Tennisalbuebind Epi | Rehaboteket
tennisalbuebind tennisalbue_bind albuebind_tennisalbue bind_mod_tennisalbue

Tennisalbuebind Epi

  •  699 kr. 

Tennisalbuebind Dynamics Epi er markedets mest avancerede støttebind, der giver kombineret vibrationsreducering og aflastning af tennisalbue og golfalbue

Læs mere

  • Markedets eneste vibrationsreducerende albuebind
  • Justerbar aflastning og tilpasning
  • Høj grad af kompression uden påvirkning af bevægelsen
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Tennisalbuebind Dynamics Epi er en helt unikt albuebind til aflastning af inflammatoriske problemer som tennisalbue, golfalbue og musealbue (medial og lateral epikondylit). Albuebinden kombinerer justerbar aflastning med støddæmpende og vibrationsreducerende pelotte, som effektivt mindsker den høj- eller lavintensive belastning på de indre eller ydre senetilhæftninger på albuens inder- eller yderside. Dynamics Epis unikke konstruktion kombinerer, som den eneste albuebeskytter på markedet, effektiv aflastning og vibrationsreducering på albuens inder- eller yderside. Årsagen til mange problemer med tennisalbue og golfalbue stammer fra håndleddet og fingrenes belastningsmønster og forårsages af høj- og/eller lavintensiv belastning. Håndleddet og fingrenes bøje- og strækkebevægelse aktiveres i underarmsmuskulaturen, hvor de er hæftet på inder- eller ydersiden af albueleddet. Afhængigt af belastningsmønstret og aktiviteten skaber gentagne, ens bevægelser af hånden og håndleddet en konstant aktivering af underarmsmuskulaturen og dens senetilhæftninger. Årsagen til problemer med tennisarm, golfarm og musearm stammer ofte fra håndleddet, men kommer til udtryk som en lokalt udviklet senetilhæftningsinflammation i albuens indre eller ydre tilhæftninger (medial eller lateral epikondylit). Belastningen fra håndleddet varierer i intensitet, men kan udløses af både lavintensiv belastning gennem en arbejdsdag ved computer og ved brug af musen og på tennisbanen med et gentagent bevægelsesmønster med tennisketsjeren i hånden. Væsentlige faktorer er ofte vægten, hånden skal holde, samt bevægelsesmønstret, og tennisalbuen rammer også mange håndværkere, som har lange arbejdsdage med værktøj i hånden og et gentagent, ensformigt bevægelsesmønster. Det kan for eksempel være malere eller snedkere, der belaster albuens senetilhæftninger gennem hele arbejdsdagen. 

Dynamics Epi er den eneste albuebeskytter, som kombinerer specifikke funktioner, aflastning og vibrationsreducering for på den bedst mulige måde at afhjælpe problemer med belastningsrelateret smerte i albuen uanset, om aktiviteten er padeltennis, arbejde med computermus eller kontinuerlige bevægelser med en pensel i hånden gennem en hel arbejdsdag. 

Produktegenskaber - Dynamics Epi 
Dynamics Epi kombinerer en masse forskellige egenskaber for at skabe de bedste forudsætninger for aflastning af den lokale inflammation. Albuebeskytteren kombinerer vibrationsreducering, aflastning og kompression i et og samme produkt og er specifikt udviklet til at virke, uden at du mærker det.
Vibrationsreducering. Albuebindens vibrationsreducerende funktion skabes af en 14 cm lang og 4 cm bred, støddæmpende pelotte, der er fremstillet af medicinsk polyuretan (PU). PU er et blødt og støddæmpende materiale, hvilket giver produktet en vibrationsabsorberende funktion, der optimalt mindsker aktiviteten i de inflammerede senetilhæftninger både ved aktivitet og i hvile. Pelotten dækker hele underarmsmuskulaturen og giver en effektiv vibrationsreducering på musklen fra stød og vibrationer, som skabes af hånden og håndleddets bevægelse ved eksempelvis stød fra gentagne slag i tennis eller tømrerarbejde med en hammer i hånden. Pelotten er indlejret i albuebeskytteren ved hjælp af velcro og har et blødt og hudvenligt lag af tekstil mod huden, der giver den bedste komfort. Efter behov kan den fjernes fra beskytteren, hvis man vil bruge albuestøtten uden vibrationsreducering. 
Aflastning
For yderligere at forstærke tennisalbuebeskytterens effekt og funktion har albuebeskytteren en regulerbar aflastende rem, der er placeret over den tykkeste del af underarmens muskulatur. Remmen giver mulighed for, at du meget enkelt kan justere graden af aflastning ved at øge trykket over muskelmassen for at give en mere effektiv aflastning af de inflammerede senetilhæftninger. Remmen er semielastisk og justeres nemt med velcrobånd, så du kan give passende aflastning i forhold til problemet og aktiviteten. Ved tungere eller gentagen belastning af hånd og albue kan remmen nemt justeres, så du får en mere effektiv aflastning, der passer til dine behov. Remmen kan nemt justeres og placeres i højden for at give dig mulighed for at få den bedste individuelle tilpasning, der passer til enhver brugers unikke behov.
Kompression
Albuebeskytteren er fremstillet af et unikt kompressionsgivende tekstilmateriale, som komprimerer hele underarmsmuskulaturen optimalt ved anvendelse. Materialet består af 65 % polyamid, 26 % elastan, 5 % bomuld, 2% polyester og 2% polyuretan, hvilket giver albuebeskytteren de bedste forudsætninger for at give dig optimal kompression. Materialekonstruktionen er samtidig meget ventilerende og kan uden problemer bruges gennem en hel arbejdsdag.   

Anvendelse af tennisalbuebind Dynamics Epi
Dynamics Epi anvendes nemt ved behov for støtte og aflastning af, 
- Tennisalbue og musealbue (lateral epikondylit)
- Golfalbue (medial epikondylit)
- Lokal muskelinflammation og smerte i underarmsmuskulaturen i hvile og under belastning

Dynamics Epi kan både bruge på højre og venstre underarm og fremstilles i 5 forskellige størrelser, hvilket giver den bedste anatomiske pasform og funktion.
Målet skal tages cirka 5-7 centimeter under albueleddet over underarmens bredeste sted.


Størrelse Omkreds mål omkring albuen cm
121,5 - 23 cm
223 - 25,5 cm
325,5 - 27,5 cm
427,5 cm - 30 cm
530 - 32,5 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg spiller padeltennis og får problemer med smerte i albuen efter en intensiv træningsperiode. Kan Dynamics Epi være et produkt, der kan hjælpe mig?
Svar. Ja, det kan det! Belastningsmønstret der opleves ved padeltennis er ofte højintensivt med gentagne bevægelsesmønstre i kombination med et ofte relativt kraftigt stød, når ketsjeren rammer bolden. Dynamics Epi kombinerer aflastning og støddæmpning i et og samme produkt.

Spørgsmål. Hvordan skal jeg vurdere valg af størrelse? Jeg ligger mellem to størrelser og vil undgå et for stort og for lille produkt
Svar. Generelt anbefaler vi, at du vælger den større størrelse, da produktet kan tilpasses ved at justere det efter dine individuelle behov.

Spørgsmål. Erstatter Dynamics Epi den tennisalbuebeskytter, jeg har brugt hidtil?
Svar. Ja, produktet har samme funktion som et aflastningsspænde, men tilfører også en større kontaktoverflade og vibrationsdæmning, hvilket gør produktet betydeligt mere funktionelt.

Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

5

Aflastning

5

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret