Tennisalbuebind BOA® er en yderst fleksibel bind for effektiv lindring af tennisalbue og musearm
tennisalbue bind tennisalbue_bandage tennisalbue bind

Tennisalbue bind BOA

  •  499 kr. 

Tennisalbue bind BOA effektiv, eksakt og målrettet aflastning ved epicondylit, tennis- eller golfarm

Læs mere

  • Unika BOA® systemet sikrer præcis aflastning for de bedste resultater
  • Ekstremt diskret i brug, fungerer under alt slags tøj
  • Målrettet aflastning med den unikke epi-pude
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Tennisalbue bind BOA® er helt unikt tennisalbuebind til nem og effektiv lindring af tennisalbue og musearm til daglig brug ved computerarbejde og terminalarbejde. Tennisalbuebind BOA® er en yderst fleksibel bind med en tykkelse på kun 1 mm kan den anvendes i alle situationer uden forstyrrelse i det daglige arbejde såsom kontorarbejde, computerarbejde med mus eller andre finmotoriske opgaver. Tennisalbuebinden fungerer optimalt under hverdagstøj uden at forstyrre eller at være synlig, når den er i brug.

Tennisalbue bind BOA® er udstyret med det unikke BOA®-system, som giver en unik lindring af betændelse i albuen. BOA® systemet bidrager til en effektiv og målrettet lindring direkte over den berørte muskelbug, for at tilvejebringe yderligere effektiv behandling af smertefuld betændelse i albuen, tennisalbue, golf- eller musearm.  

Tennisalbue bind BOA® har en aflastende Epi-pude, som nemt kan placeres over spændet for at opnå individuel, skræddersyet lindring mod smerte og problemer med betændelse i albuen. Epi-puden er designet med tre forskellige grænseflader mod muskelbugen for ekstra effektiv aflastning og lindring. Epi-puden er også udstyret med fastlagte silikone-punkter for ekstra effektiv fastsættelse og afhjælpning af muskelbugen. Puden placeres ca. 5. cm. under den smertefulde muskel direkte over muskelbugen. Puden kan nemt flyttes på spændet og bidrager til individuel tilpasning, aflastning og lindring mod problemer med tennisalbue og museskader (RSI).

BOA® systemet er et helt unikt design, der kombinerer ekstrem simpel tilpasning for at målrette lindring og aflastninger ved problemer med musearm. Den unikke BOA®-disk fastspændes let ved at dreje mod uret, hvorpå disken øger graden af aflastning med Epi-puden. Aflastningen skyldes BOA® systemets ekstreme målrettethed mod at opnå det bedste resultat og smertelindring ved tennisalbue, golf- eller musearm. BOA® disken er belagt med et skridsikkert materiale, som sikrer nem justering af aflastningsgraden selv med minimal håndstyrke.

Tennisalbue bind BOA® er fremstillet af et ekstremt slidstærkt syntetisk læder for at sikre optimal holdbarhed samt et diskret design.


StørrelseOmkreds mål albue
Small / Medium 24 - 30 cm
Large / X-Large28 - 38 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

3

Aflastning

5

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret