Tennisalbuestrop EpiC | Rehaboteket
tennisalbuestrop tennisalbuestotte tennisalbuebind

Tennisalbuestrop EpiC

  •  299 kr. 

EpiC er en ekstra smidig og aflastende albuestrop, der effektivt aflaster betændelsestilstande i albuen såsom tennisalbue, golfalbue og musearm.

Læs mere

  • Ekstra smidig tennisalbuestøtte
  • Pelottepude giver fokuseret aflastning
  • Fuld justerbar for optimal tilpasning
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Albuestøtten EpiC er en punktaflastende albuestøtte, der behandler ledbåndsbetændelse i albuen. Støtten har en C-formet bøjle, der sættes på den øverste del af underarmens muskler for at aflaste de betændte ledbånd. EpiC er lavet af stærk og semielastisk polypropylen, som gør det nemt at tilpasse C-buens størrelse. Ved at regulere C-buens størrelse justeres kompressionsgraden på underamen. EpiC kan bruges på både højre og venstre underarm og er dermed ikke sidespecifik.
Indersiden af C-buen er polstret med et blødt og trykaflastende materiale for at sikre optimal komfort ved brug. Polstringen er lavet af MTP, et blødt og åndbart materiale, der sikrer både komfort og funktion. 
I albuestroppen sidder der en punktaflastende pelottepude. Pelotten kan placeres, hvor du ønsker for at opnå individuel pasform og den rette aflastning, enten på underarmens inderside (golfalbue) eller yderside (tennisalbue). Aflastningsgrad og kompression kan nemt reguleres ved hjælp af det elastiske bånd, der fæstnes over albuestøtten med velcro. 

Anvendelsesområde EpiC Tennisalbuestøtte
- Akutte og kroniske problemer med tennisalbue eller musearm (Lateral epikondylit)
- Akutte og kroniske problemer med golfalbue (Medial epikondilyt)
- Forebyggende brug ved kraftig belastning af hånd og albue - både ved idræt og arbejde 

Sådan tager du EpiC på
1. Sæt den justerbare pelotte fast med velcro på den ønskede placering i C-buen. Pelotten kan flyttes og sættes, hvor du ønsker, hvilket giver den bedst mulige individuelle pasform
2. Placér C-buen på din underarm ca. 5 cm under smertepunktet i albuen. Sørg for, at pelotten sidder på linje med de betændte ledbånd under smertepunktet. 
3. Stram det elastiske bånd til så pelotten kan mærkes, når du knytter og spænder i hånden.
4. Efterjustér båndets spændingsgrad, så det sidder behageligt. 

Ved belastning i hånd og arm forandres behovet for aflastning. Jo tungere arbejde du udfører, desto mere aflastning har du brug for. EpiC kan med et snuptag justeres, så produktets aflastning tilpasses dit behov. Efter aktivitetens ophør kan aflastningen nemt føres tilbage til en mindre grad ved at løsne båndet og dermed mindske kompressionsgraden.
EpiC er meget nem at rengøre. MTP-polstringen håndvaskes ved 30 grader og skal lufttørre inden brug. C-buen skal blot aftørres med en fugtig klud. 


StørrelseOmkreds mål omkring albuen cm
X-Small20- 22 cm
Small23 - 25 cm
Medium
Large
X-Large32 - 34 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

2

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret