigt armbågsstöd med möjlighet att reglera omfattningen av översträckningsstopp med hjälpa av ett anpassningsbart bandsystem utan att störa och påverka känslan i hand/arm vid racketsport

Svar. Graden av stöd och kontroll av armbågen kan enkelt justeras med hjälp av det reglerbara bandsystemet över underarmen som kontrollerar hur tidigt eller sent skyddet skall begränsa rörelsen i armbågen

Svar. Ja armbågsskyddet fungerar lika bra på höger eller vänster sida.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning