Topseller
Tennisalbuebind Epi
Tennisalbuebind Epi
Tennisalbuebind Epi

Tennisalbuebind Epi

699 kr

Tennisalbuebind Dynamics Epi er markedets mest avancerede støttebind, der giver kombineret vibrationsreducering og aflastning af tennisalbue og golfalbue Læs mere
Markedets eneste vibrationsreducerende albuebind
Justerbar aflastning og tilpasning
Høj grad af kompression uden påvirkning af bevægelsen

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Tennisalbuebind Epi

Tennisalbuebind Dynamics Epi er en helt unikt albuebind til aflastning af inflammatoriske problemer som tennisalbue, golfalbue og musealbue (medial og lateral epikondylit). Albuebinden kombinerer justerbar aflastning med støddæmpende og vibrationsreducerende pelotte, som effektivt mindsker den høj- eller lavintensive belastning på de indre eller ydre senetilhæftninger på albuens inder- eller yderside. Dynamics Epis unikke konstruktion kombinerer, som den eneste albuebeskytter på markedet, effektiv aflastning og vibrationsreducering på albuens inder- eller yderside. Årsagen til mange problemer med tennisalbue og golfalbue stammer fra håndleddet og fingrenes belastningsmønster og forårsages af høj- og/eller lavintensiv belastning. Håndleddet og fingrenes bøje- og strækkebevægelse aktiveres i underarmsmuskulaturen, hvor de er hæftet på inder- eller ydersiden af albueleddet. Afhængigt af belastningsmønstret og aktiviteten skaber gentagne, ens bevægelser af hånden og håndleddet en konstant aktivering af underarmsmuskulaturen og dens senetilhæftninger. Årsagen til problemer med tennisarm, golfarm og musearm stammer ofte fra håndleddet, men kommer til udtryk som en lokalt udviklet senetilhæftningsinflammation i albuens indre eller ydre tilhæftninger (medial eller lateral epikondylit). Belastningen fra håndleddet varierer i intensitet, men kan udløses af både lavintensiv belastning gennem en arbejdsdag ved computer og ved brug af musen og på tennisbanen med et gentagent bevægelsesmønster med tennisketsjeren i hånden. Væsentlige faktorer er ofte vægten, hånden skal holde, samt bevægelsesmønstret, og tennisalbuen rammer også mange håndværkere, som har lange arbejdsdage med værktøj i hånden og et gentagent, ensformigt bevægelsesmønster. Det kan for eksempel være malere eller snedkere, der belaster albuens senetilhæftninger gennem hele arbejdsdagen. 

Dynamics Epi er den eneste albuebeskytter, som kombinerer specifikke funktioner, aflastning og vibrationsreducering for på den bedst mulige måde at afhjælpe problemer med belastningsrelateret smerte i albuen uanset, om aktiviteten er padeltennis, arbejde med computermus eller kontinuerlige bevægelser med en pensel i hånden gennem en hel arbejdsdag. 

Produktegenskaber - Dynamics Epi 
Dynamics Epi kombinerer en masse forskellige egenskaber for at skabe de bedste forudsætninger for aflastning af den lokale inflammation. Albuebeskytteren kombinerer vibrationsreducering, aflastning og kompression i et og samme produkt og er specifikt udviklet til at virke, uden at du mærker det.
Vibrationsreducering. Albuebindens vibrationsreducerende funktion skabes af en 14 cm lang og 4 cm bred, støddæmpende pelotte, der er fremstillet af medicinsk polyuretan (PU). PU er et blødt og støddæmpende materiale, hvilket giver produktet en vibrationsabsorberende funktion, der optimalt mindsker aktiviteten i de inflammerede senetilhæftninger både ved aktivitet og i hvile. Pelotten dækker hele underarmsmuskulaturen og giver en effektiv vibrationsreducering på musklen fra stød og vibrationer, som skabes af hånden og håndleddets bevægelse ved eksempelvis stød fra gentagne slag i tennis eller tømrerarbejde med en hammer i hånden. Pelotten er indlejret i albuebeskytteren ved hjælp af velcro og har et blødt og hudvenligt lag af tekstil mod huden, der giver den bedste komfort. Efter behov kan den fjernes fra beskytteren, hvis man vil bruge albuestøtten uden vibrationsreducering. 
Aflastning
For yderligere at forstærke tennisalbuebeskytterens effekt og funktion har albuebeskytteren en regulerbar aflastende rem, der er placeret over den tykkeste del af underarmens muskulatur. Remmen giver mulighed for, at du meget enkelt kan justere graden af aflastning ved at øge trykket over muskelmassen for at give en mere effektiv aflastning af de inflammerede senetilhæftninger. Remmen er semielastisk og justeres nemt med velcrobånd, så du kan give passende aflastning i forhold til problemet og aktiviteten. Ved tungere eller gentagen belastning af hånd og albue kan remmen nemt justeres, så du får en mere effektiv aflastning, der passer til dine behov. Remmen kan nemt justeres og placeres i højden for at give dig mulighed for at få den bedste individuelle tilpasning, der passer til enhver brugers unikke behov.
Kompression
Albuebeskytteren er fremstillet af et unikt kompressionsgivende tekstilmateriale, som komprimerer hele underarmsmuskulaturen optimalt ved anvendelse. Materialet består af 65 % polyamid, 26 % elastan, 5 % bomuld, 2% polyester og 2% polyuretan, hvilket giver albuebeskytteren de bedste forudsætninger for at give dig optimal kompression. Materialekonstruktionen er samtidig meget ventilerende og kan uden problemer bruges gennem en hel arbejdsdag.   

Anvendelse af tennisalbuebind Dynamics Epi
Dynamics Epi anvendes nemt ved behov for støtte og aflastning af, 
- Tennisalbue og musealbue (lateral epikondylit)
- Golfalbue (medial epikondylit)
- Lokal muskelinflammation og smerte i underarmsmuskulaturen i hvile og under belastning

Dynamics Epi kan både bruge på højre og venstre underarm og fremstilles i 5 forskellige størrelser, hvilket giver den bedste anatomiske pasform og funktion.
Målet skal tages cirka 5-7 centimeter under albueleddet over underarmens bredeste sted.

Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning