Tennisalbue bandage - EpiCon
Tennisalbue bandage - EpiCon

Tennisalbue bandage - EpiCon

279 kr

Tennisalbue bandage – EpiCon, multiaflastende bandage til tennisalbue. Tennisalbue bandagens unike konstruktion giver en helt unik effekt Læs mere
Effektiv aflastning for tennis arm, golf arm og muse arm
Anatomisk design-meget lav profil
Ekstremt enkel og hurtig appliceringen

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Tennisalbue bandage - EpiCon

Tennisalbue bandage EpiCon, effektiv aflastning for tennis arm, golf arm og muse arm med EpiCon tennisalbue bandage.

Tennisalbue bandage EpiCon er en lille og smidig tennisalbue bandage med et bredt applicationsområde. Tennisalbue bandagen kan bruges både ved arbejdsrelaterede og eller idræts relaterede problemer, og hjælper til med effektivt at aflaste betændelse i alle situationer. EpiCon tennisalbue bandager er anatomisk designede med en meget lav profil, hvilket gør, at beskyttelsen kan bruges med fordel i alle situationer.

Tennisalbue bandager er konstrueret til en enkel og smidig applicering og er fremstillet af formstøbt HD plast med en unik anatomisk design, som yder den bedste effekt.
Foderet er fremstillet af NeoTex et varmende materiale som bidrager til lokalt at øge blodcirkulationen i albueleddet, hvilket virker smertelindrende. Det elastiske bånd samt D-ringen gør appliceringen af tennisalbue bandagen ekstremt enkel og hurtig.

Tennisalbue bandagen skal placeres ca. 5 centimeter under smerteområdet på underarmens yder eller inderside.
Tennisalbue, golfalbue og musealbue forårsages af håndleddets bevægelser på trods af, at smerten sidder i albuen.
For at optimere aflastningen og effekten af tennisalbue bandagen skal EpiCon placeres på det rigtige sted over den muskel, som er mest aktiveret ved håndledsbevægelsen.
Placer den aflastende pelotte over den aktiverede muskel og spænd så det elastiske bånd efter behov.

For at behandle problemet effektivt skal tennisalbue bandagen bruges så længe hånden eller håndleddet anvendes. Hvis der er behov for yderligere aflastning af albuen, kan man kombinere EpiCon med en stabiliserende håndledsbandage. Dermed opnår man yderligere aflastning af de betændte ledbånd i albuen.

Giv en effektiv hjælp til din smertende tennisalbue allerede i dag. EpiCon tennisalbue bandagen hjælper effektivt. 

Spørgsmål og svar

Svar. Placera skyddet ca 5 cm nedanför den direkta smärtpunkten. Produkten breda eller smala pelott skall placeras direkt över muskelbuken 5 cm nedanför senfästet.

Svar. Ja, spännet avlastar både tennis, golf och musarm i samma spänne.

Svar. Spännet kommer inte att ge samma effekt om den sitter fel. Vi rekommenderar att man testar sig fram med utgångspunkten 5 cm nedanför smärtpunkten. Med tanke på spännets emorma flexibilitet så kan det lätt flyttas för att hitta just din optimala placering.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning