IMAK Albuestøtte | Rehaboteket
albuestotte imak_albuestotte imak_albuestotte_albue

IMAK Albuestøtte

  • 299 kr.

Let, smidig og varmende albuestøtte til reumatiske lidelser, hævelser og smerter i albuen. Det unikke materiale støtter og varmer effektivt ved smerter og stivhed.

Læs mere

  • Til reumatiske lidelser og smerter
  • Varmer og støtter leddet lokalt
  • Optimal komfort ved hverdagsbrug
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Albuestøtten IMAK giver en ekstra let, smidig og let varmende støtte til reumatiske lidelser i albuen. Den unikke konstruktion, det lette materiale og det smidige design gør albuestøtten til et produkt, der ubesværet kan bæres hele dagen. Støtten optager minimalt med plads under trøjen, hvad enten det er sommer eller vinter, eller om du bruger den på daglig basis eller ved regelmæssig motion.
IMAK er fremstillet af et både blødt og behageligt ventilerende samt elastisk tekstilmateriale, som giver en let støtte ved smerter i knæleddet. Et almindeligt forekommende problem i forbindelse med reumatiske problemer i knæled er belastningsrelaterede smerter, stivhed og hævelser i knæet. Materialet varmer knæet i de koldere årstider eller ved større risiko for nedkøling og sikrer samtidig en let støtte rundt om knæleddet, uanset om der er tale om hverdagsbrug, ved regelmæssig motion eller en tungere belastning. 

Albuestøtten er designet med et tyndt og åndbart materiale i armhulen, hvorfor man opnår en optimal komfort og minimerer risikoen for gnavsår og ubehag. Det lette lycra-materiale i armhulen måler blot 1 mm i tykkelsen, og du vil derfor føle dig godt til mode dagen lang. Langs indersiden af albuestøttens øverste del er der placeret et TRI-bånd, tre silikoneindlæg, som sikrer en optimal fiksering af albuestøtten ved regelmæssig belastning og motion. Vil man gøre det lettere at tage albuestøtten på - og modvirke, at silikonebåndet fæstner sig rundt om leddet - kan man med fordel folde det øverste af albuestøtten ned, når den placeres over albueleddet. I takt med at støtten kommer på plads, folder man nemt den øverste del af albuestøtten op på ny, så den fikseres på korrekt vis.
IMAK tilbyder en unik kombination af varme i et velventilerende materiale, som sikrer, at huden neden under albuestøtten ikke bliver varm eller svedig. Materialevalget passer til hverdagsbrug og har fået førsteprioritet, så man opnår en optimal komfort, når produktet anvendes i længere perioder.

Anvend IMAK albuestøtte ved:
Reumatiske lidelser i albueleddet
Større smertefølsomhed ved kulde, eksempelvis vis fibromyalgi
Behov for lokal varme rundt om albuen i de koldere årstider
Lettere artroseproblemer
Ved problemer med en lettere overbelastning i albueleddet

Albuestøtten kan anvendes både på højre og venstre arm og er konstrueret til at fungere optimalt i hverdagen - uden at irritere armens normale funktioner.
IMAK er en unisex-model og fungerer både til mænd og kvinder. Den unikke størrelsestabel hjælper dig med at finde den rigtige størrelse. Målet skal tages 10 cm over midten af albueleddet, over midten på overarmen.
Materialesammensætning: 92% Bomuld, 8% Spandex - helt fri for latex
Vaskeanvisninger: Albuestøtten håndvaskes ved 30° og skal lufttørre inden brug.
Albuestøtten sælges stykvis


StørrelseOmkreds mål omkring overarmen cm
Small20 - 28 cm
Medium28 - 33 cm
Large33 - 41 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

2

Kompression

4

Aflastning

3

Varme

4

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK