Tennisalbue bind BOA
Tennisalbue bind BOA
Tennisalbue bind BOA

Tennisalbue bind BOA

499 kr

Tennisalbue bind BOA effektiv, eksakt og målrettet aflastning ved epicondylit, tennis- eller golfarm Læs mere
Unika BOA® systemet sikrer præcis aflastning for de bedste resultater
Ekstremt diskret i brug, fungerer under alt slags tøj
Målrettet aflastning med den unikke epi-pude
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse

Tennisalbue bind BOA

Tennisalbue bind BOA® er helt unikt tennisalbuebind til nem og effektiv lindring af tennisalbue og musearm til daglig brug ved computerarbejde og terminalarbejde. Tennisalbuebind BOA® er en yderst fleksibel bind med en tykkelse på kun 1 mm kan den anvendes i alle situationer uden forstyrrelse i det daglige arbejde såsom kontorarbejde, computerarbejde med mus eller andre finmotoriske opgaver. Tennisalbuebinden fungerer optimalt under hverdagstøj uden at forstyrre eller at være synlig, når den er i brug.

Tennisalbue bind BOA® er udstyret med det unikke BOA®-system, som giver en unik lindring af betændelse i albuen. BOA® systemet bidrager til en effektiv og målrettet lindring direkte over den berørte muskelbug, for at tilvejebringe yderligere effektiv behandling af smertefuld betændelse i albuen, tennisalbue, golf- eller musearm.  

Tennisalbue bind BOA® har en aflastende Epi-pude, som nemt kan placeres over spændet for at opnå individuel, skræddersyet lindring mod smerte og problemer med betændelse i albuen. Epi-puden er designet med tre forskellige grænseflader mod muskelbugen for ekstra effektiv aflastning og lindring. Epi-puden er også udstyret med fastlagte silikone-punkter for ekstra effektiv fastsættelse og afhjælpning af muskelbugen. Puden placeres ca. 5. cm. under den smertefulde muskel direkte over muskelbugen. Puden kan nemt flyttes på spændet og bidrager til individuel tilpasning, aflastning og lindring mod problemer med tennisalbue og museskader (RSI).

BOA® systemet er et helt unikt design, der kombinerer ekstrem simpel tilpasning for at målrette lindring og aflastninger ved problemer med musearm. Den unikke BOA®-disk fastspændes let ved at dreje mod uret, hvorpå disken øger graden af aflastning med Epi-puden. Aflastningen skyldes BOA® systemets ekstreme målrettethed mod at opnå det bedste resultat og smertelindring ved tennisalbue, golf- eller musearm. BOA® disken er belagt med et skridsikkert materiale, som sikrer nem justering af aflastningsgraden selv med minimal håndstyrke.

Tennisalbue bind BOA® er fremstillet af et ekstremt slidstærkt syntetisk læder for at sikre optimal holdbarhed samt et diskret design.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning