IMAK Albuestøtte
IMAK Albuestøtte
IMAK Albuestøtte
IMAK Albuestøtte

IMAK Albuestøtte

299 kr

Let, smidig og varmende albuestøtte til reumatiske lidelser, hævelser og smerter i albuen. Det unikke materiale støtter og varmer effektivt ved smerter og stivhed. Læs mere
Til reumatiske lidelser og smerter
Varmer og støtter leddet lokalt
Optimal komfort ved hverdagsbrug

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Helt fantastisk levering! Bestil kl. 8 om morgenen og modtog leveringen kl. 19 samme dag, fremragende!" Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

IMAK Albuestøtte

Albuestøtten IMAK giver en ekstra let, smidig og let varmende støtte til reumatiske lidelser i albuen. Den unikke konstruktion, det lette materiale og det smidige design gør albuestøtten til et produkt, der ubesværet kan bæres hele dagen. Støtten optager minimalt med plads under trøjen, hvad enten det er sommer eller vinter, eller om du bruger den på daglig basis eller ved regelmæssig motion.
IMAK er fremstillet af et både blødt og behageligt ventilerende samt elastisk tekstilmateriale, som giver en let støtte ved smerter i knæleddet. Et almindeligt forekommende problem i forbindelse med reumatiske problemer i knæled er belastningsrelaterede smerter, stivhed og hævelser i knæet. Materialet varmer knæet i de koldere årstider eller ved større risiko for nedkøling og sikrer samtidig en let støtte rundt om knæleddet, uanset om der er tale om hverdagsbrug, ved regelmæssig motion eller en tungere belastning. 

Albuestøtten er designet med et tyndt og åndbart materiale i armhulen, hvorfor man opnår en optimal komfort og minimerer risikoen for gnavsår og ubehag. Det lette lycra-materiale i armhulen måler blot 1 mm i tykkelsen, og du vil derfor føle dig godt til mode dagen lang. Langs indersiden af albuestøttens øverste del er der placeret et TRI-bånd, tre silikoneindlæg, som sikrer en optimal fiksering af albuestøtten ved regelmæssig belastning og motion. Vil man gøre det lettere at tage albuestøtten på - og modvirke, at silikonebåndet fæstner sig rundt om leddet - kan man med fordel folde det øverste af albuestøtten ned, når den placeres over albueleddet. I takt med at støtten kommer på plads, folder man nemt den øverste del af albuestøtten op på ny, så den fikseres på korrekt vis.
IMAK tilbyder en unik kombination af varme i et velventilerende materiale, som sikrer, at huden neden under albuestøtten ikke bliver varm eller svedig. Materialevalget passer til hverdagsbrug og har fået førsteprioritet, så man opnår en optimal komfort, når produktet anvendes i længere perioder.

Anvend IMAK albuestøtte ved:
Reumatiske lidelser i albueleddet
Større smertefølsomhed ved kulde, eksempelvis vis fibromyalgi
Behov for lokal varme rundt om albuen i de koldere årstider
Lettere artroseproblemer
Ved problemer med en lettere overbelastning i albueleddet


Albuestøtten kan anvendes både på højre og venstre arm og er konstrueret til at fungere optimalt i hverdagen - uden at irritere armens normale funktioner.
IMAK er en unisex-model og fungerer både til mænd og kvinder. Den unikke størrelsestabel hjælper dig med at finde den rigtige størrelse. Målet skal tages 10 cm over midten af albueleddet, over midten på overarmen.
Materialesammensætning: 92% Bomuld, 8% Spandex - helt fri for latex
Vaskeanvisninger: Albuestøtten håndvaskes ved 30° og skal lufttørre inden brug.
Albuestøtten sælges stykvis

Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning