Tennisalbuestrop EpiC
Tennisalbuestrop EpiC
Tennisalbuestrop EpiC

Tennisalbuestrop EpiC

299 kr

EpiC er en ekstra smidig og aflastende albuestrop, der effektivt aflaster betændelsestilstande i albuen såsom tennisalbue, golfalbue og musearm. Læs mere
Ekstra smidig tennisalbuestøtte
Pelottepude giver fokuseret aflastning
Fuld justerbar for optimal tilpasning

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Helt fantastisk levering! Bestil kl. 8 om morgenen og modtog leveringen kl. 19 samme dag, fremragende!" Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Tennisalbuestrop EpiC

Albuestøtten EpiC er en punktaflastende albuestøtte, der behandler ledbåndsbetændelse i albuen. Støtten har en C-formet bøjle, der sættes på den øverste del af underarmens muskler for at aflaste de betændte ledbånd. EpiC er lavet af stærk og semielastisk polypropylen, som gør det nemt at tilpasse C-buens størrelse. Ved at regulere C-buens størrelse justeres kompressionsgraden på underamen. EpiC kan bruges på både højre og venstre underarm og er dermed ikke sidespecifik.
Indersiden af C-buen er polstret med et blødt og trykaflastende materiale for at sikre optimal komfort ved brug. Polstringen er lavet af MTP, et blødt og åndbart materiale, der sikrer både komfort og funktion. 
I albuestroppen sidder der en punktaflastende pelottepude. Pelotten kan placeres, hvor du ønsker for at opnå individuel pasform og den rette aflastning, enten på underarmens inderside (golfalbue) eller yderside (tennisalbue). Aflastningsgrad og kompression kan nemt reguleres ved hjælp af det elastiske bånd, der fæstnes over albuestøtten med velcro. 

Anvendelsesområde EpiC Tennisalbuestøtte
- Akutte og kroniske problemer med tennisalbue eller musearm (Lateral epikondylit)
- Akutte og kroniske problemer med golfalbue (Medial epikondilyt)
- Forebyggende brug ved kraftig belastning af hånd og albue - både ved idræt og arbejde 

Sådan tager du EpiC på
1. Sæt den justerbare pelotte fast med velcro på den ønskede placering i C-buen. Pelotten kan flyttes og sættes, hvor du ønsker, hvilket giver den bedst mulige individuelle pasform
2. Placér C-buen på din underarm ca. 5 cm under smertepunktet i albuen. Sørg for, at pelotten sidder på linje med de betændte ledbånd under smertepunktet. 
3. Stram det elastiske bånd til så pelotten kan mærkes, når du knytter og spænder i hånden.
4. Efterjustér båndets spændingsgrad, så det sidder behageligt. 

Ved belastning i hånd og arm forandres behovet for aflastning. Jo tungere arbejde du udfører, desto mere aflastning har du brug for. EpiC kan med et snuptag justeres, så produktets aflastning tilpasses dit behov. Efter aktivitetens ophør kan aflastningen nemt føres tilbage til en mindre grad ved at løsne båndet og dermed mindske kompressionsgraden.
EpiC er meget nem at rengøre. MTP-polstringen håndvaskes ved 30 grader og skal lufttørre inden brug. C-buen skal blot aftørres med en fugtig klud. 

Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning