Topseller
TheraGo albuebind
TheraGo albuebind
TheraGo albuebind

TheraGo albuebind

529 kr

TheraGO-albuebind er en elastisk bind til tennis- og golfarme med kombineret kompression og aflastning. Læs mere
Slankt design, kun 21 cm højt
Passer til højre og venstre albue
Til tennisarm og golfarm

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Elastisk albuebeskyttelse til tennis- og golfarme

TheraGO er et kompressions-albuebind med et ekstra fleksibelt design, der aflaster tennisarmen og golfarmen i det samme produkt. Produktets tynde og åndbare materiale skaber en ekstra fleksibel beskyttelse med fuld bevægelighed og en behagelig åndedrætsaktivitet. Det unikke materiale består af en kombination af elastiske og uelastiske fibre, der giver albuebeskyttelsen kompressionsegenskaber. Tekstilmaterialet er kun 1 mm tykt, og beskyttelsen har en rundstrikket konstruktion uden sømme for at reducere risikoen for gnavesår og ubehag.

Albuebinden har to indsyede masserende viskoelastiske puder, der skaber ekstra tryk over muskelmaveskindet og dermed aflaster tennis- og golfarme. Puderne er designet til nem og præcis anvendelse og skaber omfattende beskyttelse over musklen og også direkte over smertepunktet på indersiden og/eller ydersiden af albuen ved tennis- og golfarmproblemer. Der er en justerbar strop over puden på underarmen, så støtten kan justeres individuelt og nemt tilpasses ved hjælp af velcrobåndet.

Albuebeskyttelse med dobbelte silikonepuder

Blød albuepude til tennis- og golfarme med indsyede silikonepuder for effektiv aflastning. Puderne giver forenklet og præcis påføring med et "hulsyn" til at lokalisere det betændte område og sikre korrekt placering.

Albuebeskyttelse med dobbelte silikonepuder

Justerbart og tilpasseligt trykaflastningsbånd til individuel tilpasning

Den medfølgende aflastningsstrop giver dig mulighed for at justere og tilpasse beskyttelsens aflastende effekt efter dine behov. Når stroppen strammes, øges trykket fra puderne over muskelmaveskindet for at aflaste tennisarmen og golfarmen.

Justerbart og tilpasseligt trykaflastningsbånd til individuel tilpasning

Unikt kompressionstekstil TG

TG-kompressionstekstil bestående af elastiske og uelastiske tekstilfibre for optimal fleksibilitet og formstabilitet. Materialet er kun 1 mm tykt og strikket rundt for optimal fleksibilitet og komfort.

Unikt kompressionstekstil TG

Spørgsmål og svar

Svar. Målingen skal tages med et målebånd midt på albueleddet. Hvis du falder mellem to størrelser, skal du vælge den mindste størrelse.

Svar. Anbefalet vaskeråd er 30° håndvask. Lad produktet lufttørre før brug.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning